icoon mankracht

Operatie Mankracht

Schaal je bedrijf. Groei als man

Regel je shit

Want goed voorbeeld doet volgen

MANKRACHT is een 5-daags business retreat voor leiders die hun bedrijf verder willen doorschalen en daarnaast verlangen naar meer kracht, scherpte en verbinding in hun de rest van hun leven. Dit ga je doen op basis van de winnende principes waarmee speciale eenheden al jaren duurzaam top-prestaties leveren, gecombineerd met de succesvolle strategieën van de recente start-ups.

Want jij weet dat je véél meer uit je bedrijf, uit jezelf en uit je leven kunt halen dan je nu doet.

Direct naar intake

A man on a mission

Van gefragmenteerd naar compleet

Iets dat compleet is, is krachtiger. Mannen moeten niet "meer in verbinding met hun emoties komen." Mannen moeten niet stoerder worden. En mannen moeten al helemaal niet vrouwelijker worden (wie dat heeft verzonnen snapt werkelijk niks van polariteit en de natuur). Als man heb je maar één taak: Echt zijn. Alle bullshit weg. Zodat de complete kern overblijft.

Zeggen wat je denkt (ook als je twijfelt). Doen wat je zegt. Fit zijn. Je business laten groeien omdat je waarde creëert en structuur aanbrengt. Je shit regelen. Er 100% zijn als je met je dierbaren bent. Dingen uitbesteden of om hulp vragen in plaats van zelf door te blijven kloten. Obstakels doorbreken of creatief omzeilen. En altijd intern aangedreven door een glasheldere missie.

Deze vijf dagen ga je trainen, mediteren, keihard werken aan je business, masterminden en leren van de besten op het gebied van ondernemen. Maar vooral: je gaat je grenzen opzoeken, in alle richtingen. Zodat je ze kunt gaan verleggen. En daarmee zal je hele wereld veranderen, want goed voorbeeld doet volgen.

Bekijk de video hieronder voor een korte indruk.

Tibor met Manifest canvas

Verwijder de bullshit. Double down op dat wat het verschil maakt. En je krijgt exponentiele groei.

Tap in de kracht van universele natuurwetten. Een succesvol bedrijf kiest 3 KPI's, één kerncijfer en zegt meedogenloos nee tegen de rest. Mannen die kunnen focussen en zich niet laten afleiden door verleiding, winnen. Je bedrijf heeft een glasheldere missie, visie en kernwaarden nodig. Net zoals jij. Dat geeft je richting, aandrijving en aantrekkingskracht. Je bedrijf smeekt om een strakke kwartaalplanning. Net zoals jouw lijf snakt naar meer ritme en betere routines. Maar waar je bedrijf het meest naar verlangt, is de krachtig leider die jij zou kunnen zijn.

Het Programma

 • lijst icoon
  Dag 1 - Mankracht Manifest & Helnacht

  Leer jezelf écht kennen.

 • lijst icoon
  Dag 2 - Strategie & Tactische bedrijfsvoering + 1 op 1’s

  Masculiniteit, verdienmodellen, concurrentievoordeel en exponentiële businessmodellen.

 • lijst icoon
  Dag 3 - Leiderschap, Marketing & Executie + 1-op-1's.

  Leiderschap, daadkracht en productiviteit

 • lijst icoon
  Dag 4 - Branding & The Warriors Way + 1-op-1's

  Communicatie, verbinding en relationeel meesterschap.

 • lijst icoon
  Day 5 - Integratie & presentatie

  Presentaties en pitches. Integratie van persoonlijke inzichten en actiepunten.

coaching
A night to remember...

HELNACHT

Je kunt alleen maar iets veranderen aan de realiteit. Maar dan moet je die realiteit wel kunnen zien. Meditatie, goede gesprekken en persoonlijke ontwikkeling zijn hartstikke prima. Maar wat blijft er over als jij 's nachts in een bos moe, hongerig en onzeker bent over wat gaat komen? Als we op al je knoppen gaan drukken, welke werkelijke aard van het beestje komt dan boven? 

Hoe ga je om met autoriteit? Pak je de leiding onder druk? Hoe ga je om met die irritante gozer in de groep?

Het mooie van helnacht? We gaan het zien. De waarheid. Direct ontdaan van de bullshit. Zodat we de rest van de week lekker kunnen werken.

Tijdens deze nacht ga je jezelf écht leren kennen. Het wordt zeker zwaar. Maar je komt er met veel meer van jezelf weer uit. (en je hebt een zak sterke verhalen voor op verjaardagen erbij)

Krijg een oneerlijk voordeel op je concurrentie

Je zou bijna vergeten dat je vijf dagen lang omringt met extreem ervaren investeerders, mentoren en serial ceo's die maar één doel hebben: jouw business laten groeien.

 • Businessmodel & Waardepropositie
 • Cashflow optimalisatie
 • Concurrentievoordeel aanscherpen
 • Waarde opbouwen in het bedrijf voor toekomstige verkoop
 • Leiderschap
 • Communicatie
 • Systemen en procedures
 • Branding
 • Marketing
 • Sales

8 uur per nacht slapen (alleen die eerste misschien iets korter;). Alle maaltijden voor je bereid door een team van koks. En elke wakkere minuut ben je of met jezelf bezig, of met je business onder begeleiding van de besten. Je gaat hier meer voor elkaar krijgen in 5 dagen dan in de afgelopen twee jaar.

groepsfoto

De week waarin het gebeurt

Maandag 13 Mei t/m Vrijdag 17 Mei 2019 in Sitges (Barcelona)

Je bent je omgeving

En daarom omringen we je een week lang met het beste. De beste voeding, de beste mensen en de beste omstandigheden.

Geen generalist die alles een beetje kan

Maar een team van specialisten

Ex-teamleider speciale eenheid. 11 jaar ervaring als businesscoach en Bulletproof Life coach.

Tibor Olgers
De ziener

Auteur van het boek ‘Stop met verkopen, start met helpen’, COO & hoofdcoach tibor.nl

Mark Soons
De gids

Naast zijn carrière als top-sporter heeft Erwin de beste van de beste van de politie opgeleid: Het Nederlands Arrestatieteam. Erwin maakt mensen sterker.

Erwin van Beek
De generaal

Ron Immink is a Dutch/Irish serial entrepreneur and author in business, strategy, innovation and SME engagement. His books have sold over 125,000 copies.

Ron Immink
De ontsteker

De nr. 1 businesscoach en overname adviseur van Nederland. Bestseller auteur en investeerder.

Eelco Smit
De mentor

Volcmar laat mensen beter bewegen. Vandaar dat Volcmar 2x per dag kort met de deelnemers aan de slag gaat om gedurende de lange werkdagen lichaam en geest soepel en vrij te houden.

Volcmar Hellendoorn
De sifu

Jan Thomassen

Jan Thomassen

webvriend.nl

"Fantastisch wat hier gebeurt en ontstaat. Niet uit te leggen in woorden. Staat nu al in de top 3 van mijn beste persoonlijke ervaringen ooit! Antwoorden en inzichten op heel vragen gekregen en veel boeiende mensen leren kennen. Zowel business, prive en spiritueel. Tibor en team erg bedankt voor alles."

Edwin Selij

Edwin Selij

Hypnose Instituut Nederland

"Mensen die weten waar ze het over hebben en werken met plannen, strategieën en bewezen businessmodellen. Ik heb daar zoveel aan gehad dat is ongelofelijk.

Concreet. Ik heb een kwartalenplan voor mijn bedrijf. Ik ga werken volgens een enkele KPI en een enkel doel. Mijn merk is helder, mijn methode is helder en mijn communicatieplan en levensplan is helder. En daarnaast heb ik qua omzet het tienvoudige eruit gehaald, letterlijk."

gezondheid

Richard de Leth

OERsterk.nu

"Ik heb afgelopen maanden gelachen en gehuild en ben gevallen en opgestaan. Mijn omzet is drastisch verhoogd, mijn takenlijst is drastisch verlaagd en mijn werkplezier is nog nooit zo groot geweest. Daarnaast heb ik een ongelooflijke groei in mijn Business-IQ doorgemaakt. Ik had deze groeiprocessen voor geen goud willen missen, omdat het me een berg goud heeft opgeleverd. Deels op mijn bankrekening, maar vooral in mezelf."

De investering

€10.000 excl. BTW en transport, inclusief de rest.

Met een juiste executie zal je deze investering waarschijnlijk binnen 2 maanden in veelvoud terugverdienen. Letterlijk in euro's. Maar waarschijnlijk in nog veel meer waarde in de rest van je leven.

 • lijst icoon
  Eigen suite + privébadkamer
 • lijst icoon
  Alle maaltijden en drankjes
 • lijst icoon
  Masterclasses
 • lijst icoon
  1-op-1 sessies
 • lijst icoon
  Workouts
 • lijst icoon
  1-op-1 kantoorsessie voor de retreat
 • lijst icoon
  1-op-1 Skypesessie een week na de retreat
 • lijst icoon
  Terugkom dag in Amsterdam
 • lijst icoon
  90 dagen accountability programma
 • lijst icoon
  Complete jaar- en kwartaalplanning
 • lijst icoon
  1A4 Marketingplan
 • lijst icoon
  Merkverhaal
 • lijst icoon
  Strategisch Canvas

Aantal beschikbare plaatsen: 12

Voor je investering krijg je naast je verblijf en maaltijden, 50+ contacturen, waarvan een groot gedeelte 1-op-1