Bulletproof - schild

Een maandelijks gezond groeiend bedrijf en een steeds beter leven

[ Jouw stappenplan voor een gezond bedrijf en een beter leven]

Online trainingsprogramma's, onlive masterclasses en like-minded community voor startende ondernemers. Bouw stap voor stap een ijzersterk bedrijf, terwijl jij groeit als mens.

_Stop met gissen & volg ons bewezen 3-staps proces:

icoon rood

Strategieën van Start-Ups

Je krijgt de bewezen blauwdruk van de top 1% succesvolle start-ups

icoon rood

Principes van Special Forces

We integreren fundamentele winnende principes voor winst op alle fronten

icoon rood

Wijsheid uit het Stoïcisme

Benut eeuwenoude inzichten voor rust in je kop, kracht in je lijf en vermogen in je bezit

tactische meeting overleg

"Tibor en zijn team zijn to the point en werken met hart en ziel om alles te geven wat ze in huis hebben. Het levert mij enorme versnelling op en helpt mij keuzes maken die ik al jaren uitstel."

Jacqueline Evers

_Pak de snelste weg richting gezonde groei met bewezen strategieën

Waarschijnlijk zit je nu al een tijdje in de loopgraven, knokkend om een serieus bedrijf te bouwen.
En waarschijnlijk klotst het geld nog niet tegen de plinten, staan klanten nog niet in de rij en brengt je bedrijf je regelmatig meer twijfel en stress dan rust en zekerheid.

Maar wat zou er gebeuren als je zou stoppen met het verspillen van tijd, geld en energie aan werken zonder plan of misschien nog wel erger: je zuurverdiende geld investeren in coaches die van alles beloven maar niks leveren.

En je in plaats daarvan lid wordt van het #1 platform van Nederland voor startende ondernemers?

Ons Operationele Lidmaatschap bestaat uit een club mensen die willen floreren met hun eigen onderneming door de stappen te volgen van bewezen experts, terwijl ze accountable worden gehouden door like-minded ondernemers.

Dit is je enige optie als je klaar bent met aanmodderen en nu serieus wilt doorpakken.

_Businesscoaching die daadwerkelijk resultaten oplevert

Als je wel eens hebt deelgenomen aan zakelijke jaarprogramma's of communities dan ben je waarschijnlijk wel klaar met alle mindset hacks waar alle hippe mensen het nu over hebben.

Je bent op een plek waar je simpelweg concrete actiestappen wil waarmee je een een stroom van A-klanten creëert, in plaats van horen dat je koud moet douchen en mantra's moet zingen voor zakelijk succes.

Dit is waarom het Operationele Lidmaatschap is ontworpen: Een betaalbare club waar je wél meer vindt dan de standaard adviezen die je overal ziet.

Deze training en community bevat exact waar je in deze fase zo naar verlangt.

"Zojuist in één avond de Anti-Productiviteit training afgerond. Man man wat een helder, simpel en zo doeltreffend verhaal. Ik wist binnen 5 minuten welke veranderingen mij gaan helpen te groeien en bloeien binnen mijn bedrijf. Deze avond is een van mijn meest waardevolle avonden in 3 jaar op zakelijk gebied. Dankjewel voor jouw kennis Tibor. Nu door met Operatie Bulletproof!"

Helene van Arkel

_Jouw routekaart richting de overwinning

Het korte termijn doel van het Operationele Lidmaatschap is om zo snel mogelijk zo veel klanten en winst te genereren dat je vol vertrouwen volledig voor je onderneming kunt gaan.

Het einddoel is echter om het DNA van een succesvolle ondernemer bij je in te branden, zodat je steeds meer kansen benut en omzet in winst op alle fronten.

_De oplossing

De meeste wannabe ondernemers starten nooit. Van degenen die starten is binnen 1 jaar 30% gestopt. Na 5 jaar is 60% gestopt. Het meest voorkomende inkomen onder zzp'ers is €23.100 bruto op jaarbasis...

Wat doe je als iedereen hetzelfde doet en daar bizar slechte resultaten mee bereikt?

Afwijken.

Schijt aan je logo, huisstijl en visitekaartjes. Een bijzonder product aan klanten verkopen die er om geven. Zo snel mogelijk zodat je ook zo snel mogelijk kunt bijsturen. Dat is waar het om gaat.

Produceren zodat je positie krijgt. Om leren gaan met een omgeving die het maar niks vindt, dat ondernemerschap van je. Omgaan met die stem in je kop die het moeilijk vindt om de juiste prijs te vragen of om überhaupt iets de wereld in te trappen.

Stoppen met hard werken aan randzaken. Focussen op dat wat het verschil maakt.

Operatie Bulletproof: Vele malen goedkoper dan een regulier coachingtraject doordat je de modules zelf online doorloopt. Vele malen effectiever dan een normale online training door zowel de focus op inhoud als de wekelijkse persoonlijke feedback.

1

Relevantie

Je wil relevant zijn voor je doelgroep. Ze moeten het gevoel hebben: "He he, eindelijk iemand die mij begrijpt." Als je dat voor elkaar krijgt (met de juiste waardepropositie en communicatie) is er voor jouw doelgroep maar één optie: jouw producten en diensten.

2

Superioriteit

Je wil dat jouw bedrijf met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Dit doe je absoluut niet door de grootste te worden voor de hele markt. Dit doe je door de beste en de meest onderscheidende te worden voor een specifieke doelgroep.

3

Omni-aanwezig

Niks zo zuur als onzichtbare competentie. Je wil niet alleen goed zijn in wat je doet, je wil dat dat ook zichtbaar is. Door 'overal aanwezig' te zijn voor je doelgroep, blijf je on-top-of-mind, maak je meer sales en verstevig je je positie in de markt.

_Bulletproof Business

Bulletproof model

_IN 9 WEKEN EEN CONTINUE STROOM VAN LEADS, SALES & CASHFLOW

 • Het KvK Kerkhof: De rare reden waardoor 96% faalt
 • Het verrassend simpele scorebord voor grip op je cijfers
 • De 2 zaken die jouw producten onweerstaanbaar maken
 • Hoe je door klein te blijven meer omzet kunt draaien
 • De MVP Marketing Strategie: Nooit meer zonder leads en sales
 • De 3+1 soorten producten die je MOET hebben voor meer sales
 • De 3 vragen die je moet stellen aan al je klanten
 • Hoe je met één raamwerk al je copy genereert
 • De menselijke marketing methode: minder & beter
 • Een simpele formule die het denkwerk uit je prijzen haalt
 • Het vergeten principe voor het schrijven van emails die raken
 • De omgekeerde mindset + challenge voor direct meer sales

_Wat zit er allemaal in de kluis?

Dit is wat je krijgt:

1

Operatie Bulletproof

Een 9-weekse training boordevol praktijkcasuïstiek en inclusief canvassen waarmee je van A tot Z een gezond en krachtig bedrijf neerzet.

twv €300

2

Antiproductiviteit

Een korte online training waarmee je de resultaten van je werkuren minimaal vertienvoudigt. Niet door hacks en trucs, maar door volledig in te zetten op hefboomtaken en een ijzeren structuur.

twv €100

3

Antivirus

Een korte online training voor een beter offline leven. Je krijgt een concreet raamwerk voor het verbeteren en versterken van je vitaliteit, je vermogen, je verbindingen en je vertrouwen.

twv €100

4

Project Hemera

Een simpel raamwerk voor betere dagen. Wat kun je doen om structureel goede dagen te hebben? Dagen waar je je beste werk levert, traint, ontspant en verbindt met je dierbaren? Bij Project Hemera ontdek je hoe. Inclusief Hemera journals voor een jaar.

twv €300/jaar

5

Black Book Tactics

Met dit raamwerk inclusief digitale canvassen implementeer je de 100-dagen methodiek in je bedrijf. Met als gevolg focus en vooral grip op je (groeiende) cijfers.

twv €100

6

Antibranding

Wordt het meest aantrekkelijke merk van je industrie door gebruik te maken van de wetten van Antibranding. Onderscheid je van de massa, krijg steeds meer A-klanten en verzamel een bende 5-ster recensies. Boordevol voorbeelden en praktijkcasuïstiek.

twv €100

7

Community & Dashboard

Verbind, doe wedstrijdjes en uitdagingen voor je business en privé-leven met een groep fanatieke like-minded ondernemers. Dagelijkse checklist en dagplanning. Live businessdashboard voor grip op je taken en cijfers. Zie hoe je het doet tov de rest.

twv €300/jaar

8

OnLive masterclasses

Elk kwartaal een live masterclass met een expert op het gebied van cijfers, marketing, branding, sales en ondernemerschap.

twv €400/jaar

9

Levenslange upgrades

Gratis toegang tot alle toekomstige online trainingen die we produceren. 10% korting op al onze live events.

twv ~€300/jaar

[ Investering ]

€1.200/jaar (excl. btw)

Alle genoemde prijzen zijn de werkelijke prijzen waarvoor de producten los (duizenden keren) zijn verkocht. Bij elkaar opgeteld €2.000 excl. btw. Maar als lid van de Operationele Eenheid betaal je maar €1.200 excl. btw per jaar dat je lid blijft.

_VOORKOM VERSPILLING VAN TIJD, GELD EN ENERGIE

Als lid van de Operationele Eenheid benut je de inzichten en ervaring van:

 • 3000+ 1-op-1 coaching sessies
 • 10.000+ sales van fysieke producten
 • 2.000+ ticket sales voor evenementen
 • 1.000+ sales van diensten (2K-10K)
 • 100+ sales van grote projecten (>10K)
 • €5.000.000+ aan gemaakte sales
 • €200.000 + aan gevolgde trainingen en coaching
 • 2.000+ shares van onze blogposts
 • 712.000+ verstuurde emails met een gemiddelde openrate van 72,95%
 • 360+ 5 ster recensies op Google
 • €250.000+ aan geïnvesteerd marketing budget (FB & Insta)

Bespaar jezelf de valkuilen waar wij zijn ingetrapt en de duizenden euro's die we hebben verspild.
Geen theoretische trucjes maar bewezen praktijk. Zodat jij alleen maar focust op dat wat werkt.

_De inzet is hoog

Je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat je er wel komt met simpelweg hard werken. Dat jij anders bent dan die overgrote meerderheid die aan het ploeteren is en er nooit komt.

Sommigen van jullie zullen denken dat iedereen deze kennis aan het implementeren is. Ik bedoel, met Google en YouTube kom je een heel eind. Maar gebeurt dat ook daadwerkelijk? Hoeveel ondernemers nemen de tijd om de juiste mensen en kennis op te zoeken en deze ook echt toe te passen? De meeste niet. Wat betekent dat als jij dat wel doet, je direct een voorsprong hebt.

Wat zou het voor jou betekenen als Operatie Bulletproof je helpt een winstgevend bedrijf neer te zetten, op weg naar financiële vrijheid en ruimte in je agenda?

Wat zou het voor jou betekenen als Operatie Bulletproof je helpt om structureel leads en klanten aan te trekken?

Wat zou het voor jou betekenen als de extra inkomsten en de geimplementeerde systemen je 5-10 uur per week aan tijd besparen? Wat zou dat voor impact hebben op je relaties, gezondheid en gemoedstoestand?

Wat zullen al die verandering bij elkaar opgeteld betekenen over 10 jaar? €10.000? €50.000? Of meer?

Stop met uitstellen. Stop met afwachten. Help meer klanten.
Groei je bedrijf. Pak de leiding.

_Niet goed, geld terug garantie

Onze "Zou je dat nou wel doen?" Garantie.

Dat is wat collega ondernemers tegen ons zeggen als we vertellen over onze garantie:
Probeer het Operationele Lidmaatschap voor 30 dagen...100% zonder risico.

Kijk, het leven bestaat al uit genoeg risico's. Investeren in een groeitraject moet daar niet nog eens bovenop komen. Wij staan voor de inhoud en kwaliteit van ons programma. Helemaal als je dit prijspunt vergelijkt met de rest van de markt.

Heb je de modules doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd, de principes toegepast in je bedrijf en ben je niet onder de indruk van de resultaten? Stuur binnen 30 dagen een mailtje naar hallo@tibor.nl en je krijgt je geld terug. Het werkboek en alle opgedane kennis mag je houden. (oftewel, de enige die risico loopt zijn wij)

Zo kan jij zonder risico ontdekken wat het Operationele Lidmaatschap voor je kan betekenen.

"Maar daar gaan mensen toch misbruik van maken?"
Waarschijnlijk een enkeling wel.

Maar daar hoeft die andere 99% niet de dupe van te worden.

[ FAQ ]

Na betaling heb je direct toegang tot de online academie en community.
Daar zie je ook welke aankomende Q&A's en events er voor je zijn.

Je betaalt per jaar. Het is aan ons om er voor te zorgen dat je per jaar dat je lid bent een veelvoud van je investering terugverdient. Het doel is dat je maximaal 2 jaar lid bent, en je bedrijf daarna zo groot is dat je klaar bent voor het volgende niveau.

Heb je:

 • een uitgeschreven en kloppend businessmodel?
 • een compleet product eco-systeem?
 • korte, concrete en rakende communicatie?
 • voldoende leads en sales?
 • een scherpe waardepropositie?
 • een sterk concurrentievoordeel?
 • een simpel en effectief financieel scorebord?
 • hoge conversies?

Alles met ja beantwoord? Het Operationele Lidmaatschap is niks voor jou.
Meerdere nee's? Met het Operationele Lidmaatschap krijg je dat op orde.
En dat gaat je omzet, groei en plezier opleveren.

Waarschijnlijk de oorzaak van je huidige situatie😉
Dus als je meer van hetzelfde wil: blijven wikken en wegen.
Als je verandering wil: pak door.

Tibor logo 2019 wit en rood PNG

_VOOR DE AFWIJKERS DIE WILLEN WINNEN