Coaching met Tibor

Zakelijk winnen én rust in je kop met een life coach

Zakelijk succes terwijl je privé leven een zooitje is. Wij geloven er niet in. Jouw privé leven is onlosmakelijk verbonden met het succes in je onderneming. Ligt je relatie overhoop of heb je weinig energie en slaapproblemen? Dan zie je dit links- of rechtsom altijd terug in je business. Wil je zakelijk winnen zonder privé te verliezen? Mooi. Dat doe je namelijk met een life coach bij Tibor.

Maak kennis met een life coach

Tegenwoordig lijkt iedereen een life coach te kunnen worden. De één roept nog harder dan de ander om het ‘geluk in jouw leven terug te vinden’. Leuk streven, maar ze vergeten vaak één ding: het draait niet alleen maar om een ‘Geloof in jezelf’ mindset.

Geluk in het leven gaat nu eenmaal gepaard met succes. Geld in het laatje. Teveel life coaches richten zich op je innerlijke geluk. Ook belangrijk, maar zonder prestaties krijg je jouw hongerige zelf niet stil. Je wilt presteren. Je doelen behalen zonder dat dit ten koste gaat van je privé leven. Het is onze missie om jou te helpen om op alle punten in je leven te winnen. Om te groeien, zowel zakelijk als privé.

Kijk in de spiegel met lifecoaching

Het leven is opgebouwd uit patronen. Kijk maar eens naar je dag. Iedere dag is ongeveer hetzelfde opgebouwd. Patronen in je gewoontes. Patronen in je relaties. Patronen in je werk.

Wil je je leven veranderen, dan betekent dit vaak om patronen te doorbreken. Dat is verdomde moeilijk. Grote kans dat je weer in het oude, stomme patroon valt.

Veel ondernemers zijn een kei in de schuld op een ander schuiven. Dit gaat niet goed. Dat gaat niet goed. Hij zorgt ervoor dat ik mijn doelen niet haal. Zij presteert niet. Lekker makkelijk natuurlijk, maar in de meeste gevallen ben jij zelf het grootste probleem.

Een life coach kijkt alleen naar jou. Naar al jouw blinde vlekken. Hij ziet patronen waar jij zelf blind voor was geworden. Patronen die in de weg staan voor je succes en doorbroken moeten worden. Hij houdt je een spiegel voor.

Ja. Dat is soms pijnlijk en zeker niet makkelijk. Grote kans dat het je het in eerste instantie niet leuk vindt wat je te horen krijgt. Maar ga je de uitdaging aan, dan zul je zien dat het bevrijdend werkt. Je merkt verandering. Je maakt betere keuzes. Krijgt rust in je kop.

Vind jouw persoonlijk leiderschap

Het daadwerkelijk uitvoeren en doorbreken van patronen noemen we persoonlijk leiderschap. Je neemt de controle terug in je eigen leven en doet wat nodig is om orde op zaken te krijgen. Je neemt verantwoordelijkheid en laat de omstandigheden niet jouw leven bepalen.

Voorbeeld:

Je wilt afvallen, dus moet je meer sporten.

Je wilt beter uitgerust zijn, dus moet je meer slapen.

Je wilt gelukkiger worden, dus moet je niet doen waar je niet gelukkig van wordt.

De antwoorden zijn vaak simpel. Maar deze veranderen passen vaak niet in onze huidige patronen. Er ontstaat iets wat wij cognitieve dissonantie worden. Mensen houden niet van tegenstrijdige overtuigingen. Het zorgt voor een vervelende spanning.

Dus gaan ze de uitdaging uit de weg en houden ze vast aan hun huidige gewoontes. Lekker makkelijk.

Met persoonlijk leiderschap neem jij letterlijk de leiding in je eigen leven. Je bent kritisch op je eigen gedrag en durft de uitdaging aan te gaan.

Regel je shit, maar dan tactisch

Wil jij beter worden? Meer zakelijk succes behalen, zonder privé te falen? Dan is onze tactische meeting iets voor jou. Een zzp life coach, life coach voor mannen en vrouwen en vooral een coach die eerlijk voor je is. Ben je niet bang om de waarheid te horen? Meld je dan aan voor onze tactische meeting en kies voor winnende principes in je leven.

Schrijf je eerst in voor onze nieuwsbrief:

Of kies direct voor coaching door Tibor.nl:

BOEK WINST OP ALLE FRONTEN_

"Mijn team en vrienden denken dat ik super slim ben (ben ik niet). Dat komt door de emails van tibor (en ze hebben geen idee dat die bestaan)."
- Een subscriber van tibor.nl

*Je kunt je op elk moment uitschrijven met 1 klik als het je allemaal te veel wordt Powered by ConvertKit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *