[ Ondernemerscoach ]

Coachingtrajecten voor ondernemers die willen winnen op alle fronten. 

praktijk ervaring coaches

Bewezen praktijk

Ons team heeft in 250+ bedrijven geïnvesteerd, meerdere business bestsellers geschreven, en we hebben 160+ 5 ster Google recensies ontvangen.

adviseurs consultancy

Meetbaar resultaat

We benchmarken zowel je bedrijfscijfers als die van je privéleven. En garanderen meetbaar resultaat. Anders krijg je je geld terug, zonder voorwaarden.

businesscoach amsterdam

Aandachtig maatwerk

One size fits nobody. Zowel jij als jouw bedrijf zijn uniek. Onze methodiek en structuur staan vast (omdat het werkt). Maar het traject is maatwerk.

Direct Duidelijkheid

Boek een 1-op-1 Mission Briefing. Ontdek in 1 uur je score op de 8 belangrijkste zakelijke pijlers.
Krijg een concrete kwartaalmissie mee, inclusief top-3 prioriteiten, kerncijfer en KPI's om wekelijks op te sturen.

coachcall
personal coach

Voor de Winnende Minderheid

Waarom een ondernemerscoach? 

Je kunt het niet alleen. En dat hoeft ook niet. Een goede ondernemerscoach is een klankbord, een mentor en een stok achter de deur in 1. Jij weet wat je wilt. Wij zorgen ervoor dat je ook daadwerkelijk naartoe beweegt. 

Want wij mensen zijn vreemde wezens en zijn vaak zelf de grootste rem op de dingen die we zo graag willen op zakelijk en persoonlijk vlak. Dat "bord" voor je kop moet stuk. Die knoop moet door. Zodat je kunt gaan doen, waarvan je al die tijd allang wist dat je het moest doen. 

Gedoe met compagnons, personeel en met jezelf? Wij helpen je hiermee af te rekenen!

Helemaal klaar met gedoe?

Onze klanten hebben een hekel aan gedoe. Toch hebben ze het voor elkaar gekregen om onderweg een hele berg daarvan te verzamelen.

Daarom hebben we het Tactische Bedrijfsvoering™️ model ontworpen. Met duidelijke richtlijnen, waarmee je jouw leiderschap vergroot, je focus stuurt en je resultaten verbetert. 

Een goed bedrijf is namelijk voorspelbaar, net als zijn leider. 

Voorspelbaar in steeds groeiende, terugkerende cashflow.

businesscoach

De Ondernemerscyclus

Bedrijven doorlopen een voorspelbare cyclus. Elke fase heeft zijn bekende eigenschappen en valkuilen. Het is belangrijk dat je weet waar je zit, zodat je niet onnodig lang blijft hangen. Kijk waar je bedrijf zich bevindt in de cyclus en je ziet welke Operatie of welk business coachtraject je naar de volgende fase kan brengen.

business coach

In welke fase zit jij als ondernemer?

1. Artiest. Als beginnende ondernemers ben jij het bedrijf. Alles draait om jou. Letterlijk.

Jij bent degene die aan alle touwtjes trekt en mensen komen bij je bedrijf vanwege jou. Het grootste probleem in deze fase is vaak structuur en (een gebrek aan) klanten. Met Operatie Bulletproof leer in je 9 weken hoe je de fundering van je bedrijf opbouwt en je eerste klanten krijgt. 

2. Ondernemer. De stap van artiest naar ondernemer is een lastige. Je zult moeten kiezen. En beseffen dat wanneer je deze stap neemt, het niet langer meer om jou draait. Maar om je bedrijf, je concept, je team, je methode. Daar is een Doorbraak voor nodig en dat is exact wat wij bieden tijdens Operatie Doorbraak: de dood van de artiest, de wederopstanding als ondernemer. We bieden je niet alleen toegang tot een ondernemerscoach, maar ook een investeerder, innovator en een lifecoach. 

3. Eigenaar. De basis staat. Het bedrijf draait niet meer om jou. Nu wordt het tijd voor de volgende stap: marktleider. Je wilt de grootste vis in jouw specifieke vijver worden. Dat kan alleen als alle systemen en processen in je bedrijf daar klaar voor zijn. En jij de leider bent, die het bedrijf naar het volgende niveau kan helpen. Een goede coach voor ondernemers coacht je naar dat niveau. Zodat jij kunt blijven vlammen, zonder op te branden. En dat is exact wat wij doen. 

4. Investeerder. Je speelt al op Champions League niveau. Je hoort al bij de top 1% van de bedrijven die meer dan een €1.000.000,- omzetten per jaar. Nu wordt het tijd om je bedrijf verkoopklaar te maken, los van de vraag of je het wilt verkopen. Dat geeft je de tijd en ruimte om de dingen te doen die er echt voor jou toe doen. Wat dat ook mag zijn. Misschien meer tijd met je gezin, werken aan je gezondheid of het opzetten van een nieuwe business. Voor jou is de Mankracht retreat of onze Mastermind De Eenheid het meest geschikt. 

Welke coaching heb jij als ondernemer nodig? 

Je wordt tegenwoordig doodgegooid met coaches. Daarom is het goed om even op een rijtje te zetten welke coaches er zijn en wat ze nou werkelijk doen.

Business coaching

Een business coach is iemand die jou als ondernemer kan helpen met de groei van je bedrijf. Een competente businesscoach is goed in strategie, marketing, sales en communicatie en heeft zelf een ruime ervaring als ondernemer. Het belangrijkste van een business coach is natuurlijk dat hij jou verder kan helpen naar het volgende niveau.

Personal coaching

Een personal coach helpt je op verschillende facetten van je leven. Een competente personal coach is goed in communicatie, omgaan met tegenslagen, neuropsychologie en heeft zelf een ruime ervaring als psycholoog of lifecoach. Het belangrijkste van een personal coach is natuurlijk dat hij jou inzicht kan geven in de blokkades in je leven en jou ondersteunt in het oplossen van die belemmeringen.

Lifestyle coaching

Een lifestyle coach is iemand die je helpt om je mentaal en fysiek gezonder en sterker te maken. Hij kijkt naar je dagelijkse gewoontes en stelt een persoonlijk plan met je op om de problemen die je nu ervaart in je levensstijl aan te pakken binnen een vooraf bepaalde termijn. Goede lifestyle coaches zijn mental coaches en personal trainers.

High Performance ondernemerscoach: Tibor

Winnaars werken alleen maar met een Elite ondernemerscoach.

Iemand met een bewezen trackrecord. Een ondernemerscoach die weet waar ie het over heeft.

Bij Tibor werken alleen specialisten met de juiste ervaring als coach voor ondernemers.

Mensen die meer dan 10 jaar ervaring hebben met strategie, marketing, sales en communicatie. In 200+ bedrijven hebben geinvesteerd en meerdere bedrijven hebbben gebouwd en verkocht.

Bestsellers hebben geschreven over deze onderwerpen en veelgevraagd spreker zijn.

Ondernemerscoach in Amsterdam

Ons kantoor is gelegen in Amsterdam, waar de live sessies plaatsvinden. De ondernemers die wij coachen komen door heel het land en uit verschillende type ondernemingen. 

Wij willen alleen het allerbeste voor jou en leveren altijd topkwaliteit.

Met als doel topprestaties leveren, om daar vervolgens van te kunnen genieten.

groepsfoto
bedrijfsvoering

Onze unieke concepten

Tactische bedrijfsvoering & Bulletproof Life

Wij geloven niet in 100% zakelijke en rationele trajecten. Omdat mensen geen zakelijke en rationele wezens zijn. Daarom wordt er zo veel geld en tijd verspild in training & business coaching land: een eenzijdige benadering, zonder oog voor die irrationele mens.

Je kan een leider die thuis in scheiding ligt en de pijn daarvan verdooft met coke en alcohol koppelen aan de beste businesscoach en de meest fantastische strategie, hij zal de executie verprutsten.

Tegelijkertijd geloven we niet in 100% mindset, 'geloof in jezelf' en life coaching trajecten. We leven in het westen. Prestaties doen er toe. Meditaties en visionboards kunnen belangrijk zijn, maar zullen je niet helpen als je bij de kassa moet afrekenen.

Daarom combineren wij de boel in al onze businesscoaching trajecten. En werken we alleen met mensen die beseffen dat een eenzijdige benadering vrij kansloos is. 

Ritme. Focus. Eenvoud. Procedures.

Tactische bedrijfsvoering

Wat doet een ondernemerscoach? Voor zakelijke groei implementeren we Tactische Bedrijfsvoering™: Het snijvlak van 3 elementen: winnende principes van special-forces, succesvolle strategieën van start-ups en wetten op het gebied van persoonlijk leiderschap uit het stoïcisme. 

Dit combineren we met een duidelijke structuur en een concreet stappenplan op maat.

Tibor model Tactische bedrijfsvoering TEKST
 • bulletpoint beeldmerk
  5 PIJLERS

  Publiek, Producten, Pitch, Positie en Partners

 • bulletpoint beeldmerk
  4 PRINCIPES

  Eenvoud, Zichtbaarheid, Ritme & Procedures

 • bulletpoint beeldmerk
  3 PRIORITEITEN

  Relevantie, Superieuriteit & Aanwezigheid

 • bulletpoint beeldmerk
  2 PROCESSEN

  Elite-Teams & Elite Leiderschap

 • bulletpoint beeldmerk
  1 PLAN

  Een meetbare missie

Bulletproof Life Protocol™

Voor persoonlijke groei ga je aan de bak met de 5 pijlers van een zinvol leven: gezondheid, mindset, relaties, zingeving en weerbaarheid. Tijdens je traject heb je gratis toegang tot Project Hemera en gebruik je het systeem van de Hemera Journal als basis voor je dagplanning.

personal coach amsterdam
personal coach
relatie coach
life coach
personal coach
Richard de Leth

Richard de Leth

Oersterk.nu

"Ik heb afgelopen maanden gelachen en gehuild en ben gevallen en opgestaan. Mijn omzet is drastisch verhoogd, mijn takenlijst is drastisch verlaagd en mijn werkplezier is nog nooit zo groot geweest. Daarnaast heb ik een ongelooflijke groei in mijn Business-IQ doorgemaakt. Ik had deze groeiprocessen voor geen goud willen missen, omdat het me een berg goud heeft opgeleverd. Deels op mijn bankrekening, maar vooral in mezelf."

tibor coach

Vincent Schot

CEO Solve Innovations

"Ik heb de afgelopen jaren vele euro’s stukgeslagen op coaching. Vaak waren dit charlatans, huisvaders en mensen met de beste bedoelingen. Dit leidde alleen niet tot de resultaten die ik als mens en ondernemer nodig had.
Ik kan Tibor van harte aanbevelen als coach. Hij is een no-nonsense coach die in twee, drie vragen tot de kern komt. Hij heeft mij op alle vlakken: relaties, persoonlijk, gezondheid en als ondernemer vooruit geholpen. Het is ook de eerste en enige coach waar ik een beetje ‘bang’ voor was, ik had namelijk meteen door dat hij mij doorzag en ik niet met bullshit ging wegkomen."

Onze coachtrajecten

Onze coachingtrajecten starten altijd met een van onze Operaties of een kantoorsessie. Zo staat de volledige fundering en is er een concreet 100 dagen plan na de Operatie. 1-op-1 coachingsessies zijn dus alleen beschikbaar voor ondernemers die eerst een Operatie hebben doorlopen. Want jouw resultaat is onze reclame.

Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
Online

Operatie Bulletproof

Voor (door)startende ZZP'ers

 • Gesystematiseerde groei van email lijst
 • Converterende salesfunnel
 • Marketingstrategie
 • Groei in omzet en salaris
 • Communicatie die raakt
 • Grip op je cijfers
 • Concreet stappenplan 

Investering: €300,-
Duur: 9-13 Weken
Volledig online

Business coach voor starters

Onze visie is simpel: zolang je nog geen 100K/jaar aan omzet draait, mag er maar één focus zijn. Sales. 

Want alleen door te verkopen test je de waardepropositie.
En alleen door vervolgens te leveren test je het businessmodel.

Veel zzp'er trappen in de 'laptop lifestyle' leugen.
"Ontwerp een bedrijf dat je droom leefstijl faciliteert".

Dit is het stomste uitgangspunt dat je kunt kiezen als zzp'er.
De paradox is dat je hierdoor nooit een succesvol bedrijf bouwt, en dus ook nooit die levensstijl zult bereiken.

"Wat wil ik?" is de verkeerde vraag.
"Wat wil de markt?" is de vraag waar het om draait.

Tijdens dit traject krijg je concreet antwoord op die vraag.
Dus nooit meer leuren voor klanten. Of jaren van tijdverspilling omdat je loopt te trekken aan een kansloos idee.

Maar rijen voor de deur omdat je propositie messcherp is.
En snel bijsturen in je businessmodel op basis van de feedback van je doelgroep.

Na afloop van dit traject heb je de volgende 5 zaken op orde:

 • Een groeiend PUBLIEK van fans en betalende klanten
 • Een compleet en kloppend PRODUCT ECO-SYSTEEM
 • Een messcherpe PITCH
 • Een stijgende POSITIE in Google en je industrie
 • Meerdere PARTNERS waar je win-win ketenrelaties mee hebt
Tibor logo DOORBRAAK - moker - Beeldmerk PNG
Retreat

Operatie Doorbraak

Voor succesvolle ZZP'ers

 • Vernieuwing businessmodel voor groei zonder stress
 • Compleet Product Eco-Systeem voor meer nettowinst
 • Communicatie Canvas voor hogere conversie
 • Tactisch 13 weken plan voor structuur, duidelijkheid en richting

Investering: €5.000,-
Duur: 100 dagen

Businesscoach voor zzp

We maken een simpele belofte: Na 3 dagen met het gehele tibor.nl team in een luxe hotel waar je volledig wordt ontzorgd is bovenstaande af. Je hebt een concreet plan met een duidelijke richting. Vervolgens leg je wekelijks verantwoording af over je geplande acties en worden je vragen beantwoord tijdens de Q&A's. Na 100 dagen komen we weer fysiek samen om de resultaten te vieren en een nieuw 100 dagen plan te maken.

Wij geloven niet zo in lange trajecten waarbij je eens in de zoveel tijd een coach digitaal spreekt en vervolgens zelf tussen de bedrijven door aan de slag moet met alle opdrachten.

Daarom stoppen we je 3 dagen lang in een luxe hotel waar je niet hoeft te koken, te wassen, schoon te maken en voor je gezin te zorgen, zodat je elke wakkere minuut met je bedrijf of met jezelf bezig kunt zijn. Met als resultaat dat na 3 dagen alles ook eindelijk eens af en concreet is. Maximaal 16 deelnemers per lichting en altijd ruim van te voren uitverkocht dus wees er op tijd bij.

adviseurs consultancy
Kantoorsessie

De Raad

Voor DGA's

 • 2-op-1 sessie met Tibor Olgers en Bernd Mintjes
 • 100 dagen plan op maat met meetbare targets, KPI's en kerncijfers
 • Die knoop die je al een tijdje voor je uit schuift is doorgehakt
 • Duidelijkheid, richting en grip

Investering: €2.500,-
Duur: 2.5 uur

Business coach voor MKB

Waar jij bij de start van het bedrijf de grootste katalysator was, ben jij nu de grootste bottleneck.

Hoe meer het om jou blijft draaien, des te minder groei in het bedrijf en des te meer stress in je privéleven.

Een succesvolle bv neerzetten komt maar op drie zaken neer:
1. Glasheldere, strategische targets stellen
2. Een team van A-spelers verzamelen
3. Uit de weg gaan zodat de A-spelers hun ding kunnen doen

Check bij jezelf welke van deze drie zaken je op orde hebt.

In een intensieve kantoorsessie met twee businesscoaches ga je de systemen van Tactische Bedrijfsvoering implementeren in je bedrijf.

Na afloop kun jij uit het hamsterwieltje stappen, terwijl het harder door draait dan ooit dankzij de winnende structuur en systemen.

Zelf ontwikkel je leiderschap, terwijl je de kaders creëert voor een elite team dat verantwoordelijk is voor de executie.

Er zijn voor iedereen zichtbare en meetbare doelstellingen, waar met focus en in ritme naartoe gewerkt wordt. Het bedrijf groeit, terwijl jij steeds minder bezig bent met brandjesblussen.

Dit geeft je vervolgens de ademruimte om te doen wat je altijd eigenlijk al wilde: Strategisch werken aan je bedrijf en maximaal genieten van je vrije tijd.

businesscoach tips
Hoe je als 'businesscoach' snel veel geld kunt verdienen, zonder enige vorm van inhoudelijke ervaring!

Je hebt het zwaar als businesscoach. Al die selfies op Instagram met #ondernemen en dan ook nog eens gebukt gaan onder al die rekeningen van huurhuizen en leaseauto's. Gelukkig kan het ook anders.

Dit zijn 8 simpele, direct toepasbare maar vooral in de praktijk bewezen tips waarmee je snel een boel geld binnenharkt als coach, zonder dat je iets hoeft te kunnen!

Vul hieronder je emailadres in:

*Je komt hiermee ook op onze emaillijst en ontvangt de beruchte emails van tibor. Zodra het je te veel wordt allemaal kun je je met één klik uitschrijven.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Deze ondernemers en leidinggevenden gingen je voor 

deborah

Deborah de Poorter

Deborahdepoorter.nl

"Mijn investering in een persoonlijk business coaching traject met Mark Soons en Tibor Olgers is de beste keuze die ik tot nu toe heb gemaakt in mijn ondernemerschap. Je omringen met mensen die al zoveel verder zijn dan jij, potentie in jou zien en je vervolgens helpen deze te benutten. Goud waard.
Zakelijk was mijn grootste vraag hoe ik op een andere manier kon werken, mijn klanten het beste van mezelf kon geven en daarbij ook een gezond bedrijf kon laten groeien. Met het idee om later ruimte te hebben voor een eventueel gezin. Dat mijn hele leven en bedrijf op zijn kop zouden worden gezet had ik niet kunnen voorzien. Niet alleen is mijn bedrijf volledig omgebouwd, in mijn persoonlijke leven is ook nogal wat op de schop gegaan. Ik ben Mark en Tibor enorm dankbaar en voel me erg rijk met deze mannen in mijn leven. Ze staan nog steeds naast me, laten me niet zomaar los en ik kijk uit naar alles wat onze samenwerking nog mag brengen!"

Edwin Selij

Edwin Selij

Directeur Hypnose Instituut Nederland

"Mensen die weten waar ze het over hebben en werken met plannen, strategieën en bewezen businessmodellen. Ik heb daar zoveel aan gehad dat is ongelofelijk.

Concreet. Ik heb een kwartalenplan voor mijn bedrijf. Ik ga werken volgens een enkele KPI en een enkel doel. Mijn merk is helder, mijn methode is helder en mijn communicatieplan en levensplan is helder. En daarnaast heb ik qua omzet het tienvoudige eruit gehaald, letterlijk."

Een team van specialisten

Ondernemerscoaches van tibor.nl

Bij ons niet één goeroe die pretendeert alle wijsheid in pacht te hebben, maar een team van specialisten.

Mark Soons (personal coach) en Tibor Olgers (business coach) zijn verantwoordelijk voor de 1-op-1 coachtrajecten.
Ron Immink (innovator en business coach) en Bernd Mintjes (investeerder en business coach) coachen de deelnemers tijdens- en de 3 maanden na de businessretreats.
Erwin van Beek is verantwoordelijk voor alle fysiek- mentale coaching.

Hoewel wij elk totaal verschillende persoonlijkheden hebben, zijn we verbonden in gemeenschappelijke kernwaarden: transparantie, eenvoud, vastberadenheid en aandacht.

Ex-teamleider speciale eenheid. 11 jaar ervaring als businesscoach en Bulletproof Life coach.

Tibor Olgers
De ziener

Bernd is universitair docent ondernemerschap, heeft meerdere start-ups succesvol verkocht en als business angel in meer dan 250 bedrijven geïnvesteerd.

Bernd Mintjes
De strateeg

Auteur van het boek ‘Stop met verkopen, start met helpen’, COO & hoofdcoach tibor.nl

Mark Soons
De gids

Naast zijn carrière als top-sporter heeft Erwin de beste van de beste van de politie opgeleid: Het Nederlands Arrestatieteam. Erwin maakt mensen sterker.

Erwin van Beek
De generaal

Serial entrepreneur en bestseller auteur, keynote spreker en trainer op het gebied van strategie en innovatie.

Ron Immink
De vernieuwer

Ervaringen van ondernemers over onze coaching

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vul hieronder de intake in en we onderzoeken samen of je geschikt bent voor een van onze ondernemerscoach trajecten.

Na het invullen ontvang je binnen 24 uur een reactie. Als je casus geschikt lijkt, wordt een korte assessment via zoom/skype ingepland.

De Ondernemers coach in kwestie analyseert je situatie en geeft je sowieso je 3 belangrijkste prioriteiten mee. Bij geschiktheid kun je starten met een traject.

De vier meestgestelde vragen

Omdat "ik moet het alleen doen" gelul is waar je jezelf en je bedrijf klein mee houdt.
Een ervaren objectieve buitenstaander ziet dingen die overduidelijk zijn, maar voor jou onzichtbaar.

Doel is om van brandjesblusser naar bedrijfseigenaar te gaan.
Zodat je zakelijk wint en persoonlijk geniet.

En een goede ondernemerscoach helpt je die twee zaken te bereiken.

Een goede ondernemerscoach geeft je de winnende structuur en strategie voor het schalen van je bedrijf (wetenschap) en helpt jou vervolgens om jezelf niet in de weg te zitten (kunst).

Wij zijn meer 'teachers' dan coaches: voor aanmoedigen en overleggen moet je niet bij ons zijn. Wij drukken je met de neus op de feiten. Vertellen wat er moet gebeuren en leggen uit waarom dat moet gebeuren.

Jouw business coach laat je zien waar het goud ligt en geeft je de middelen om het op te graven.

Als het goed is betaalt het investeren in een ondernemerscoach zich snel in veelvoud terug.

Je hebt ondernemerscoach trajecten van een paar honderd euro tot trajecten bij bekende namen van 50K voor 3 maanden. 

Wij bieden twee trajecten aan: een van 3K voor zzp'ers en een van 5K voor het MKB.
80% van onze klanten heeft dat bedrag binnen 2 maanden in veelvoud terugverdiend.

Er is hier maar een goed antwoord: euro's.

Da afgelopen jaren is er een legertje zelf benoemde ondernemerscoaches opgestaan dat verkoopt dat het bouwen van een gezond bedrijf neerkomt op mindset en zelfgeloof.

Hoewel dat twee essentiële zaken zijn in het leven, is er maar een graadmeter waarop je een ondernemerscoach moet beoordelen: hoeveel euro's heeft het traject je opgeleverd?

De rest is bonus.