Business • Productiviteit • Leiderschap • Relaties

Personal Coach

Een goede vriend vertelt je wat je wilt horen.
Een goede personal coach vertelt je wat je moet horen.

Of boek direct een 1-op-1 Mission Briefing als je snel advies en strategie nodig hebt. Vertrek met een concreet situatie rapport & actieplan.
Boek hier direct in onze agenda

praktijk ervaring coaches

BEWEZEN PRAKTIJK

Ons team heeft in 250+ bedrijven geïnvesteerd, meerdere business bestsellers geschreven, en we hebben 160+ 5 ster Google recensies ontvangen.

adviseurs consultancy

MEETBAAR RESULTAAT

We benchmarken zowel je bedrijfscijfers als die van je privéleven. En garanderen meetbaar resultaat. Anders krijg je je geld terug, zonder voorwaarden.

businesscoach amsterdam

AANDACHTIG MAATWERK

One size fits nobody. Zowel jij als jouw bedrijf zijn uniek. Onze methodiek en structuur staan vast (omdat het werkt). Maar het traject is maatwerk.

Direct Duidelijkheid Nodig?

Boek een 1-op-1 Mission Briefing met je personal coach. Ontdek in 1 uur je score op de 8 belangrijkste zakelijke pijlers. De Mission Briefing is interessant als je niet een volledig personal coaching traject wilt starten, maar wel snel persoonlijk advies wilt. Boek de Mission Briefing met de knop hieronder, of lees verder als je geïnteresseerd bent in onze complete personal coaching trajecten voor ondernemers.

coachcall
bedrijfsvoering
In je personal coaching traject combineer je de winnende principes van special forces met de succesvolle strategiën van start-ups en de tijdloze wijsheden van het stoïcisme.

Zakelijk vlammen. Persoonlijk genieten.

Personal Coaching

Wij geloven niet in 100% zakelijke en rationele trajecten. Omdat mensen geen zakelijke en rationele wezens zijn. Daarom wordt er zo veel geld en tijd verspild in business & personal coaching land: een eenzijdige benadering, zonder oog voor die irrationele mens.

Je kan een leider die thuis in scheiding ligt en de pijn daarvan verdooft met coke en alcohol koppelen aan de beste personal coach en de meest fantastische strategie, hij zal de executie verprutsten.

Tegelijkertijd geloven we niet in 100% mindset, 'geloof in jezelf' en life coaching trajecten. We leven in het westen. Prestaties doen er toe. Meditaties en visionboards kunnen belangrijk zijn, maar zullen je niet helpen als je bij de kassa moet afrekenen.

Daarom combineren wij de boel in al onze personal coaching trajecten. En werken we alleen met mensen die beseffen dat een eenzijdige benadering vrij kansloos is. 

Personal coach ondernemers

De inhoud van je traject

Wat doet een personal coach? Voor zakelijke groei implementeren we Tactische Bedrijfsvoering™: Het snijvlak van 3 elementen: winnende principes van special-forces, succesvolle strategieën van start-ups en wetten op het gebied van persoonlijk leiderschap uit het stoïcisme. 

Dit gieten we in een duidelijke structuur en een concreet stappenplan op maat. Voor je privéleven ga je aan de bak met de 4 pijlers van ons bulletproof life protocol.

positie linkedin
Tibor model Tactische bedrijfsvoering TEKST

Tactische Bedrijfsvoering

 • bulletpoint beeldmerk
  5 PIJLERS

  Publiek, Producten, Pitch, Positie en Partners

 • bulletpoint beeldmerk
  4 PRINCIPES

  Eenvoud, Zichtbaarheid, Ritme & Procedures

 • bulletpoint beeldmerk
  3 PRIORITEITEN

  Relevantie, Superieuriteit & Aanwezigheid

 • bulletpoint beeldmerk
  2 PROCESSEN

  Elite-Teams & Elite Leiderschap

 • bulletpoint beeldmerk
  1 PLAN

  Een meetbare missie

Bulletproof Life Protocol™

Voor persoonlijke groei ga je aan de bak met de 5 pijlers van een zinvol leven: gezondheid, mindset, relaties, zingeving en weerbaarheid. Je gebruikt de door ons ontworpen Hemera Journal om je progressie zichtbaar en meetbaar te maken, terwijl ondertussen je persoonlijke effectiviteit explodeert.

personal coach amsterdam
personal coach
personal coach
relatie coach
life coach

Deze ondernemers en leidinggevenden gingen je voor

Onze huidige klanten bestaan uit DGA’s, CEO’s, Olympisch topsporters, leidinggevenden en succesvolle ZZP’ers. En dat is ook direct de rode draad die dit soort succesvolle mensen met elkaar verbindt: ze hebben allemaal een personal coach.

De focus van je coachtraject ligt op zakelijke groei. Maar je gaat ook aan de bak met je gezondheid, je relaties en plezier. Die pijlers zijn in onze overtuiging een vereiste voor duurzaam zakelijk succes.

Het is onze missie om een nieuwe generatie leiders te begeleiden richting top-prestaties terwijl ze ondertussen genieten van hun dagen.

groepsfoto
Samen met Mark Daniel Priestly hosten in Amsterdam, nonvember 2019

Wil je zakelijk winnen zonder privé te verliezen?

 • Hoe bereik ik mijn doelen terwijl er zo veel te doen is?
 • Hoe blijf ik productief en hou ik focus op hoofdzaken?
 • Hoe zorg ik dat het bedrijf niet afhankelijk is van mij?
 • En ohja! Hoe combineer ik dat alles met mijn gezin en gezondheid?

Kijk, het doel van het leven is leven. Ondernemen kan daar een prachtig middel voor zijn. Problemen ontstaan als doel en middel met elkaar verward worden. Je levert je leven in, om je onderneming succesvol te krijgen.

Cash op de bank. Rust in je kop. Zin in je dag.

Wat is een personal coach?

Een personal coach kijkt verder dan het businessmodelcanvas, de waardepropositie en de cashflow.

Hij kijkt naar jou.

Hij benoemt het bord voor je kop.
(voor cheerleaders moet je ook niet bij ons zijn)

Wellicht pijnlijk, maar wel bevrijdend.

Zoals je bedrijf uit systemen bestaat, zo besta jij uit patronen. En je huidige leven is niet anders dan de optelsom van die patronen. Patronen in je communicatie. In je manier van beslissen. In je gedrag in relaties.

Verbeter een strategie en je krijgt verandering.
Doorbreek een patroon en je krijgt transformatie.

Doel van het businesscoach gedeelte: cash op de bank.
Doel van het personal coach gedeelte: rust in je kop en zin in je dag.

Snel advies en strategie nodig? Krijg een situatie rapport op maat + actieplan.
Boek hier direct een Mission Briefing in onze agenda

Richard de Leth

Richard de Leth

Oersterk.nu

"Ik heb afgelopen maanden gelachen en gehuild en ben gevallen en opgestaan. Mijn omzet is drastisch verhoogd, mijn takenlijst is drastisch verlaagd en mijn werkplezier is nog nooit zo groot geweest. Daarnaast heb ik een ongelooflijke groei in mijn Business-IQ doorgemaakt. Ik had deze groeiprocessen voor geen goud willen missen, omdat het me een berg goud heeft opgeleverd. Deels op mijn bankrekening, maar vooral in mezelf."

tibor coach

Vincent Schot

CEO Solve Innovations

"Ik heb de afgelopen jaren vele euro’s stukgeslagen op coaching. Vaak waren dit charlatans, huisvaders en mensen met de beste bedoelingen. Dit leidde alleen niet tot de resultaten die ik als mens en ondernemer nodig had.
Ik kan Tibor van harte aanbevelen als coach. Hij is een no-nonsense coach die in twee, drie vragen tot de kern komt. Hij heeft mij op alle vlakken: relaties, persoonlijk, gezondheid en als ondernemer vooruit geholpen. Het is ook de eerste en enige coach waar ik een beetje ‘bang’ voor was, ik had namelijk meteen door dat hij mij doorzag en ik niet met bullshit ging wegkomen."

businesscoach tips
Hoe je als 'businesscoach' snel veel geld kunt verdienen, zonder enige vorm van inhoudelijke ervaring!

Het leven als businesscoach is al zwaar genoeg. De hele tijd die schijn hoog houden en dan ook nog de rekeningen zien te betalen. Zo hoeft het niet te zijn.

Dit zijn 8 simpele, direct toepasbare maar vooral in de praktijk bewezen tips waarmee je snel een boel geld verdient als coach, zelfs zonder enige vorm van ervaring!

Vul hieronder je emailadres in:

*Je komt hiermee ook op onze emaillijst en ontvangt de beruchte emails van tibor. Zodra het je te veel wordt allemaal kun je je met één klik uitschrijven.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Onze coachtrajecten

Wij adviseren coachingtrajecten altijd te combineren met een van onze Operaties. Zo staat de volledige fundering en is er een concreet 100 dagen plan na de Operatie, en kun je tijdens het personal coaching traject volledig focussen op de executie.

Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
Traject

Bulletproof

Voor (door)startende ZZP'ers

 • Gesystematiseerde groei van email lijst
 • Converterende salesfunnel
 • Marketingstrategie
 • Groei in omzet en salaris
 • Communicatie die raakt
 • Grip op je cijfers
 • Concreet stappenplan 

Investering: €3.000,-
Duur: 3 maanden
Sessies: Om de week + online training

Personal coach voor zzp

Onze visie is simpel: zolang je nog geen 100K/jaar aan omzet draait, mag er maar één focus zijn. Sales. 

"Wat mag een personal coach kosten?" is maar de helft van de vraag. "Wat levert een personal coach zakelijk meetbaar op?", is de andere helft.

En in deze fase is daar maar een goed antwoord op:
Sales! Euro's op je bank. Structureel meer klanten.

Een voorspelbare stroom aan klanten zorgt voor rust in je kop en brengt plezier in ondernemen. Tegelijkertijd bestaat er geen beter marktonderzoek dan sales.  Je ontdekt goud tijdens dat proces, waarmee je je propositie nog scherper kunt maken.

Nooit meer leuren voor klanten.  Of jaren van tijdverspilling omdat je loopt te trekken aan een kansloos idee.

Maar rijen voor de deur omdat je propositie messcherp is. En snel bijsturen in je businessmodel op basis van de feedback van je doelgroep.

Na afloop van dit traject heb je de volgende 5 zaken op orde:

 • Een groeiend PUBLIEK van fans en betalende klanten
 • Een compleet en kloppend PRODUCT ECO-SYSTEEM
 • Een messcherpe PITCH
 • Een stijgende POSITIE in Google en je industrie
 • Meerdere PARTNERS waar je win-win ketenrelaties mee hebt

Een glashelder stappenplan, gecombineerd met goede personal coaching zodat je je ook aan je plan houdt. Met onvermijdbare winst als gevolg.

icoon marktleider
Traject

Marktleider

Voor DGA's

 • Nr. 1 in je industrie
 • Structuur in je bedrijfsvoering
 • Verbetering cashflow en nettowinst
 • Explosie van productiviteit en focus
 • Systemen voor schaalbaarheid
 • Work/Life Balance Protocol
 • Een leider die anderen willen volgen

Investering: €5.000,-
Duur: 4 maanden
Sessies: Wekelijks

Personal coach voor MKB

Waar jij bij de start van het bedrijf de grootste katalysator was, ben jij nu de grootste bottleneck.

Hoe meer het om jou blijft draaien, des te minder groei in het bedrijf en des te meer stress in je privéleven. En dan lijkt het logisch om een personal life coach in te schakelen vanwege die stress in je privé leven. Daarmee neem je echter de oorzaak niet weg.

Een succesvolle bv neerzetten komt maar op drie zaken neer:
1. Glasheldere, strategische targets stellen
2. Een team van A-spelers verzamelen
3. Uit de weg gaan zodat de A-spelers hun ding kunnen doen

Check bij jezelf welke van deze drie zaken je op orde hebt.

In wekelijkse sessies met je personal coach ga je in dit intensieve 1-op-1 coachtraject de 9 systemen van Tactische Bedrijfsvoering implementeren in je bedrijf.

Na afloop kun jij uit het hamsterwieltje stappen, terwijl het harder door draait dan ooit dankzij de winnende structuur en systemen.

En dat is ook exact wat een personal coach zakelijk moet opleveren: geld op de rekening en ruimte in je agenda.

Er zijn voor iedereen zichtbare en meetbare doelstellingen, waar met focus en in ritme naartoe gewerkt wordt. Het bedrijf groeit, terwijl jij steeds minder bezig bent met brandjesblussen.

Dit geeft je vervolgens de ademruimte om te doen wat je altijd eigenlijk al wilde: Strategisch werken aan je bedrijf en maximaal genieten van je vrije tijd.

Snel advies en strategie nodig? Krijg een situatie rapport op maat + actieplan.
Boek hier direct een Mission Briefing in onze agenda

De Ondernemerscyclus

Bedrijven doorlopen een voorspelbare cyclus. Elke fase heeft zijn bekende eigenschappen en valkuilen. Het is belangrijk dat je weet waar je zit, zodat je niet onnodig lang blijft hangen. Kijk waar je bedrijf zich bevindt in de cyclus en je ziet welke Operatie of welk personal coachtraject je naar de volgende fase kan brengen.

business coach
deborah

Deborah de Poorter

Deborahdepoorter.nl

"Mijn investering in een persoonlijk business coaching traject met Mark Soons en Tibor Olgers is de beste keuze die ik tot nu toe heb gemaakt in mijn ondernemerschap. Je omringen met mensen die al zoveel verder zijn dan jij, potentie in jou zien en je vervolgens helpen deze te benutten. Goud waard.
Zakelijk was mijn grootste vraag hoe ik op een andere manier kon werken, mijn klanten het beste van mezelf kon geven en daarbij ook een gezond bedrijf kon laten groeien. Met het idee om later ruimte te hebben voor een eventueel gezin. Dat mijn hele leven en bedrijf op zijn kop zouden worden gezet had ik niet kunnen voorzien. Niet alleen is mijn bedrijf volledig omgebouwd, in mijn persoonlijke leven is ook nogal wat op de schop gegaan. Ik ben Mark en Tibor enorm dankbaar en voel me erg rijk met deze mannen in mijn leven. Ze staan nog steeds naast me, laten me niet zomaar los en ik kijk uit naar alles wat onze samenwerking nog mag brengen!"

Edwin Selij

Edwin Selij

Directeur Hypnose Instituut Nederland

"Mensen die weten waar ze het over hebben en werken met plannen, strategieën en bewezen businessmodellen. Ik heb daar zoveel aan gehad dat is ongelofelijk.

Concreet. Ik heb een kwartalenplan voor mijn bedrijf. Ik ga werken volgens een enkele KPI en een enkel doel. Mijn merk is helder, mijn methode is helder en mijn communicatieplan en levensplan is helder. En daarnaast heb ik qua omzet het tienvoudige eruit gehaald, letterlijk."

Een team van specialisten

Personal coaches van tibor.nl

Bij ons niet één goeroe die pretendeert alle wijsheid in pacht te hebben, maar een team van specialisten.

Mark Soons (personal coach) en Tibor Olgers (personal coach) zijn verantwoordelijk voor de 1-op-1 coachtrajecten.
Ron Immink (innovator en business coach) en Bernd Mintjes (investeerder en business coach) coachen de deelnemers tijdens- en de 3 maanden na de businessretreats.
Erwin van Beek is verantwoordelijk voor alle fysiek- mentale coaching.

Hoewel wij elk totaal verschillende persoonlijkheden hebben, zijn we verbonden in gemeenschappelijke kernwaarden: transparantie, eenvoud, vastberadenheid en aandacht.

Ex-teamleider speciale eenheid. 11 jaar ervaring als businesscoach en Bulletproof Life coach.

Tibor Olgers
De ziener

Bernd is universitair docent ondernemerschap, heeft meerdere start-ups succesvol verkocht en als business angel in meer dan 250 bedrijven geïnvesteerd.

Bernd Mintjes
De strateeg

Auteur van het boek ‘Stop met verkopen, start met helpen’, COO & hoofdcoach tibor.nl

Mark Soons
De gids

Naast zijn carrière als top-sporter heeft Erwin de beste van de beste van de politie opgeleid: Het Nederlands Arrestatieteam. Erwin maakt mensen sterker.

Erwin van Beek
De generaal

Serial entrepreneur en bestseller auteur, keynote spreker en trainer op het gebied van strategie en innovatie.

Ron Immink
De vernieuwer

Hoe ze onze personal coaching hebben ervaren:

Interesse?

Vul hieronder de intake in en we onderzoeken samen of je geschikt bent voor een van onze personal coaching trajecten.

Na het invullen ontvang je binnen 24 uur een reactie. Als je casus geschikt lijkt, wordt een korte assessment via zoom/skype ingepland met een personal coach. Zakelijk krijg je de 3 belangrijkste prioriteiten mee. Persoonlijk wordt inzichtelijk gemaakt waar de grootste winst zit.

Bij geschiktheid kun je starten met een traject.

De vier meestgestelde vragen

Een goede personal coach is iemand die er voor zorgt dat jij gaat doen wat je allang wist dat je moest doen, maar toch niet deed.

Stel je eens voor dat je voortaan alles ook zou doen wat je je voorneemt...
Hoe had je leven er vandaag uitgezien al je dat de afgelopen 5 jaar al had gedaan?
En een interessantere vraag: Hoe ziet je leven er over een jaar uit als je daar nu mee begint?

Een personal coach geeft je de winnende structuur en strategie voor het schalen van je bedrijf (wetenschap) en helpt jou vervolgens om jezelf niet in de weg te zitten (kunst).

Wij zijn meer 'teachers' dan coaches: voor aanmoedigen en overleggen moet je niet bij ons zijn. Wij drukken je met de neus op de feiten. Vertellen wat er moet gebeuren en leggen uit waarom dat moet gebeuren.

Jouw personal coach laat je zien waar het goud ligt en geeft je de middelen om het op te graven.

Je hebt verschillende stijlen van personal coaching.

Vrij populair zijn de cheerleaders: "Goed bezig!", "Geloof in jezelf!", "Je kunt het!".

Onze personal coaches zijn geen cheerleaders.

Ze stellen directe en gerichte vragen waardoor snel helderheid ontstaat.

Helderheid over te nemen besluiten.
Helderheid over prioriteiten.

Helderheid over wat je wilt.
Helderheid over waarom dat tot nu toe niet is gelukt.
En helderheid over de stappen om het nu te regelen.

Een goede personal coach is altijd eerlijk tegen je.
Iets dat voor je vrienden/partner/familie vaak onmogelijk is.
Waardoor je een stuk van de waarheid mist. En dus met een bord voor je kop door het leven gaat.

Onhandig.

Je personal coach tikt dat bord liefdevol kapot.
Pijnlijk. Maar het zicht daarna is fantastisch.

Maar hoe beter je ziet, des te betere keuzes je kunt maken.

En uiteindelijk is je leven niks anders dan de optelsom van al je keuzes tot nu toe.

Met je personal coach maak je voortaan sneller, betere keuzes.

Een personal trainer maakt een trainingschema- en voedingsschema voor je. Staat je aan te moedigen tijdens je workout.

Een personal coach zorgt er voor dat radicale zelfzorg, training, en aandacht in je prive leven standaard gewoonten worden waar je niet meer over nadenkt, maar gewoon doet. Niet omdat het moet, maar omdat het is geworden wie je bent.

Een personal trainer helpt je beter te sporten.
Een goede personal coach helpt je beter te leven.

Omdat "ik moet het alleen doen" gelul is waar je jezelf en je bedrijf klein mee houdt.
Een ervaren objectieve buitenstaander ziet dingen die overduidelijk zijn, maar voor jou onzichtbaar.

 • Je werkt keihard maar blijft voor je gevoel achter de feiten aanlopen
 • Het bedrijf is enorm afhankelijk van jou
 • Je bent continu druk met randzaken en komt nauwelijks toe aan strategie en systematisering.

Het doel van personal coaching is om van brandjesblusser naar bedrijfseigenaar te gaan. Zodat je zakelijk wint en persoonlijk geniet.

En een goede personal coach helpt je die twee zaken te bereiken.

 • Je hebt grip op de cijfers en bedrijfsprocessen
 • Het bedrijf draait op systemen. Jij hoeft alleen de systemen te overzien.
 • Jij kunt je bezighouden met dat waar je zo van houdt: creatief ondernemen, nieuwe ideeën uitwerken en strategie bepalen.

Cash op je bank. Rust in je kop. Zin in je dag.

Plan hier een intake in.

Als het goed is betaalt het investeren in een personal coach zich rap in veelvoud terug.

Je hebt personal coaching trajecten van een paar honderd euro tot trajecten bij bekende namen van 50K voor 3 maanden. 

Wij bieden twee trajecten aan: een van 3K voor zzp'ers en een van 5K voor het MKB.
80% van onze klanten heeft dat bedrag binnen 2 maanden in veelvoud terugverdiend.

Er is hier maar een goed antwoord: euro's.

Da afgelopen jaren is er een legertje zelf benoemde personal coaches opgestaan dat verkoopt dat het bouwen van een gezond bedrijf neerkomt op mindset en zelfgeloof.

Hoewel dat twee essentiële zaken zijn in het leven, is er maar een graadmeter waarop je een personal coach moet beoordelen: hoeveel euro's heeft het traject je opgeleverd?

De rest is bonus.