icoon mankracht

Operatie Mankracht: Een 5-daags businessretreat in Barcelona voor mannelijke dga's

Eindelijk: Cash op de bank. Rust in je kop. Kracht in je lijf. Zin in je dag.

De ideale week in de Spaanse zon voor ceo's & dga's

5 dagen van trainen, ontspannen en werken onder ideale omstandigheden aan de bedrijfsgroei en je leiderschap

MANKRACHT is een 5-daags business retreat voor leiders die hun bedrijf verder willen doorschalen en daarnaast verlangen naar meer kracht, scherpte en verbinding in de rest van hun leven. Je combineert de winnende principes van speciale eenheden met de succesvolle strategieën van start-ups en de oude wijsheden uit het stoïcisme. Voor zakelijke groei en een beter leven.

Cash op de bank is pas echt leuk, als je ook geniet van een gezond lijf, rust in je kop en diepe relaties.

De week van je leven

Download de brochure

Mankracht brochure
target 2 kopie

1. Helderheid & Richting

Een glasheldere stip op de horizon. Een routekaart inclusief exitstrategie.

Tibor COALITIE DE EENHEID beeldmerk ROOD png

2. Strategie & Structuur

Een strategisch plan om door te schalen. Concrete KPIs voor focus en ritme.

Tibor logo BULLETPROOF - schild - Beeldmerk PNG

3. Grip & Rust

Grip op de business. Ruimte voor je privéleven. Rust in je kop.

Schaal je bedrijf. Groei als man.

Tactische Bedrijfsvoering

Implementeer in 5 dagen de winnende principes van Tactische Bedrijfsvoering in je bedrijf en je bent klaar voor groei in 2020. Vertrek met een glasheldere stip op de horizon, een concreet 1.000 dagen én 100 dagen plan, en een raamwerk voor focus, grip en groei. Niet alleen in de business, maar ook in de rest van je leven.

Wij geloven voor geen meter in 100% zakelijk inhoudelijke programma's. Dan was iedereen succesvol en gelukkig. Het gaat mis in de executie. Daarom naast een complete aanpak voor de business, veel aandacht voor jou als mens en leider.

Leer effectief opereren zoals speciale eenheden doen. Verhoog je strategische intelligentie met behulp van de lessen van recente succesvolle start-ups. En ontwikkel je als de leider die anderen wíllen volgen.

bedrijfsvoering

A man on a mission

Van gefragmenteerd naar compleet

Wij spreken te veel succesvolle mannelijke ondernemers die de rest van hun leven hebben ingeleverd voor dat succes. Gezondheid, relaties en de rust in de kop zijn beschadigd. En geloof me: succes zonder voldoening is geen succes.

Een beter bedrijf brengt een beter leven. De juiste strategie. De juiste systemen. De juiste procedures. De juiste modellen. Zonder die zaken is de enige oplossing steeds harder meehollen met het monster dat je hebt gecreëerd.

Daarom zetten we 5 dagen in op het implementeren van de juiste principes, prioriteiten en processen in het bedrijf. 

Maar uiteindelijk is het de mens die de executie bepaalt. Zelfs de beste strategie is waardeloos als 'ie lafjes wordt uitgevoerd. En dit is het probleem met de huidige populaire groeimethodiek: geen focus op de executie. Geen aandacht voor de mens. De mens die thuis gezeik heeft. De mens die vecht met verslavingen. De mens die moet werken met andere mensen, en dat geeft altijd gedoe. De mens die wéét wat 'ie moet doen, maar het vaak toch niet doet.

Daarom focussen we ook op jou als leider. Als mens. Als man.

Want iets dat compleet is, is krachtiger. Mannen moeten niet "meer in verbinding met hun emoties komen." Mannen moeten niet stoerder worden. En mannen moeten al helemaal niet vrouwelijker worden (wie dat heeft verzonnen snapt werkelijk niks van polariteit en de natuur). Als man heb je maar één taak: Echt zijn. Alle bullshit weg. Zodat de complete kern overblijft.

Zeggen wat je denkt (ook als je twijfelt). Doen wat je zegt. Fit zijn. Je business laten groeien omdat je waarde creëert en structuur aanbrengt. Je shit regelen. Er 100% zijn als je met je dierbaren bent. Dingen uitbesteden of om hulp vragen in plaats van zelf door te blijven kloten. Een beest kunnen zijn als het moet. Obstakels doorbreken of creatief omzeilen. En altijd intern aangedreven door een glasheldere missie.

Deze vijf dagen ga je trainen, mediteren, keihard werken aan de business, masterminden en leren van de besten op het gebied van ondernemen. Maar vooral: je gaat je grenzen opzoeken, in alle richtingen. Zodat je ze kunt gaan verleggen. Daarmee zal je hele wereld veranderen. Want goed voorbeeld doet volgen.

Bekijk de video hieronder voor een korte indruk.

Krijg een oneerlijk voordeel op je concurrentie

Omring jezelf vijf dagen lang met extreem ervaren investeerders, mentoren en serial ceo's die maar één doel hebben: jouw business laten groeien.

 • Cashflow optimalisatie
 • Maak je toko verkoopklaar
 • 1.000-dagen en 100-dagen strategisch plan
 • Leiderschap & Communicatie
 • Systemen en procedures
 • Persoonlijke Productiviteit
groepsfoto
het paradijs
 • 8 uur per nacht slapen (alleen die eerste misschien iets korter;).
 • Alle maaltijden voor je bereid door een team van koks. Je eet paleo of vegetarisch, je doet 5 dagen Intermittent Fasting (2x per dag eten).
 • Dagelijks een CrossFit workout op maat onder begeleiding van de nr. 4 van de wereld.
 • Geen telefoons. Laat je verbazen waar dat brein van jou tot toe in staat is als je het eindelijk weer eens de ruimte geeft.
 • En elke wakkere minuut ben je of met jezelf bezig, of met je business onder begeleiding van de besten.

Je gaat hier meer voor elkaar krijgen in 5 dagen dan in de afgelopen twee jaar tussen de bedrijven door.

Tibor met Manifest canvas

Verwijder de bullshit. Double down op dat wat het verschil maakt. En je krijgt exponentiele groei.

Tap in de kracht van universele natuurwetten. Een succesvol bedrijf kiest 3 KPI's, één kerncijfer en zegt meedogenloos nee tegen de rest. Mannen die kunnen focussen en zich niet laten afleiden door verleiding, winnen.

Je bedrijf heeft een glasheldere missie, visie en kernwaarden nodig. Net zoals jij. Dat geeft je richting, aandrijving en aantrekkingskracht.

Je bedrijf smeekt om een strakke kwartaalplanning. Net zoals jouw lijf snakt naar meer ritme en betere routines. Maar waar je bedrijf het meest naar verlangt, is de krachtig leider die jij zou kunnen zijn.

Jan Thomassen

Jan Thomassen

webvriend.nl

"Fantastisch wat hier gebeurt en ontstaat. Niet uit te leggen in woorden. Staat nu al in de top 3 van mijn beste persoonlijke ervaringen ooit! Antwoorden en inzichten op heel vragen gekregen en veel boeiende mensen leren kennen. Zowel business, prive en spiritueel. Tibor en team erg bedankt voor alles."

Edwin Selij

Edwin Selij

Hypnose Instituut Nederland

"Mensen die weten waar ze het over hebben en werken met plannen, strategieën en bewezen businessmodellen. Ik heb daar zoveel aan gehad dat is ongelofelijk.

Concreet. Ik heb een kwartalenplan voor mijn bedrijf. Ik ga werken volgens een enkele KPI en een enkel doel. Mijn merk is helder, mijn methode is helder en mijn communicatieplan en levensplan is helder. En daarnaast heb ik qua omzet het tienvoudige eruit gehaald, letterlijk."

gezondheid

Richard de Leth

OERsterk.nu

"Ik heb afgelopen maanden gelachen en gehuild en ben gevallen en opgestaan. Mijn omzet is drastisch verhoogd, mijn takenlijst is drastisch verlaagd en mijn werkplezier is nog nooit zo groot geweest. Daarnaast heb ik een ongelooflijke groei in mijn Business-IQ doorgemaakt. Ik had deze groeiprocessen voor geen goud willen missen, omdat het me een berg goud heeft opgeleverd. Deels op mijn bankrekening, maar vooral in mezelf."

A night to remember...

HELNACHT

Je kunt alleen maar iets veranderen aan de realiteit. Maar dan moet je die realiteit wel kunnen zien. Meditatie, goede gesprekken en persoonlijke ontwikkeling zijn hartstikke prima. Maar wat blijft er over als jij 's nachts in een bos moe, hongerig en onzeker bent over wat gaat komen? Als we op al je knoppen gaan drukken, welke werkelijke aard van het beestje komt dan boven? 

Als je ontkoppeld door het leven gaat, kom je wel ergens, maar nooit daar waar je wilt zijn. Als je niet weet wie je bent, wat je wilt en vooral: als je gedrag niet in lijn is met wie je wilt zijn, is succes onmogelijk. Sterker nog: je zal de beste strategie verprutsen. Je zal relaties beschadigen. Je zal elke avond zonder voldoening je bed in stappen.

Het doel van helnacht is niet om je te pesten. Niet om je pijn te doen. Het doel is om jezelf weer goed te leren kennen. Hoe ga je om met autoriteit? Pak je de leiding onder druk? Hoe ga je om met die irritante gozer in de groep? Wie ben je echt?

Het mooie van helnacht? We gaan het zien. De waarheid. Direct ontdaan van de bullshit. Zodat we de rest van de week lekker kunnen werken.

Tijdens deze nacht ga je jezelf écht leren kennen. Het wordt zeker zwaar. Maar je komt er met veel meer van jezelf weer uit. (en je hebt een zak sterke verhalen voor op verjaardagen erbij)

Iedereen kijkt op tegen zo'n nacht als deze. Maar een bepaald type mens wil het toch opzoeken. En dat zijn precies de mensen waar wij mee willen werken.

Je bent je omgeving

En daarom omringen we je een week lang met het beste.
De beste voeding, de beste mensen en de beste omstandigheden.

5 dagen van onderdompeling.
5 dagen van verdieping.
5 dagen van terugtrekken.
Om sterker terug te komen dan ooit.

In 5 dagen klaar voor exponentiele groei in 2020

Je bedrijf voorspelbaar, versneld en gezond door laten groeien

Een bewezen strategisch systeem voor zakelijk groei. Gecombineerd met een concreet raamwerk voor beter leiderschap. Die structuur zorgt voor veel minder gedoe, brandjes blussen en hard werken aan iets dat maar nauwelijks beter wordt. Waardoor ruimte ontstaat voor groei.

Operatie Mankracht

Implementeer Tactische Bedrijfsvoering in je business

 • Tibor MANKRACHT beeldmerk ROOD png
  5 PIJLERS

  Publiek, Producten, Pitch, Positie en Partners

 • Tibor MANKRACHT beeldmerk ROOD png
  4 PRINCIPES

  Eenvoud, Zichtbaarheid, Ritme & Procedures

 • Tibor MANKRACHT beeldmerk ROOD png
  3 PRIORITEITEN

  Relevantie, Superioriteit & Aanwezigheid

 • Tibor MANKRACHT beeldmerk ROOD png
  2 PROCESSEN

  Elite-Teams & Elite Leiderschap

 • Tibor MANKRACHT beeldmerk ROOD png
  1 PLAN

  Een meetbare missie

coaching

Geen generalist die alles een beetje kan

Maar een team van specialisten

Ex-teamleider speciale eenheid. 11 jaar ervaring als persoonlijke coach van top-sporters, ceo's en dga's. Veelgevraagd spreker rondom het thema leiderschap, discipline en relaties.

Tibor Olgers
De ziener

Auteur van het boek ‘Stop met verkopen, start met helpen’, COO & hoofdcoach tibor.nl

Mark Soons
De gids

10 jaar lang opleider van het Nederlands Arrestatieteam. 4de van de wereld op de CrossFit Games. Eigenaar Reebok Flagship CrossFit Box Amsterdam.

Erwin van Beek
De generaal

Ron Immink is a Dutch/Irish serial entrepreneur and author in business, strategy, innovation and SME engagement. His books have sold over 125,000 copies.

Ron Immink
De ontsteker

Business Angel (250+ bedrijven) Universitair docent ondernemerschap en oprichter van diverse bedrijven. 

Bernd Mintjes
De Strateeg

Business Angel (250+ bedrijven) Universitair docent ondernemerschap en oprichter van diverse bedrijven. 

Eelco Smit
De Teacher

De investering

€6.995 excl. BTW en transport, inclusief de rest.

Met een juiste executie zal je deze investering waarschijnlijk binnen 2 maanden in veelvoud terugverdienen. Letterlijk in euro's. Maar waarschijnlijk in nog veel meer waarde in de rest van je leven. Want hang maar een prijskaartje aan rust in je kop, een gezond lijf, goede relaties en een zelfverzekerde lach op je gezicht.

 • lijst icoon
  Eigen suite + privébadkamer
 • lijst icoon
  Alle maaltijden en drankjes
 • lijst icoon
  Masterclasses
 • lijst icoon
  1-op-1 sessies
 • lijst icoon
  Workouts
 • lijst icoon
  1-op-1 kantoorsessie voor de retreat
 • lijst icoon
  Terugkom dag in Amsterdam
 • lijst icoon
  100 dagen accountability programma
 • lijst icoon
  Complete jaar- en kwartaalplanning
 • lijst icoon
  Strategisch Canvas
 • lijst icoon
  Tactische Bedrijfsvoering Geïmplementeerd
 • lijst icoon
  Sociaal Meesterschap Raamwerk
 • lijst icoon
  Mankracht Manifesto

Aantal deelnemers: 12

Voor je investering krijg je naast je verblijf en maaltijden, 50+ contacturen, waarvan een groot gedeelte 1-op-1

19 tot en met 23 april 2021

 1. Vul de intake hieronder in
 2. Bij geschiktheid plannen we een korte Skypecall in. Jij kunt al je vragen stellen en ik (Tibor) zal er ook een aantal hebben..
 3. Bij wederzijds enthousiasme plannen we een kantoorsessie in. Hierbij neem ik je business- en privéleven onder de loep en ga ik op zoek naar de huidige bottlenecks en mogelijke winst.
 4. Bij geschiktheid nodig ik je uit voor deelname.
 5. Jij neemt je besluit.
Scroll naar top