tibor hemera

Performance coach

Iedere ondernemer heeft ambities. Ambities om te groeien. Zakelijk meer succes te behalen. De omzet te verdubbelen.

Toch voelt het alsof dit niet lukt. Het lijkt alsof je niet het onderste uit de kan haalt. Je mist focus. De potentie en ambitie komen er niet uit.

Herken je je in het geschetste beeld? Dan is het jouw moment om een performance coach in te zetten.

Wat doet een performance coach?

Een performance coach helpt een ondernemer om extra te presteren. Misschien voelt het alsof je onderneming momenteel op een 7 zit. Alles loopt wel ‘prima’, maar je weet dat er meer in zit. Jouw ambities zijn groter dan hetgeen wat je onderneming op dit moment realiseert.

Performance coaching helpt jou om van die 7 naar een 9 te gaan. Om beter te worden. Om te winnen met je bedrijf, zonder je drie slagen in de rondte te werken. 

KPI coaching: doelgericht te werk

Het doel van een performance coach is om jouw doelen te behalen en hier meer focus in aan te brengen. Dit neemt vaak verschillende gedaantes aan, maar komt meestal neer op hetzelfde: zakelijke groei en succes. Maar zakelijke groei en succes klinkt nogal vraag. Zonder concrete doelen kom je er niet. 

Wat bedoel je met zakelijke groei? Financiële resultaten? Uitbreiding van het aantal medewerkers? Meerdere vestigingen openen? KPI coaching is onderdeel van een performance coach. Wees duidelijk. Dan pas kun je met jouw doelen vooruit.  

Een performance coach is geen zakenpartner

Waar een business coach voornamelijk als rechterhand fungeert, is een performance coach dat niet. Neem de zakelijke groei als voorbeeld. Een business coach focust zich specifiek op deze zakelijke groei. Door zijn jarenlange ervaring als ondernemer kan de business coach strategisch advies geven.

Dat is dus níet wat een performance coach is. Een performance coach richt zich op jouw ‘performance’ – ofwel prestaties – als ondernemer. Heb jij als doel om deze zakelijke groei te verwezenlijken, dan helpt deze coach je om je doelen te behalen door je persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Merk op dat het hierbij dus niet om strategisch inzicht gaat, maar puur om het maximale uit je doelen te halen. Welk doel je stelt, maakt bij performance coaching dus niet uit.

Doe meer in jouw beschikbare tijd

Zo veel mogelijk doen in de beschikbare tijd. Klinkt als de droom van iedere ondernemer. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Tijd is schaars. Voor je het weet is er weer een dag voorbij. Een dag waarin je vooral brandjes geblust hebt. Gewerkt hebt als een kip zonder kop. Zonder horizon. Jouw lange-termijndoelen schuif je op de lange baan.

Ga je zo je lange-termijndoelen halen? Precies: nee. Je kunt wel fluiten naar je zogenaamde zakelijke groei.

Performance coaching tackelt dit. Een coach – of ‘performance trainer’ – brengt prioriteit aan. Helpt je om het uiterste uit jezelf te halen. Jouw doelen weer op één te zetten en op alle gebieden in je leven te winnen: zowel zakelijk als privé.

Tijd om beter te worden: tactische meeting

Klaar om het maximale uit je leven te halen? Meld je dan aan voor onze tactische meeting. Performance training ten top. Geen ‘geloof in jezelf’ onzin. We zorgen dat je deur verlaat met een aangescherpte strategie en winnende principes die jou beter laten worden. Beter in je werk. Beter privé.

BOEK WINST OP ALLE FRONTEN_

"Mijn team en vrienden denken dat ik super slim ben (ben ik niet). Dat komt door de emails van tibor (en ze hebben geen idee dat die bestaan)."
- Een subscriber van tibor.nl

*Je kunt je op elk moment uitschrijven met 1 klik als het je allemaal te veel wordt Powered by ConvertKit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *