wINNENDE-MINDERHEId
[De Winnende Minderheid]

slimmer werken. gezonder groeien. beter leven.

Een invite-only mastermind met mentoren uit het hoogste segment, militaire accountability en kameraadschap voor het leven.

Gratis deelnemen aan de eerstvolgende meeting t.w.v. €3000,-?

icoon rood

Strategie & structuur

Menselijke marketing en tactische bedrijfsvoering vormen een gouden combinatie. Onze klanten hebben inmiddels uitvoerig bewezen dat de Tibor.nl methodiek wint en werkt. Een mensgerichte benadering, geborgd in ritme en structuur.

icoon rood

Training & coaching

Sprekers en mentoren uit het hoogste segment voor input. 1 op 1 sessies voor je output. Elk kwartaal wordt je getraind door bestseller auteurs en topondernemers uit het hoogste segment. De zes 1 op 1 sessies zorgen dat je koers houdt.

icoon rood

Mastermind & netwerk

Geen theekransje, maar masterminden volgens militair protocol met succesvolle ondernemers. Benut de magische kracht van de groep dmv masterminden volgens strak protocol enerzijds en gezamenlijke avonturen anderzijds.

_Hey afwijker

Als je dit leest ben je geïnteresseerd om bij De Winnende Minderheid te komen. Een kleine groep bijzondere mensen die er voor kiest om steeds minder, steeds beter te doen. In een wereld die dol is op van-alles-wat en alles-een-beetje.

youtube-video-thumbnail

_De snelle briefing

 • Jaarlidmaatschap: €17,5K excl. btw, incl. alle bijeenkomsten, extra dagen, overnachtingen, maaltijden, drankjes, etc)​
 • Oud-deelnemers Operatie Doorbraak/Mankracht hebben voorrang
 • 32 plekken, minimale jaaromzet 200K
 • Vier twee-daagse bijeenkomsten incl. overnachting
 • Drie all-inclusive Bivak dagen
 • Online community & accountability platform
 • Verdubbeling winst
 • Naast business ook focus op thuis, gezondheid en rust in de kop
 • Tactische Bedrijfsvoering geïmplementeerd in je bedrijf
 • Internationaal erkende bestseller auteurs en sprekers als trainers
 • Elk kwartaal een strategisch 13 weken plan met concrete doelen en cijfers
 • Wekelijkse accountability calls mbt de cijfers
 • Niet houden aan afspraken/shit niet regelen=uit de groep
 • Alles inclusief, op elk gebied het beste van het beste
 • Exponentiele winst op alle fronten

_Recensie van SYSplatform

vimeo-video-thumbnail

_DIT IS WAARSCHIJNLIJK NIETS VOOR JOU

En dat is geen omgekeerde-psychologie marketing truc, maar een harde realiteit. Maar een klein gedeelte van de mensen heeft een werkelijk ondernemende instelling. En van die kleine groep, jaagt 99% op zaken die erkenning opleveren: Meer omzet. Duurdere sieraden. Mooiere Insta foto's.

Het grootste gedeelte van die ondernemers faalt daar verschrikkelijk in. De meest voorkomende jaaromzet onder Nederlandse zzp'ers is €23.200. Weinig omzet. Geen sieraden. Geen Insta-waardige foto's.

Dan zijn er de directeuren en CEO's die eigenaar zijn van een bedrijf dat miljoenen draait, en zwaar verlies lijdt. Even gezond en sterk als een volgespoten bodybuilder.

Een klein gedeelte slaagt wél in die missie: Veel omzet. Dikke rolexen. Drie Tesla's.

Dat is wat de massa wil.
Dat is niet wat je hier zult vinden.

De Winnende Minderheid zet niet in op omzet, maar op winst en betrouwbare cashflow.
De Winnende Minderheid jaagt niet op dure sieraden, maar op groei en zingeving.
De Winnende Minderheid is niet geïnteresseerd in indrukwekkende Insta foto's op hun profiel.

Ze zijn liever met hun aandacht bij de mooie momenten voor hun neus.

Wat ze werkelijk willen is...

_EENVOUDIGE, GEZONDE GROEI

De massa wil het nieuwste, het volgende. Ze gaan naar trainingen en masterminds waar ze overspoeld worden met trucs en technieken. Maar jij hebt daar geen behoefte aan he, afwijker?

Mensen die zich aansluiten bij De Winnende Minderheid doen dat niet omdat ze 20 nieuwe trucs en hacks willen ontdekken. Ze doen dat omdat ze focus, structuur en overzicht willen. Ze willen gezond groeien. Zonder stress, controleverlies en complexiteit.

Tijdelijk snel groeien is niet moeilijk.
Lang in hetzelfde blijven hangen is ook niet moeilijk.

Maar gezond groeien is zwaar. Gezonde groei vraagt niet alleen de juiste strategie. Gezonde groei vraagt hard werk op álle gebieden van je leven: Business, Gezondheid, Relaties, Gemoedstoestand.

En dat is zwaar.

Omdat we in een wereld leven die ons continu verleidt om voor twee andere opties te gaan:

1. Ongezonde groei
2. Veilige zekerheid

Het pad van de minste weerstand. Zo verleidelijk. Maar het maakt ons zwak en ongelukkig.

En dat is waarom De Winnende Minderheid dat pad van de minste weerstand vermijdt, hoe aantrekkelijk ook.

In plaats daarvan kiezen ze voor een ander pad.

Een rustiger pad...

_De weg van de meeste weerstand

Hen die bereid zijn om te lijden, zijn geschikt om te leiden. Niet dat biertje en Netflix. Niet die wekelijkse borrel waar Porches en Rolexen worden vergeleken. Niet die streling van het ego (en andere lichaamsdelen) buiten je relatie.

Maar wel:

 • Studeren als je geen zin hebt
 • Trainen als je moe bent
 • Verbinden ipv 'connecten'
 • Publiceren ipv perfectioneren
 • Mediteren als je die deadline moet halen
 • Koken als je zin krijgt in dat afhaal eten

Continu die weg van de meeste weerstand. Waar maar zo weinig mensen voor kiezen.

Te zwaar.
Te oncomfortabel.

Maar het is exact die weg, die je naar de mooiste bestemmingen brengt. Terwijl je ondertussen kunt genieten van het mooiste uitzicht. Het is eenzaam aan de top. Met een reden. De weg ernaartoe is zwaar.

En die eenzaamheid kan er voor zorgen dat je als afwijker soms twijfelt waar je het allemaal voor doet. Onbegrip vanuit je familie, je vrienden, en soms zelfs je partner. Als niemand je begrijpt, snap jij het dan eigenlijk wel?

Dus ga je twijfelen.
Ga je wat minder hard.
Ga je uitstellen.

Wat ga je uitstellen?

Dat bedrijf dat je zou kunnen hebben. Het leven dat je zou kunnen leven. De persoon die je zou kunnen zijn.

Daarom is het essentieel om je te omringen met mede-afwijkers. We zijn dan wel in de minderheid, samen zijn we alsnog met veel.

Als ik een ding heb geleerd de afgelopen 39 jaar dan is het dit: Er is werkelijk niks dat je zo voort kan stuwen in het leven als verbinden met mensen die ook voor die weg van de meeste weerstand kiezen. Die je uitdagen om méér weerstand op te zoeken. Die je doelen niet alleen begrijpen, maar je helpen ze nog groter te maken.

En ze vervolgens te realiseren.

_Wat je krijgt

1

4x 2-daagse mastermind +
kwartaalbriefing

Vertrekken met een exact en concreet 100 dagen plan voor jouw bedrijf. Opgesteld met internationaal erkende sprekers naast je aan tafel. 5 sterren locatie. Incl. overnachting en alle maaltijden. Instructie van de beste strategen, innovatoren en coaches. Verbinden. Keihard werken. Lol maken.

business coaching
De winnende minderheid
2

3 x Bivak Dag

Een korte masterclass, masterminden volgens protocol en samen lol maken tijdens uiteenlopende activiteiten.

3

6 x coachingsessie

Het eerste kwartaal van elk jaar elke maand een sessie, de laatste 3 kwartalen één sessie per kwartaal.

business retreat
personal coaching
4

Wekelijkse accountability calls

Kort, concreet en in in ritme: verantwoording afleggen over je executie en afspraken maken over je plannen.

_Deelnemen?

Aantal plekken: 32
Minimale jaaromzet: 200K
Investering: 17,5K/jaar lidmaatschap

Gratis deelnemen aan de eerstvolgende meeting t.w.v. €3000,-?

_Het doel van [ de winnende minderheid ]

Zakelijk:

 • 2x je winst per jaar dat je lid bent

 • 2x je cashflow per jaar dat je lid bent

 • Elk kwartaal een concreet 100 dagen plan dat je daar gaat brengen

Persoonlijk:

 • Fysiek sterker (kracht in je lijf)

 • Mentaal weerbaarder (rust in je kop)

 • Diepere relaties (verbinding in je ziel)

_Eenvoud & executie

Elk kwartaal komen we twee dagen samen. Zoals klanten van tibor.nl weten: alles inclusief en onder 5-ster omstandigheden. Met de beste sprekers, strategen en investeerders. Niet op een podium, maar naast je aan tafel. Zoekend naar jouw geheime wapen en je grootste hefboom.

De helft van de tijd ben je aan het ontvangen. Van mij. Van de rest van het team. Van de andere deelnemers. Van de internationale keynote sprekers die we voor je hebben geboekt. Die normaal voor zalen van duizend man staan, maar die nu bij ons aan tafel zitten.

De andere helft ben je aan het werk. Elke twee-daagse vertrek je namelijk met 'De Briefing': een concreet 100 dagen plan met één thema (je grootste hefboom op dat moment), één kerncijfer en drie kernprocessen. Inclusief checklist van de zaken die er de komende 100 dagen uitgevoerd moeten worden om door te knallen.

Je hebt niet nóg meer trucs nodig. Je hebt de tijd, ruimte en omstandigheden nodig om te kunnen focussen. Om een concreet plan te maken. Je strategie en actiepunten glashelder te krijgen. Samen met experts die zien wat jij niet ziet. Om precies te zijn, vertrek je met twee verschillende 100-dagen plannen: één voor je bedrijf, en één voor je privé-leven.

Want in principe is een bedrijf doorschalen niet zo moeilijk. Tegelijk een gezond lijf, een weerbare geest en diepgaande relaties bouwen is een stuk grotere uitdaging. En dat is waar De Winnende Minderheid voor gaat.

_Strakke procedures

Veel masterminds zijn weinig meer dan hele dure theekransjes. Gezellig kletsen en overwinningsverhalen delen. Leden van De Winnende Minderheid houden van kletsen over koetjes en kalfjes. Maar niet tijdens hun mastermind. Iedereen komt altijd opdagen. Iedereen is altijd ruim op tijd. De sessies verlopen volgens strak protocol. En iedereen heeft z'n shit geregeld. Alleen zo, creëer je een netwerk met exponentiele waarde.

_WEERBAAR, WENDBAAR EN COMPETENT

Survival of the fittest wordt vaak verkeerd vertaald als 'overleving van de sterkste'. 'To fit' betekent 'passen'. In werkelijkheid selecteert de natuur dan ook op weerbaarheid, aanpassingsvermogen en competentie.

Het is dat type bedrijf dat floreert in de markt. Het is dat type mens dat wint in het leven. En het is exact die drie-eenheid, waar we met De Winnende Minderheid op inzetten.

En ohja.... Dit blijft tibor.nl. Verwacht dus ijsbaden, (vuur)gevechten, geheime missies, zware workouts, overlevingsstrategieen in de natuur en andere zaken die je meer mens maken.

_Zo start je de selectieprocedure

1. Vul het intake formulier onderaan de pagina in

2. Ik neem dat persoonlijk door

3. Als je geschikt lijkt, plannen we een korte Skype call in, waarin je al je vragen kunt stellen en ik je situatie, behoeften en bottlenecks beter kan begrijpen.

4. Als we allebei enthousiast zijn en ik overtuigd ben dat je bij De Winnende Minderheid hoort zal ik je uitnodigen mee te doen

De selectieprocedure is redelijk lang, dus wacht niet maar doe de intake als je geïnteresseerd bent. Zoals bij alles bij tibor.nl zit je nooit ergens aan vast.

Gratis deelnemen aan de eerstvolgende meeting t.w.v. €3000,-?

_Huidige en eerdere sprekers

TEDx spreker, bestseller auteur, internationaal keynote spreker en en consultant (oa Uber) op het gebied van High Performance & leiderschap

Paul Rulkens

Investeerder (200+ bedrijven), oprichter diverse groeiprogramma's, docent ondernemerschap HvA, oprichter Business Angel netwerk Nederland.

Bernd Mintjes

Investeerder, founder en ceo Magioni pizza.

Manon van Essen

Oprichter Tactische Bedrijfsvoering, Elite Performance Coach en spreker. Zorgt dat je gaat doen waarvan je al wist dat je het moest doen, maar het toch niet deed.

Tibor Olgers

Bestseller auteur (4x). Zijn bedrijf Dent Global met locaties op 3 continenten draait extreem succesvolle groeiprogramma's voor bedrijven.

Daniel Priestly

Al 6 jaar lang de best beoordeelde docent bij DenkProducties op het gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit en work-life balance.

Remco Claassen

Schreef vijfmaal het bestverkochte managementboek van 't jaar. Met 150 presentaties per jaar een veelgevraagd spreker over klantgerichtheid, marketing en strategie.

Jos Burgers

Operationeel Directeur tibor.nl, life- business coach, trainer en auteur van het boek 'Stop met verkopen, start met helpen.'

Mark Soons

Oprichter/eigenaar van oa Coolcat, MS mode, Sapph, America Today en het gebouw van de Bijenkorf op de dam.

Roland Kahn

Oprichter/eigenaar van oa NLgroeit en Scale-up Company. Columnist FD en Sprout. Auteur 'Groter Groeien'. Bedrijven geleid met 2.500 pax personeel.

Kees de Jong

_OP ZOEK NAAR EEN MASTERMIND MET INSTA-INFLUENCERS?

Waarin je wordt geïnspireerd met prachtige verhalen en leert om "groter te denken"?

Moet je niet bij ons zijn.

Behoefte aan een mastermind waarin je verbindt met ondernemers die grote bedrijven hebben gebouwd, waarbij de sprekers internationaal erkende auteurs zijn en meerdere miljoenen bedrijven runnen terwijl ze knokken voor een gebalanceerd privéleven? Waarbij je concrete systematiek en structuur aangereikt krijgt, en vervolgens aangezet wordt om je shit te regelen?

Moet je bij ons zijn.

_Informatie

Locatie

Amsterdam

Data:

Mastermind 1: 10 feb 2022

Bivak Q2: 17-18 maart

Mastermind 2: 12 mei

Bivak Q3: 23-24 juni 2022

Bivak Q4: 29 sept- 30 sept 2022

Mastermind 3: 10 nov 

Bivak Q1: 15-16 dec 2022

Mastermind 1: 15 feb 2023

Bivak Q2 23-24 maart 2023

Mastermind 2 19 april 2023

Bivak Q3: 22-23 juni 2023

Bivak Q4: 28-29 sept 2023

Mastermind 3: 8 nov 2023

_Onze belofte

Ik kan je drie dingen beloven die gaan gebeuren:

1. Je gaat je huidige doelen behalen
2. Je nieuwe doelen zullen exponentieel groter worden
3. Je ontwikkelt de vaardigheden om voortaan dit soort doelen duurzaam te behalen

De Winnende Minderheid: Zakelijke groei. Beter leven. Samen winnen.

Tibor logo 2019 wit en rood PNG

_VOOR DE AFWIJKERS DIE WILLEN WINNEN