Antivirus - adelaar

[ Het Antivirus ]

Pak je leven terug. Een korte online training voor een beter offline leven.

icoon rood

Simpel

Dit programma is niet snel en sexy. Wel simpel en effectief. Vier pijlers. Drie gewoonten. Één resultaat: een beter leven.

icoon rood

Concreet

Ja, de inhoud zal je soms diep aan het denken zetten. Maar de opdrachten zijn concreet en direct toepasbaar.

icoon rood

Hefbomen

Nee, deze training bevat bij benadering niet alles wat er valt te weten. Maar wel de belangrijkste hefbomen voor directe resultaten.

_Uit balans door afgelopen jaar?

Als jij wilt leren hoe je los komt van het systeem zonder als een gekkie in een hutje op de hei te gaan wonen, dan ga je nu ontdekken hoe dat kan.

Voor veel van ons was afgelopen jaar een uitdagende periode vol tegenslagen, frustraties en obstakels. De pijlers van onze menselijkheid zijn letterlijk in gevaar gekomen met beperkingen op het gebied van onze gezondheid, relaties en vrijheid.

Het is lastig om in dit soort tijden voldoende aandacht te besteden aan jezelf, je dierbaren en grip te krijgen op je dagen. Het ontbreekt je aan structuur doordat alles zo verandert en vaak weet je ook niet goed wat je het beste kunt doen in de beperkte tijd die je hebt.

Dus hol je door.

Maar er is een antwoord waarmee je je leven terug kunt pakken. Zelfs als deze pandemie van hebzucht, veelvraat en ontrouw door blijft razen. In een wereld die steeds sneller draait heb je namelijk twee opties: steeds harder meehollen; of terug naar de essentie. Het Antivirus helpt je om dat laatste te doen.

Dit prachtig geproduceerde programma helpt je ontdekken wat er werkelijk toe doet voor jou. En geeft je een concreet raamwerk om dat ook te bereiken.

Met de 8 modules van Het Antivirus stop je even met hollen en neem je een deep-dive in jezelf en je leven. Verbeter je vitaliteit, vergroot je vermogen, verdiep je verbindingen en versterk je vertrouwen.

Niet met snelle hacks.

Maar met een andere manier van leven.

_De weg van de meeste weerstand

Er is een systeem ontworpen dat je verleidt met comfort, gemak en vrijblijvendheid richting de weg van de minste weerstand. Maar hoe meer weerstand je verwijdert uit je leven, des te lager je eigen weerstand. En hoe lager je weerstand, des te vatbaarder je bent voor ellende. Des te meer je opgeslokt zult worden door dat systeem.

Met allerlei beperkingen als gevolg: beperkingen in je gezondheid, je relaties, je bankrekening en je gemoedstoestand.

Het is tijd voor een ander pad, De Weg Van De Meeste Weerstand (Het Antivirus). Want als jij weerstand opzoekt, verhoog je je eigen weerstand. Word je weerbaar. Kom je los van het systeem.

Waardoor je voluit deel kunt nemen aan het leven, in plaats van dat je het uit angst moet vermijden.

business coaching

"Bevlogenheid, recht voor zijn raap. Zet je in beweging om vervolgens te gaan voor het goede leven."

Ramon Bakker

_Hier is het verhaal

Ieder mens wordt geboren met twee levenspaden voor zich. Je begint altijd op de weg van de minste weerstand. Het pad dat voor je is vrij gemaakt. Platgetrapt door de massa.

Bewegwijzerd door je ouders, het schoolsysteem en de heersende cultuur. De weg van de minste weerstand draait om veroveren en gemak. Met als beloofde bestemming erkenning, succes en geluk.

Verover zo veel mogelijk erkenning, harten en geld. En je krijgt een makkelijk leven.

Veel mensen slagen hier nooit in. Blijven voor de rest van hun leven hangen. Ergens halverwege de weg van de minste weerstand. Sommigen slagen wel. En ontdekken dan dat ze al die tijd keihard hebben gewerkt om uit te komen op een bestemming waar ze niet willen zijn.

Ze hebben bakken met erkenning, harten en geld. Hun leven is van alle gemakken voorzien. Maar door die weg van de minste weerstand zijn ze hun eigen weerstand verloren. En daardoor besmet geraakt met het virus.

Hun lijf valt uit elkaar. Hun kop is onrustig. Van binnen voelen ze zich leeg.

Deze ontdekking brengt de mensen die hier zijn aangekomen flink uit balans. Veel vinden hun balans nooit meer terug en flikkeren om. Sommigen gaan op zoek. Op zoek naar de tweede weg. Hún weg.

De weg van de meeste weerstand.

Het Antivirus.

_De oplossing

Waar de weg van de minste weerstand draait om veroveren, draait de weg van de meeste weerstand om verliezen.

In plaats van zo veel mogelijk harten veroveren, wil jij je hart verliezen.

In plaats van zo veel mogelijk erkenning winnen, wil je die zucht naar bevesting kwijtraken. In plaats van zo veel mogelijk spullen, woorden en taken toe te voegen, wil je zo veel mogelijk randzaken verwijderen.

Verliezen en verwijderen. Net zo lang tot je bij de essentie bent. En daar zet je vervolgens maximaal op in.

Waar de weg van de minste weerstand draait om gemak, draait de weg van de meeste weerstand om gedoe. Want waarom plegen extreem succesvolle artiesten relatief gezien zo vaak zelfmoord? Ze hebben harten, status en geld veroverd. Hun leven is van alle gemakken voorzien. En toch voelt het blijkbaar zinloos om door te gaan.

Dit is dan ook wellicht het grootste geheim van het leven: Een leven zonder gedoe is zinloos.

Op de weg van de minste weerstand laat je je eten bezorgen. Op de weg van de meeste weerstand leer je koken.

Op de weg van de minste weerstand ga je lekker zitten. Op de weg van de meeste weerstand blijf je staan.

Op de weg van de minste weerstand scroll je nog wat verder. Op de weg van de meeste weerstand ga je je shit regelen.

Op de weg van de meeste weerstand probeer je niet een makkelijker leven te creëren. Op de weg van de meeste weerstand probeer je een beter mens te worden. Jij kunt kiezen voor de weg van de meeste weerstand.
Bij elke stap die je zet op die weg, zul je meer zingeving ervaren. Bij elke stap op die weg zul je voelen dat het klopt.

Omdat je doet wat je bedoeling is. Omdat je op jouw pad loopt.

En dan, kun je alles aan.

_VITALITEIT. VERMOGEN. VERBINDING.
VERTROUWEN.

Word weerbaar. En maak dit je beste jaar ooit.

  • Een publiek geheime manier (die bijna niemand toepast) om bij de top 10% te komen op het gebied van vermogen
  • De twee "medicijnen" tegen het jojo effect in je trainingsregime en eetpatroon
  • Hoe het onmogelijk wordt voor een ander om het oneens met jou te zijn (zelfs als diegene op zoek is naar een felle discussie)
  • Waarom "go with the flow" een levensgevaarlijk advies is (en wat je in plaats daarvan moet doen)
  • Hoe je in 15 minuten per dag je leven dramatisch kan verbeteren...zonder grote veranderingen door te voeren..
antivirus online cursus

_Hoe ziet het online programma eruit?

De inhoud van de 9 modules

1

Doel van het leven

Hoe leef je beter? In deze module maak je de balans op.

Zodat je kunt zien welke beperkingen je jezelf hebt opgelegd en wat daar de gevolgen van zijn.

 

2

Het virus

De 4 symptomen van het virus en de 3 verleiders van de weg van de minste weerstand (nummer 3 is de werkelijke dromenkiller) en hoe het komt dat zo veel mensen deze weg volgen.

3

Het antivirus

Wat is het geheim van het leven en wat zijn de vier essentiële "vitamines"? Welke 3 dingen moet je doen om koers te houden bij verleiding en door te gaan bij tegenslag (dat laatste is de grootste succesvoorspeller die er bestaat)

4

Vitaliteit

Een 7 dagen challenge die - wat je huidige niveau nu ook is - je vitaliteit een enorme boost gaat geven. Super simpel, bangmakend effectief ALS je de 7 dagen volmaakt...

5

Vermogen

Ontdek de 3 wetten van geld en de 3 mythen die voor financiële ellende zorgen (waar vooral mannen in geloven). Versterk je grip op geld en maak een concreet plan voor het opbouwen van je vermogen.

6

Vertrouwen

De nr.1 bron van gebrekkig zelfvertrouwen en hoe je dat concreet voorkomt. Welke 2 dingen voor onverwoestbaar zelfvertrouwen zorgen. De challenge die bij deze module hoort is kort maar zal voor de meeste mensen onhaalbaar zijn.

7

Verbinding

Één simpele verschuiving in je communiceren voor direct meer invloed en aantrekkingskracht. En een concreet raamwerk voor betere verbinding in al je relaties.

8

Weerbare vrijheid

In deze laatste module breng je alles samen. Hoe weet je messcherp wat je wilt en zorg je dat je zowel in het oog van verleiding als in het oog van tegenslag koers houdt, trouw blijft aan de mens die je wilt zijn en krijgt waar je naar verlangt.

 

_Als je vandaag inschrijft krijg je ook:

Waarschijnlijk denk je nu: "Oké dit ziet er indrukwekkend uit. Maar wat nou als ik meer verdieping wil? Of als ik meer aandacht wil besteden aan mijn bedrijf?

Goed nieuws. We hebben dit voor je geregeld met de volgende bonussen als je je vandaag inschrijft:

icoon rood

Bonus 1

Start sterk manifesto

Een compleet coachtraject voor startende ondernemers (of mensen die willen gaan starten) volledig uitgeschreven inclusief praktijkvoorbeelden en concrete opdrachten. Als starter zal je met dit raamwerk rap naar je eerste €1.000/mnd groeien. Als ervaren ondernemer zul je gegarandeerd de boel flink kunnen aanscherpen.

icoon rood

Bonus 2

Extra curriculum

Inmiddels heb ik honderden video's en artikelen gepubliceerd waarvan er meerdere 1000+ keer zijn gedeeld. Ze zijn alleen verspreid over alle platformen. In Het Antivirus krijg je gestructureerd extra content voor de onderwerpen waar je echt de diepte in wilt.

icoon rood

Bonus 3

Affiliate programma

Je zal al schrikken van de belachelijke prijs van het Antivirus. Maar met een heel klein beetje moeite heb je dat bedrag direct weer terug verdiend, dankzij ons simpele affiliate programma. Terwijl je ondertussen helpt om het antivirus te verspreiden en zo onze samenleving weerbaarder te maken tegen de tentakels van het systeem.

_LEUN OP DE ERVARING VAN BEWEZEN PRAKTIJK

Wie is je instructeur?

Tibor Olgers

Tibor Olgers is oprichter van tibor.nl.

Jaarlijks komen honderden mensen naar events en retreats om Tibor te horen spreken over ondernemen en beter leven. Hij is een veel gevraagd consultant in het bedrijfsleven. Als oud teamleider van een speciale politie-eenheid integreert hij de winnende principes van Special Forces met de succesvolle strategieën van start-ups.

Hij heeft honderden mensen gecoacht richting meer winst en een beter leven.

_Wat anderen zeggen over Tibor.nl

youtube-video-thumbnail

_REGEL JE SHIT. WORD WEERBAAR. LEEF BETER.

Iedereen kan dromen. Weinig mensen beginnen ook echt.

Daarom draait Het Antivirus om simpele en concrete actiepunten. Gebouwd op bewezen principes.

Jaar in jaar uit maken we onszelf wijs dat we het alleen en uit onszelf moeten kunnen. Dat is hetzelfde als een huis bouwen zonder daar verstand van te hebben: met hard werken alleen kom je er niet. Sterker nog, je werkt dan keihard aan iets dat alleen maar voor frustraties zal zorgen.

Een duidelijk stappenplan zorgt voor rust en zekerheid op een reis die je spanning en vrijheid zal opleveren.

Wat zou het voor jou concreet betekenen als je zo eindelijk grip hebt op je uitgaven?

Wat zou het voor jou betekenen als de kwaliteit van je relaties drastisch zou verbeteren?
Wat zou het voor jou betekenen als je zou barsten van het zelfvertrouwen?

Maar vooral: Wat zou het voor jou betekenen als je jezelf niet meer in de weg zit en voluit zou leven?

Pak nu door. Kies voor vrijheid. Doe mee met Het Antivirus.

_Niet goed, geld terug garantie

Onze "Zou je dat nou wel doen?" Garantie.

Dat is wat collega ondernemers tegen ons zeggen als we vertellen over onze garantie:
Probeer Operatie Antivirus voor 30 dagen...100% zonder risico.

Kijk, het leven bestaat al uit genoeg risico's. Investeren in een groeitraject moet daar niet nog eens bovenop komen. Wij staan voor de inhoud en kwaliteit van ons programma. Helemaal als je dit prijspunt vergelijkt met de rest van de markt.

Heb je de modules doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd, de principes toegepast in je bedrijf en ben je niet onder de indruk van de resultaten? Stuur binnen 30 dagen een mailtje naar hallo@tibor.nl en je krijgt je geld terug.

Zo kan jij zonder risico ontdekken wat Operatie Antivirus voor je kan betekenen.

(oftewel, de enige die risico loopt zijn wij)

"Maar daar gaan mensen toch misbruik van maken?"

Waarschijnlijk een enkeling wel.

Maar daar hoeft die andere 99% niet de dupe van te worden.

_De inzet is hoog

Als je tot hier bent gekomen ben je het verplicht aan jezelf om door te pakken..

Blijkbaar kriebelt er wat bij je. Is er iets in je dat zoekt naar meer. Maar je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat het je wel lukt zonder input.

Maar met zo'n kleine investering heb je niks te verliezen en van alles te winnen. En juist doordat je in dit programma alleen met de essentie aan de bak gaat, zijn de modules kort en maak je het programma ook daadwerkelijk af.

Al zou je maar een verbetering zien van 10% in je relaties, je gezondheid, je vermogen en je zelfvertrouwen. Wat een wereld van verschil zou dat al betekenen. Als je niks doet in een wereld die is ontworpen om je de verkeerde kant op te laten gaan, raak je steeds meer uit koers.

Dus pak de leiding.

Stop met uitstellen. Stop met afwachten. Doorbreek je beperkingen.
Neem Het Antivirus.
€500,- excl.
€100,- excl.

Ja je ziet het goed. Maar honderd piek (excl. btw).
Zodat zo veel mogelijk mensen deze fundamentele kennis tot zich kunnen nemen.

[ FAQ ]

Na betaling heb je direct toegang. Je kunt dus binnen een paar minuten al aan de bak met Het Antivirus.

Een week of twee afhankelijk van hoeveel tijd je neemt voor de opdrachten en ook daadwerkelijk alle challenges doet. Het echte werk begint natuurlijk nadat je alle modules hebt afgerond. Het voordeel van zo'n programma als dit is dat je alles zo vaak je wilt kunt terugkijken.

Wil je zonder moeite en binnen no-time fantastische resultaten?
Het Antivirus is niks voor jou.

Een leven dat de moeite waard is kost nou eenmaal moeite.
Dus voordat je uberhaupt gaat nadenken over of je Het Antivirus koopt of niet, realiseer je twee dingen:
1. De training neem je snel door. De resultaten komen langzaam.
2. Er zijn geen sexy hacks of trucs. Wat je krijgt is het rauwe fundament.

Ik raad dus zeker af om impulsief te kopen.

Maar wil je hard werken voor:

  • Meer energie, een fitter lijf en meer rust in je kop?
  • Meer grip op je financiën en een plan voor je vermogen?
  • Betere relaties en meer invloed in je sociale interacties?
  • Barsten van het zelfvertrouwen (zonder arrogant te zijn)?

Snap je dat dit tijd kost.
Dat dit zwaar wordt.

Maar ben je bereid die prijs te betalen?

Dan is Het Antivirus voor jou.

Dan moet je het niet doen.
Dit is niet iets dat je "effe" tussendoor koopt en doet.
Het kost tijd, werk en moeite om je leven te veranderen.
Dat ga je alleen doen als je zeker bent dat je aan verandering toe bent.

Tibor logo 2019 wit en rood PNG

_VOOR DE AFWIJKERS DIE WILLEN WINNEN