adviseurs consultancy
De Raad

In één middag een winnend plan voor je bedrijf

Een kantoorsessie in Amsterdam met Tibor Olgers en Bernd Mintjes waar je na 2.5 uur vertrekt met een winnend strategisch 100 dagen plan op maat.

De Raad

Een snelle interventie voor DGA's

De Raad is ideaal voor DGA's die op een kruispunt staan en snel knopen moeten doorhakken. Misschien denk je na over een exit. Of wil je de boel juist verder doorschalen en twijfel je over de te nemen (personeels)beslissingen. Misschien draait je bedrijf mooie cijfers, maar drukt het je priveleven weg. Kortom: je loopt vast en ziet even niet wat de beste vervolgstap is. Een sessie met De Raad brengt je helderheid. Geen lang traject tussen de bedrijven door, maar een snelle interventie die direct duidelijkheid geeft en een concreet plan voor de komende 100 dagen en verder. Vooraf nemen Bernd en Tibor je cijfers en huidige situatie door. Om vervolgens tijdens een sessie van 2.5 uur bij ons op kantoor in Amsterdam een plan voor je te maken waarmee je krijgt wat je verlangt.

Investering: €2.500 excl.

Cash op je rekening. Rust in je kop. Plezier in ondernemen.

Wat je krijgt:

snelheid

Snel

Direct na het boeken starten wij met de analyse van je bedrijf. Vaak kan de kantoorsessie binnen 2 weken ingepland worden. 2.5 uur later loop je de deur uit met een concreet actieplan.

duidelijkheid

Duidelijk

Een helder overzicht, duidelijke targets, KPI's en deadlines. Prioritering in je actielijst. Je weet exact wat je wanneer moet doen, en tot welke resultaten dat zal leiden.

maatwerk

Maatwerk

Geen algemeen advies maar laser-precisie maatwerk. Daarbij kijken we niet alleen naar de huidige situatie in je bedrijf, maar ook naar de gewenste situatie in je privé-leven.

Leun op de ervaring van bewezen praktijk

Wie zijn je mentoren?

Tibor Olgers

Tibor Olgers

Tibor is oprichter van tibor.nl. Jaarlijks komen honderden mensen naar events om Tibor te horen spreken over ondernemen en beter leven. Hij is een veel gevraagd consultant in het bedrijfsleven. Als oud teamleider van een speciale politie-eenheid integreert hij de winnende principes van Special Forces met de succesvolle strategieën van start-ups. Hij heeft honderden ondernemers gecoacht: van startende ZZP'ers tot zeer ervaren CEO's van grote multinationals.

tony missie
keynote spreker leiderschap
Tibor-retreat-ondernemers-dga

Bernd Mintjes

Bernd was "Dragon" in het televisie programma The Dragons Den, (mede)oprichter van meerdere groeiversnellers zoals NL groeit en docent ondernemerschap. Hij heeft in meer dan 250 bedrijven geïnvesteerd en tientallen start-ups succesvol verkocht.

masterclass strategie Bernd
20210312-tomdoms_0443186
20210312-tomdoms_0473199
LINK Fotografie 02

Toe aan een snelle interventie?

Vul de intake in en je hoort binnen 24 uur van ons

Scroll naar top