Tactische meeting - koning
Vrijdag 24 november 09:30

[ Tactische Meeting ]

In 2 uur een aangescherpte strategie voor 2024. Interactieve live online training voor ervaren ondernemers. Alle ruimte voor vragen (als je het kort kunt houden😉).

icoon rood

Gevorderd

Geen tranentrekkend intro verhaal. Geen starters-advies. Direct de winnende principes specifiek voor ervaren ondernemers.

icoon rood

Inhoud

De meeting is 100% inhoud. Geen lang pitch verhaal. Als je geïnteresseerd bent in operatie doorbraak kun je na de training blijven hangen.

icoon rood

Betrouwbaar

450+ 5 ster recensies op Google. Onze (oud) klanten zijn gewoon benaderbaar. Een niet-goed-geld-terug-garantie zonder voorwaarden op ál onze diensten.

_Voor wie?

Deze korte, intensieve en inhoudelijke meeting is gericht op ondernemers die meer dan 100K/jaar omzetten.
(zit je daar onder? Ons Operationele Jaartraject)

Strategie en tactiek voor zakelijke groei. Laagdrempelig, hoge ROI. Je draagt direct bij: 100% van de ticket opbrengsten gaan naar stichting 1Mens.

_Regel je shit. Tactisch.

Je bent hier omdat er waarschijnlijk iets niet lekker loopt. De markt die maar niet snapt hoe geweldig je product is, omzet die lijkt te verdampen zodra die je zakelijke rekening raakt of je partner die het langzaam zat is dat je van 09:00 tot 17:00 in loondienst naar 05:00 tot 21:00 in je eigen bedrijf bent gegaan voor "meer vrijheid schat, echt!"

Tijd om je shit te regelen. Tijd om beter te worden. Tijd om te trainen. Maar dan wel tactisch.

In deze intensieve training zoomen we in op de enige juiste volgorde van prioriteiten voor het opschalen van je bedrijf.

Het grootste verschil tussen deze training en ander aanbod voor zzp'ers?
Inhoud. Geen "geloof in jezelf en verhoog je prijzen" geneuzel. Gewoon dat wat voor groei zorgt: Een kloppend businessmodel, een winnende strategie en de juiste waardepropositie.

Waarom we doen wat we doen

Het is onze missie om ondernemers te laten winnen met hun bedrijf, zonder dat ze verliezen in hun leven.

edwin-150-circle

"Mensen die weten waar ze het over hebben en werken met plannen, strategieën en bewezen businessmodellen. Ik heb daar zoveel aan gehad dat is ongelofelijk.

Concreet. Ik heb een kwartalenplan voor mijn bedrijf. Ik ga werken volgens een enkele KPI en een enkel doel. Mijn merk is helder, mijn methode is helder en mijn communicatieplan en levensplan is helder. En daarnaast heb ik qua omzet het tienvoudige eruit gehaald, letterlijk."

Edwin Selij
Directeur Hypnose Instituut Nederland

_AAN HET EIND VAN DE TRAINING HEB JE ANTWOORD OP DE VOLGENDE VRAGEN:

  • Het raarste geheim voor het opbouwen van een groot en trouw publiek
  • Hoe een verdubbeling van je winst zit verstopt in je product eco-systeem
  • De allerbelangrijkste vraag die je als ondernemer scherp moet kunnen beantwoorden (en vrijwel niemand is überhaupt bezig met deze vraag..) Zodra je antwoord klopt staan klanten in de rij.
  • De top 20% in jouw industrie pakt 80% van de totale omzet. En er is één simpele strategie die er voor zorgt dat je binnen een jaar in die top 20% komt (hint: het heeft iets te maken met mensen).
  • De meest gemaakte fout waardoor het ondernemers vrijwel nooit lukt om winnende ketenpartner relaties op te bouwen. Terwijl één juiste ketenpartner je groei kan laten exploderen.

Datum: Vrijdag 24 november 09:30-11:30
Deelnemers: Max. 20 deelnemers.
Locatie: Achter je computer.
Kosten: €20,- ex BTW

*100% van de opbrengsten gaan naar Stichting 1Mens.

Tibor logo 2019 wit en rood PNG

_VOOR DE AFWIJKERS DIE WILLEN WINNEN