Hemera - zon en maan
[Project Hemera]

MEER GOEDE DAGEN

Een coachtraject per post. Voor winst in je business én je priveleven.

icoon rood

Offline

Niet nog een app waardoor je afgeleid op je telefoon zit. Oldschool bladeren, aantekeningen maken en nadenken. Voor magische inzichten en een rustig hoofd.

icoon rood

Ongecensureerd

Verre van politiek correct. Alleen de naakte waarheid. Over geld, liefde, ondernemen en het systeem. Rechtstreeks in je brievenbus en alleen beschikbaar voor huidige leden. 

icoon rood

Actiegericht

Maandelijks winnende principes in de brief die je direct vertaalt naar concrete dagelijkse acties in je journal. Je gaat dus niet alleen voorwaarts, je gaat ook de goede richting op.

_Alleen vandaag

Met dit project helpen we ondernemers zoals jij aan zakelijke groei en een beter leven. Je ziet elke dag wat er moet gebeuren, zowel zakelijk als privé. Door de opbouw en de duidelijkheid krijg je dat ook af. En niks voelt zo fijn als een dag afsluiten waarop je alles hebt gedaan dat je belangrijk vond.

Hemera (spreek uit als Hemmerrah) was de Griekse godin van de dag. Van zonsopkomst tot zonsondergang om precies te zijn. Dit project helpt je om meer uit vandaag te halen.

Doe dit elke dag en je krijgt vanzelf een buitengewoon leven…

_Waarom hemera?

_HOE WERKT OPERATIE HEMERA?

Operatie Hemera bestaat uit twee onderdelen: Maandelijkse input door de Hemera Brief die je thuis ontvangt en dagelijkse focus door het systeem van de Hemera Journal.

Winnende inzichten - De brief

Nergens los te koop. Nooit online te vinden. Niet na te bestellen. Elke maand geschreven door Tibor en bij jou thuis bezorgd.

Terwijl de massa vluchtig scrolt en swiped zet jij een goede espresso of een mooie kop thee. Je neemt plaats in je favoriete stoel en je dompelt jezelf onder in principes en inzichten op het gebied van je business, je gezondheid, je relaties en je gemoedstoestand.

hemera bullet journaling
Tibor Social media zwart wit

Een systeem dat werkt - De journal

Niet los te koop. Gemaakt voor afwijkers die willen winnen.
Een compact productiviteit systeem waarbij je focust op vandaag.

Een perfecte partner voor de Hemera Brief. Zichtbare targets. Meetbare progressie. Niet alleen voor je business, maar juist ook voor de andere aspecten van je leven.
Zie wat er moet gebeuren. En krijg het af.

_DE HEMERA JOURNAL BESTAAT UIT 4 ONDERDELEN:

1

De Start Sterk

Ochtend routine

Hoe je je dag begint, bepaalt hoe je je dag eindigt. Start je dagen sterk met deze krachtige ochtendroutine.

2

Het Productiviteit

Protocol

Pas elke dag opnieuw het Pareto Principe toe: Zie wat de grootste impact maakt en krijg dat af.

3

De Vier Groei

Gewoonten

Plan en log je training, voeding, ontspanning en verbinding zodat je blijft groeien in deze essentiële gebieden.

4

De Eindig Voldaan

Avondroutine

Leer van vandaag en plan voor morgen. Eindig je dagen voldaan met deze eenvoudige en effectieve avondroutine.

"Zelfs als je maar 70% van je plan uitvoert, heb je alsnog een 10x betere dag dan wanneer je je laat leiden door je inbox, notificaties en agenda's van anderen."

Tibor Olgers

_Een goede dag

Gebaseerd op een bende recent wetenschappelijk onderzoek, gecombineerd met eeuwenoude principes. Je wordt gedwongen om puur te focussen op wat er echt toe doet voor jou.

Vervolgens maak je een militaristisch plan. Niet alleen voor je werk zoals velen doen, maar juist ook voor de liefde, je gezondheid en het plezier in je leven.

Zelfs als je maar 70% van je plan uitvoert, heb je alsnog een 10x betere dag dan wanneer je je laat leiden door je inbox, notificaties en agenda's van anderen.

_Wil je een beter leven?

Plan dan betere dagen

Elke Hemera Journal is een levend 90 dagen plan en gaat 3 maanden mee.

Elke 3 maanden ontvang je weer een nieuwe journal. Het geeft je structuur zonder beperking. Het geeft je vrijheid zonder dat je focus verliest.

En als je er na een paar jaar een stel in de kast hebt staan, zijn het waarschijnlijk de meest waardevolle boeken die je bezit.

_OLDSCHOOL PRINCIPES VOOR EEN MODERNE WERELD

Zo goed, zelfs de hond is er dol op!

  • Elke Maand Ontvang Je De Hemera Brief
  • Elk Kwartaal Ontvang Je De Hemera Journal
  • Elke dag ben je productief én geniet je van je leven
lorca-hemera

_VOOR DE AFWIJKERS

Dit is belangrijk: Project Hemera is voor mensen die aan inhoud genoeg hebben. Als je op zoek bent naar een fancy app, een prachtig vormgegeven glossy magazine of een bijbehorend online programma, moet je verder zoeken.

De Hemera Brief bestaat elke maand uit ~12 pagina's (steengoede) tekst zonder opmaak. Het dwingt je om te gaan zitten. Je telefoon weg te leggen. Te bladeren. Aantekeningen te maken. Te peinzen. De verdieping te zoeken. En die te vinden.

Je krijgt de kennis om een topdag te ontwerpen. Je krijgt de structuur om een topdag te leven.

Doe mee aan Project Hemera.

€75/mnd

[ FAQ ]

  • Elke maand de Hemera Brief ~12 kantjes niet opgemaakte maar steengoede copy waarmee jij zakelijk gaat groeien en beter gaat leven. (hiervoor moet je meer doen dan het alleen lezen..). Deze brief is de kern van dit project. Hier zou je het voor moeten doen. En de rest als bonus zien. Als je meer nodig hebt dan 12 pagina's aan goede en exclusieve content, moet je geen lid worden.
  • Bij je eerste brief ontvang je ook je Hemera Journal. Elke 3 maanden ontvang je een nieuwe. (want ze gaan 3 maanden mee).
  • Direct na inschrijven ontvang je een mail met inloggegevens voor je persoonlijke account in het online gedeelte. 

Zolang als jij wilt. Je gaat dit project aan met jezelf voor onbepaalde tijd. Zolang jij lid blijft, blijven de brieven, journals en online missies komen. Zodra je opzegt, niet meer. En opzeggen kan gewoon elke maand. Wij binden onze klanten met kwaliteit, niet met nare contractjes.

€75 per maand. Zolang je lid blijft ontvang je elke maand de brief en de bijbehorende video. Elke 3 maanden ontvang je een nieuwe journal. (en de eerste ontvang je 3 werkdagen na je bestelling).

Tibor logo 2019 wit en rood PNG

_VOOR DE AFWIJKERS DIE WILLEN WINNEN