Business mentor

Ondernemers zijn vaak bang om hulp te vragen bij een mentor omdat ze vinden dat ze hun bedrijf zelf moeten managen. Ze zijn bang dat als ze hulp vragen, ze minder competent zullen lijken. Ze zijn bang dat als ze hulp vragen, ze hun zelfstandigheid verliezen. Deze overtuigingen zijn zowel ongegrond als belemmerend in de groei die jij als mens en ondernemer wilt maken.

Het verschil tussen een coach en mentor

Een coach en een mentor hebben beiden als doel om een persoon te helpen om zijn of haar doelen te bereiken.

Het verschil tussen een coach en een mentor is dat een coach meer gericht is op het ontwikkelen van de vaardigheden van de persoon die hij of zij coacht, terwijl een mentor meer gericht is op het adviseren en ondersteunen van de persoon die hij of zij begeleid.

Een coach is meer gericht op het verbeteren van vaardigheden en het zetten van doelen, terwijl een mentor meer gericht is op het geven van advies en het bieden van ondersteuning.

Een goede business mentor is een zakelijk klankbord, een persoonlijke mentor en een stok achter de deur in 1.

Hoe de coaching maffia jou verleid

Dat er veel ideeën en bedrijven stranden is een feit. 96% van de ondernemingen haalt het niet. Aan ambitie geen gebrek maar het gebrek aan kennis, ervaring én/óf begeleiding maakt dat bedrijven en ondernemers vroegtijdig stranden.

De coaching maffia weet heel slim in te spelen op de angsten van ambitieuze ondernemers. Zij verpakken hun ‘kennis’ in coaching sessies en zetten deze in de markt als dé oplossing voor jouw probleem

De oplossing die een life coach aansmeert

Een lifecoach verpakt een kortetermijnoplossing voor een lange-termijnprobleem. Je herkent ze aan eenmalige sessies of een korte cursus waarin je leert jouw leven te veranderen.

De oplossing die een business coach aansmeert

Een businesscoach verkoopt dure programma’s die niet aantoonbaar meetbaar resultaat opleveren.

De oplossing die een personal coach aansmeert

Een personal coach die al jouw persoonlijke problemen, zonder dat jij zelf echt moeite hoeft te doen, oplost met een duur programma? Red Flag.

Bewezen praktijk

Ons team heeft in 250+ bedrijven geïnvesteerd, meerdere bestsellers geschreven, en we hebben 220+ 5 ster Google recensies ontvangen.

Meetbaar resultaat

We benchmarken zowel je bedrijfscijfers als die van je privéleven. En garanderen meetbaar resultaat. Anders krijg je je geld terug. Zonder voorwaarden.

Aandachtig maatwerk

One size fits nobody. Zowel jij als jouw bedrijf zijn uniek. Onze methodiek en structuur staan vast (omdat het werkt). Maar het traject is maatwerk.

businesscoaches

Tactische bedrijfsvoering™ in de praktijk

De mens is irrationeel. Wij handelen op basis van emotie, gevoel en overtuigingen. Dat is de reden waarom er zoveel geld en nog kostbaardere tijd verspild wordt in coaching-, training- en businessland. Bij Tibor geloven wij niet in 100% zakelijke en rationele trajecten.

Een business mentor die je puur zakelijk helpt, gaat je niet helpen om de executie en uitvoering van jouw strategie te verbeteren. Dat zul je zelf moeten doen. Een eenzijdige benadering met een business mentor ga je bij Tibor niet vinden.

Tactische Bedrijfsvoering is een nieuwe manier van werken waarbij de winnende principes van special forces worden gecombineerd met de succesvolle strategieën van start-ups en de oude wijsheden op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Business mentors bij Tibor

Bij Tibor is er niet één iemand die alle wijsheid in pacht heeft. Dat pretenderen wij nergens en als je zoekt naar een eenzijdige focus op zakelijke strategie, zoek vooral verder. Bij Tibor vind je experts en specialisten met ieder een eigen vakgebied voor jou om uit te putten.

Mark Soons (business coach, auteur en investeerder) en Tibor Olgers (Ex-teamleider speciale eenheid) zijn verantwoordelijk voor de 1-op-1 coachtrajecten. Ron Immink (innovator en business coach) en Bernd Mintjes (investeerder en business coach) coachen deelnemers tijdens- en de 3 maanden na de businessretreats.

Al deze mensen verschillen in persoonlijkheid, maar wat hen verbindt zijn de kernwaarden transparantie, eenvoud, vastberadenheid en oprechte aandacht.

Operatie doorbraak; voor succesvolle ZZP’ers en MKB

Integere begeleiding zonder upsells, gegeven door een compleet team van betrouwbare specialisten met elk een bewezen trackrecord. Operatie Doorbraak helpt ondernemers bij het groeien van hun business. Niet per se gericht op meer, meer en meer. Eerder gefocust op het toevoegen van waarde voor jou als ondernemer en de klanten van jouw onderneming.

Meer leren of meer weten van Tibor? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief:


 


Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *