Doorbraak - hamer
[Operatie Doorbraak]

De zakelijke doorbraak voor een beter leven

Hét 3-daags businessretreat in Amsterdam + 3 maanden traject voor zzp & mkb om je winst met 30%-100% te verhogen. Gegarandeerd.

icoon rood

Een compleet team

Niet één goeroe op een podium. Maar een compleet team van ervaren specialisten met een bewezen track record (google onze reviews maar).

icoon rood

Concreet toepasbaar

Elke dag meerdere masterclasses op het gebied van strategie, marketing en communicatie. Alleen wat werkt en rechtstreeks uit de praktijk.

icoon rood

1 op 1 aandacht

Niet 1 van de 1000 deelnemers zijn en alles zelf moeten uitvogelen. Je werkt onder begeleiding van zeer ervaren coaches.

_Doel van operatie doorbraak

Dit business-retreat is ideaal voor ondernemers die stabiel omzetten, maar al een tijd tegen een plafond aanbeuken.

Gedurende 3 dagen implementeer je onder begeleiding van het tibor.nl team Tactische Bedrijfsvoering in je bedrijf. Na afloop heb je een concreet 100-dagen plan.

Hiermee zal je bedrijf opvallen, aantrekken en doorschalen. Ook zul je veel minder tijd verspillen aan sales en marketing omdat je communicatie scherp is, en je concurrentievoordeel sterk. Hierdoor hou je tijd over om je bedrijf verder door te groeien.

_Doorbraak in beeld

_Jouw berlijnse muur

De Berlijnse muur is per ongeluk gevallen. Günter Schabowski, een van de partijleiders van de DDR, versprak zich tijdens een persconferentie. Hij misinterpreteerde een persbericht dat hij live op TV voorlas. Binnen een paar uur stonden er duizenden Duitsers bij de muur.

Bij die muur die er op een ochtend in 1961 opeens stond.

Mensen die niet meer naar hun werk aan de andere kant van de stad konden. Families die plotseling van elkaar waren gescheiden. Partners die elkaar niet meer konden zien.

Het leger had tot dan toe het order 'shoot to kill' gehad als mensen probeerden over de muur te komen.
Maar er was verwarring al om door de persconferentie. Omdat ze niet durfden te schieten, zetten ze waterkanonnen in. Zodra het de bevolking lukte om barsten in de muur te slaan, kwam er ijskoud water door die barsten heen (het was een koude dag in november).

Maar ze bleven staan. Staan voor vrijheid. Staan voor verbinding. En dus bleven ze slaan.
Ondanks de snijdende kou. Ondanks de risico's.

Tot de doorbraak. Tot de muur viel.

En mensen elkaar na bijna 20 jaar weer in de armen konden sluiten.

We hebben allemaal een Berlijnse muur in ons.

Een stuk 'bescherming' die in werkelijkheid de flow tussen oost en west belemmert. Met daardoor een rem op zowel de business als het privéleven. Zodra je besluit wat aan die muur te doen omdat je het zat bent, word je begroet met kou. Zodra de eerste barsten zichtbaar zijn, wordt het opeens veel zwaarder.

Dus wat doen de meeste mensen?
Ze stoppen. Ze herstellen de muur. Weg kou. En zo komen we nooit bij die doorbraak.

Want daarvoor moet je blijven staan voor dat wat je werkelijk wilt. En daarvoor moet je de moed hebben om te blijven knokken.

Wij geven je graag een goede hamer en de juiste strategie. Zodat jij door kunt breken richting meer vrijheid.

In je kop. In je agenda. Op je bankrekening.

Wij geven hardwerkende ondernemers dat waar ze recht op hebben:

Integere begeleiding zonder upsells, gegeven door een compleet team van betrouwbare specialisten met elk een bewezen track record.

_Het probleem

96% van de ondernemingen haalt het niet. Dat komt omdat de meeste bedrijven worden gerund door ‘artiesten’ met liefde voor hun vak en de klant, zonder een duidelijke strategie en winnende procedures. Hierdoor zal een bedrijf nooit doorgroeien terwijl de ondernemer ondertussen wel opbrandt.

Zonder de juiste strategie, principes en procedures is het vrijwel onmogelijk om een gezond bedrijf te bouwen. Sterker nog: de activiteiten en karaktereigenschappen die je tot hier hebben gebracht, voorkomen dat je komt waar je volgend jaar wilt zijn

_De oplossing

Een doorbraak. Als mens de shift van artiest naar ondernemer maken. En met je bedrijf focussen op een aantrekkelijk concept en duidelijke procedures. Dat ga je doen door de winnende principes van speciale eenheden te combineren met de bewezen strategieën van succesvolle start-ups.

Samengebracht in vier fasen:

1

Plan

Maak een krachtig plan en een heldere strategie.

2

Pitch

Ontwikkel communicatie die raakt en verkoopt.

3

Positie

Geef je bedrijf karakter en bouw een merk.

4

Partners

Creëer winnende samenwerkingen.

_Waar je mee aan de slag gaat

  • Je business- en verdienmodellen
  • Je geheime wapen: concurrentievoordeel
  • Het communicatieplan
  • 1A4 Marketingplan en de Minimale Funnel Methode
  • De briefing: strategie en focus
  • Branding: de geheime saus
  • Bulletproof life methodiek
  • Hemera: productiviteit protocol
  • 100 dagen actieplan
alex van der werf review

"Elk jaar kies ik een nieuwe partij die mij mag vertellen hoe ik beter word als mens en als ondernemer. Ik ben blij dat dat voor nu Tibor.nl is, want mijn god: wat heb ik veel aan deze gasten te danken.

Deze mannen zijn voor mij (tot nu toe) het meest echt en transparant van alle businesscoaches die ik heb meegemaakt. Ik heb bij de grootste namen thuis aan tafel gezeten, maar deze gasten hielpen mij thuiskomen komen bij mijzelf.

Winst op alle fronten? Dat heb ik zeker ervaren en het smaakt naar meer."

Alex van der Werf

_Werkwijze

Een doorbraak creëer je niet door alleen te focussen op het hoofd.
Een doorbraak creëer je niet door achteroverleunend naar lesjes te luisteren.

Dit is een Operatie. Je bent op een missie. Je moet knokken voor dat wat je wilt. Je hebt je kop, je lijf en je hart nodig.

We staan om 05:00 op. We trainen samen. We mediteren samen. Je studeert. Je werkt aan je One Thing. Je eet goede voeding. Als om 08:00 het programma start heb je de dag al gewonnen.

En dan beginnen we pas echt...

Geen generalist die van alles een beetje kan

MAAR EEN TEAM VAN SPECIALISTEN

Ex-teamleider speciale eenheid. 11 jaar ervaring als businesscoach en Bulletproof Life coach.

Tibor Olgers
De ziener

Bernd is universitair docent ondernemerschap, heeft meerdere start-ups succesvol verkocht en als business angel in meer dan 250 bedrijven geïnvesteerd.

Bernd Mintjes
De strateeg

Auteur van het boek 'Stop met verkopen, start met helpen', COO & hoofdcoach tibor.nl

Mark Soons
De gids

Naast zijn carrière als top-sporter heeft Erwin de beste van de beste van de politie opgeleid: Het Nederlands Arrestatieteam. Erwin maakt mensen sterker.

Erwin van Beek
De generaal

Serial entrepreneur en bestseller auteur, keynote spreker en trainer op het gebied van strategie en innovatie.

Ron Immink
De vernieuwer

_TERUGTREKKEN. ONDERDOMPELEN.
STERKER TERUGKOMEN.

Dit heb je simpelweg nog nooit meegemaakt. En je verdient het: Een compleet team tot je beschikking. Veel persoonlijke aandacht. Geen theorie maar bewezen praktijk. Bijna 3 dagen lang geen afleiding. 100% inhoud. 100% focus. 100% verbinding. 0% pitches.

Datum:
19 t/m 21 januari: UITVERKOCHT

23 t/m 25 maart 2022: UITVERKOCHT

18 t/m 20 mei 2022: UITVERKOCHT

18 t/m 20 mei 2022: Nog 4/16 plekken beschikbaar

Lokatie:
Amsterdam

Investering:
€5.000 excl. btw, inclusief overnachtingen, maaltijden, drankjes, 100 dagen accountability protocol, live Q&A's en terugkomdag in Amsterdam.

Aantal plekken per groep: max 16

_Wat anderen zeggen over [ Doorbraak ]

_De inzet is hoog

Je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat je er wel komt met simpelweg hard werken. We zitten in de piek van de grootste economische bubbel ooit, en toch zullen in 2021 duizenden ondernemers in Nederland doorploeteren of zelfs de deuren sluiten.

Stel je voor wat er gebeurt als de bubbel zo plopt… Dan zijn het de bedrijven met het juiste raamwerk, de vereiste protocollen en de essentiële principes die niet alleen zullen overleven, ze zullen floreren omdat de rest afvalt.

Sommigen van jullie zullen denken dat iedereen deze kennis aan het implementeren is. Ik bedoel, met Google en YouTube kom je een heel eind. Maar gebeurt dat ook daadwerkelijk? Hoeveel ondernemers nemen de tijd om de juiste mensen en kennis op te zoeken en deze ook echt toe te passen?

De meeste niet. Wat betekent dat als jij dat wel doet, je direct een voorsprong hebt.

Wijk af. Pak door. Win van je concurrenten. Help meer klanten. En groei je bedrijf.

Tibor logo 2019 wit en rood PNG

_VOOR DE AFWIJKERS DIE WILLEN WINNEN