De-eenheid
[ De eenheid]

Iron sharpens Iron

De meest elite mastermind van Europa voor mannelijke ondernemers die minstens 2MIO/jaar omzetten.

icoon rood

Strategie & structuur

Menselijke marketing en tactische bedrijfsvoering vormen een gouden combinatie. Onze klanten hebben inmiddels uitvoerig bewezen dat de Tibor.nl methodiek wint en werkt. Een mensgerichte benadering, geborgd in ritme en structuur.

icoon rood

Training & coaching

Sprekers en mentoren uit het hoogste segment voor input. 1 op 1 sessies voor je output. Elk kwartaal wordt je getraind door bestseller auteurs en topondernemers uit het hoogste segment. De zes 1 op 1 sessies zorgen dat je koers houdt.

icoon rood

Mastermind & netwerk

Geen theekransje, maar masterminden volgens militair protocol met succesvolle ondernemers. Benut de magische kracht van de groep dmv masterminden volgens strak protocol enerzijds en gezamenlijke avonturen anderzijds.

_Hey afwijker

Als je dit leest ben je geïnteresseerd om bij De Eenheid te komen.
Een kleine groep bijzondere mensen die kiest voor laserfocus en meedogenloze executie in een wereld die dol is op van-alles-wat en alles-een-beetje.

_De snelle briefing

 • Jaarlidmaatschap a 22.5K
 • Beste Groeiprogramma+Mastermind van Europa
 • Voor succesvolle, mannelijke ondernemers
 • Internationaal erkende bestseller auteurs en sprekers als trainers
 • Special Forces instructeurs van het hoogst mogelijke niveau
 • Vier twee-daagse bijeenkomsten incl. overnachting
 • Naast business vooral een focus op masculiniteit, thuis, gezondheid en rust in de kop
 • Opereren, communiceren en gedragen als een speciale eenheid
 • Elke bijeenkomst=missie=avontuur
 • Elk kwartaal een strategisch 13 weken plan met concrete doelen en cijfers
 • Wekelijkse accountability mbt de cijfers
 • Niet houden aan afspraken/shit niet regelen=uit de groep
 • Alles inclusief, op elk gebied het beste van het beste
 • Exponentiele winst op alle fronten

_Wat anderen zeggen over Tibor.nl

_DIT IS WAARSCHIJNLIJK NIETS VOOR JOU

En dat is geen omgekeerde-psychologie marketing truc, maar een harde realiteit. Maar een klein gedeelte van de mensen heeft een werkelijk ondernemende instelling. En van die kleine groep, jaagt 99% op zaken die erkenning opleveren: Meer omzet. Duurdere sieraden. Mooiere Insta foto's.

Het grootste gedeelte van die ondernemers faalt daar verschrikkelijk in. De meest voorkomende jaaromzet onder Nederlandse zzp'ers is €23.200. Weinig omzet. Geen sieraden. Geen Insta-waardige foto's.

Dan zijn er de directeuren en CEO's die eigenaar zijn van een bedrijf dat miljoenen draait, en zwaar verlies lijdt. Even gezond en sterk als een volgespoten bodybuilder.

Een klein gedeelte slaagt wél in die missie: Veel omzet. Dikke rolexen. Drie Tesla's.

Dat is wat de massa wil.
Dat is niet wat je hier zult vinden.

De Winnende Minderheid zet niet in op omzet, maar op winst en betrouwbare cashflow.
De Winnende Minderheid jaagt niet op dure sieraden, maar op groei en zingeving.
De Winnende Minderheid is niet geïnteresseerd in indrukwekkende Insta foto's op hun profiel.

Ze zijn liever met hun aandacht bij de mooie momenten voor hun neus.

Wat ze werkelijk willen is...

_EENVOUDIGE, GEZONDE GROEI

De massa wil het nieuwste, het volgende. Ze gaan naar trainingen en masterminds waar ze overspoeld worden met trucs en technieken. Maar jij hebt daar geen behoefte aan he, afwijker?

Mensen die zich aansluiten bij De Winnende Minderheid doen dat niet omdat ze 20 nieuwe trucs en hacks willen ontdekken. Ze doen dat omdat ze focus, structuur en overzicht willen. Ze willen gezond groeien. Zonder stress, controleverlies en complexiteit.

Tijdelijk snel groeien is niet moeilijk.
Lang in hetzelfde blijven hangen is ook niet moeilijk.

Maar gezond groeien is zwaar. Gezonde groei vraagt niet alleen de juiste strategie. Gezonde groei vraagt hard werk op álle gebieden van je leven: Business, Gezondheid, Relaties, Gemoedstoestand.

En dat is zwaar.

Omdat we in een wereld leven die ons continu verleidt om voor twee andere opties te gaan:

1. Ongezonde groei
2. Veilige zekerheid

Het pad van de minste weerstand. Zo verleidelijk. Maar het maakt ons zwak en ongelukkig.

En dat is waarom De Winnende Minderheid dat pad van de minste weerstand vermijdt, hoe aantrekkelijk ook.

In plaats daarvan kiezen ze voor een ander pad.

Een rustiger pad...

_Het is eenzaam aan de top

Met een reden. De weg ernaartoe is zwaar. En die eenzaamheid kan er voor zorgen dat je als afwijker soms twijfelt waar je het allemaal voor doet. Onbegrip vanuit je familie, je vrienden, en soms zelfs je partner.

Als niemand je begrijpt, snap jij het dan eigenlijk wel? Dus ga je twijfelen. Ga je wat minder hard. Ga je uitstellen.

Wat ga je uitstellen?

Dat bedrijf dat je zou kunnen hebben.
Het leven dat je zou kunnen leven.
De persoon die je zou kunnen zijn.

Daarom is het essentieel om je te omringen met mede-afwijkers. We zijn dan wel in de minderheid, samen zijn we alsnog met veel.

Als ik een ding heb geleerd de afgelopen 40 jaar dan is het dit: Er is werkelijk niks dat je zo voort kan stuwen in het leven als verbinden met mensen die ook voor die weg van de meeste weerstand kiezen. Die je uitdagen om méér weerstand op te zoeken. Die je doelen niet alleen begrijpen, maar je helpen ze nog groter te maken. En ze vervolgens te realiseren.

Daarom is De Eenheid opgericht. Een hechte club van mannelijke ondernemers die met elkaar samenwerken en communiceren als een speciale eenheid. Allemaal willen hetzelfde: de weg van de meeste weerstand bewandelen. Gezonde groei. Winst op álle fronten.

Ja, veel waarde en geld creëren. Maar ze weten allemaal dat dat geld puur het middel is voor dat waar het werkelijk om gaat: 's Ochtends met kriebels in je buik wakker worden. Omdat je zin hebt in de dag. 's Avonds met voldoening in je mandje stappen. Omdat je hebt gedaan wat het verschil maakt. Omdat je aandacht had voor de mensen die er toe doen voor jou.

Omdat je bent wie je wilt zijn. Op elk vlak van je leven.

_Wat je krijgt

1

4x 2-daagse mastermind +
kwartaalbriefing

Implementeren groeimethodiek in je bedrijf. Masterminden met 11 leaders of industry. Vertrekken met een exact en concreet 100 dagen plan voor jouw bedrijf. Opgesteld samen met internationaal erkende sprekers naast je aan tafel. 5 sterren locatie. Incl. overnachting en alle maaltijden. Instructie van de beste strategen, innovatoren en coaches. Verbinden. Keihard werken. Lol maken.

tactische meeting overleg
personal coaching door Tibor
2

3 x Mastermind Dagen

Masterminden. Fine-tunen en bijsturen 100 dagen plan. Aandacht voor de andere pijlers in je leven: gezondheid, relaties en gemoedstoestand.

3

Maandelijkse accountability calls

Kort, concreet en in in ritme: verantwoording afleggen over je executie en afspraken maken over je plannen.

business coaching

_Deelnemen?

Aantal plekken: 12 (nog 1 vrij)
Investering: 22.5K/jaar lidmaatschap

_Het doel van [ de eenheid ]

Zakelijk:

 • Meetbare, significante groei van je winstmarge en cashflow
 • Elk kwartaal een concreet 100 dagen plan dat je daar gaat brengen
 • Heldere doelen. Gestructureerde processen.

Persoonlijk:

 • Uit de operatie (ruimte in je agenda)
 • Fysiek sterker (kracht in je lijf)
 • Mentaal weerbaarder (rust in je kop)
 • Diepere relaties (verbinding in je ziel)

_Exclusiviteit

Een woord dat te pas en te onpas wordt gebruikt. Exclusiviteit wordt vaak verward met luxe. Maar exclusiviteit betekent uitsluiten. Deurbeleid.

Iets dat mist in het gros van de jaarprogramma's. Waardoor je eindigt met enorm groot niveauverschil tussen deelnemers, en trainers voor de groep die zelf weinig voor elkaar hebben gekregen.

Wat het bij ons betekent: een hele kleine club van alleen maar zeer succesvolle ondernemers. In ritme samenkomen en verblijven in hotel W te Amsterdam. Leren en gecoacht worden door de besten (denk aan een sprekersfee vanaf 10K) uit binnen- en buitenland op het gebied van strategie, high-performance, investeren en leiderschap. Normaal staan dat soort mensen voor zalen van duizenden mensen.

Nu bij ons tienen aan tafel.

_Jouw geheime wapen

Ik geloof dat iedereen een geheim wapen heeft. Een superkracht die je waarschijnlijk een lange tijd van je leven hebt vervloekt. Misschien doe je dat nu nog steeds. Als je niet weet hoe je met je geheime wapen om moet gaan, werkt het tegen je. Remt het je af.

Daarom is mijn doel voor jou eenledig: Je geheime wapen ontdekken, jouw leren het te beheersen en het effectief in te zetten voor je bedrijf, je relaties en je persoonlijke doelstellingen. Zodra dat is gelukt, gaan we met het team en de andere deelnemers opzoek naar je grootste hefboom: wat is dat ENE DING dat voor zoveel winst gaat zorgen? Dat zoveel blokkades opheft?

Dat ENE DING gaan we je geven. We helpen je met de executie.

En dan gaan we op zoek naar het volgende ENE DING.

Simpel.

_Eenvoud & executie

Elk kwartaal komen we twee dagen samen. Zoals klanten van tibor.nl weten: alles inclusief en onder 5-ster omstandigheden. Met de beste sprekers, strategen en investeerders. Niet op een podium, maar naast je aan tafel. Zoekend naar jouw geheime wapen en je grootste hefboom.

De helft van de tijd ben je aan het ontvangen. Van mij. Van de rest van het team. Van de andere deelnemers. Van de internationale keynote sprekers die we voor je hebben geboekt. Die normaal voor zalen van duizend man staan, maar die nu bij ons tienen aan tafel zitten.

De andere helft ben je aan het werk. Elke twee-daagse vertrek je namelijk met 'De Briefing': een concreet 100 dagen plan met één thema (je grootste hefboom op dat moment), één kerncijfer en drie kernprocessen. Inclusief checklist van de zaken die er de komende 100 dagen uitgevoerd moeten worden om door te knallen.

Je hebt niet nóg meer trucs nodig. Je hebt de tijd, ruimte en omstandigheden nodig om te kunnen focussen. Om een concreet plan te maken. Je strategie en actiepunten glashelder te krijgen. Samen met experts die zien wat jij niet ziet.

Om precies te zijn, vertrek je met twee verschillende 100-dagen plannen: één voor je bedrijf, en één voor je privé-leven. Want in principe is een bedrijf doorschalen niet zo moeilijk. Tegelijk een gezond lijf, een weerbare geest en diepgaande relaties bouwen is een stuk grotere uitdaging.

En dat is waar De Eenheid voor gaat.

_Tactische bedrijfsvoering

Steeds meer bedrijven en grote organisatie omarmen en implementeren het concept Tactische Bedrijfsvoering van tibor.nl: Winnende principes van Special Forces, succesvolle strategieën van de nieuwe generatie Start-Ups en oude wijsheden uit het Stoïcisme.

Tactische Bedrijfsvoering

Steeds meer bedrijven en grote organisatie omarmen en implementeren het concept Tactische Bedrijfsvoering van tibor.nl: Winnende principes van Special Forces, succesvolle strategieën van de nieuwe generatie Start-Ups en oude wijsheden uit het Stoïcisme.

Elke 2-daagse meeting ga je aan de slag met de 5 pijlers:
Publiek, Product, Pitch, Positie & Partners

De 4 principes:
Eenvoud, Zichtbaarheid, Procedures & Ritme

De 3 prioriteiten:
Relevantie (innovatie), Superioriteit (strategie) & Aanwezigheid (marketing)

De 2 processen:
Elite Leiderschap & Elite Teams

En vertrek je met één plan:
De meetbare missie

_Zo start je de selectieprocedure

1. Vul het intake formulier onderaan de pagina in

2. Ik neem dat persoonlijk door

​3. Als je geschikt lijkt, plannen we een korte Skype call in, waarin je al je vragen kunt stellen en ik je situatie, behoeften en bottlenecks beter kan begrijpen.

4. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een 1-op-1 kantoorsessie in

5. Als ik daarna overtuigd bent dat je bij De Eenheid hoort zal ik je uitnodigen mee te doen

De selectieprocedure is redelijk lang, dus wacht niet maar doe de intake als je geïnteresseerd bent. Zoals bij alles bij tibor.nl zit je nooit ergens aan vast.

Gratis deelnemen aan de eerstvolgende meeting t.w.v. €3000,-?

_HET TEAM DAT MET JE AAN DE SLAG GAAT BESTAAT UIT O.A. :

Bestseller auteur ondernemen (4x). Zijn bedrijf Dent Global met locaties in de UK, USA, Singapore, Australië en Canada draait extreem succesvolle groeiprgramma's voor bedrijven.

Daniel Priestly

TEDx spreker, bestseller auteur, internationaal keynote spreker en en consultant (oa Uber) op het gebied van High Performance, leiderschap en zakelijke groei.

Paul Rulkens

Business Angel (200+ bedrijven), oprichter diverse groeiprogramma's, universitair docent ondernemerschap.

Bernd Mintjes

Overname adviseur, bestseller auteur (2x), businesscoach voor quote 500 ondernemers.

Eelco Smit

Al 6 jaar lang de best beoordeelde docent bij DenkProducties op het gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit en work-life balance.

Remco Claassen

Oprichter tibor.nl, grondlegger Tactische Bedrijfsvoering, elite-performance coach & spreker

Tibor Olgers

_OP ZOEK NAAR EEN MASTERMIND MET INSTA-INFLUENCERS?

Waarin je wordt geïnspireerd met prachtige verhalen en leert om "groter te denken"?

Moet je niet bij ons zijn.

Behoefte aan een mastermind waarin je verbindt met ondernemers die grote bedrijven hebben gebouwd, waarbij de sprekers internationaal erkende auteurs zijn en meerdere miljoenen bedrijven runnen terwijl ze knokken voor een gebalanceerd privéleven? Waarbij je concrete systematiek en structuur aangereikt krijgt, en vervolgens aangezet wordt om je shit te regelen?

Moet je bij ons zijn.

_Informatie

Investering

22.5K/jaar

Locatie

Amsterdam

Data:

_Onze belofte

Ik kan je drie dingen beloven die gaan gebeuren:

1. Je gaat je huidige doelen behalen
2. Je nieuwe doelen zullen exponentieel groter worden
3. Je ontwikkelt de vaardigheden om voortaan dit soort doelen duurzaam te behalen

De Eenheid: Zakelijke groei. Beter leven. Samen winnen.

Tibor logo 2019 wit en rood PNG

_VOOR DE AFWIJKERS DIE WILLEN WINNEN