1-op-1 Coaching Trajecten

Survival of the fittest: degene die zich het snelst kan aanpassen, wint.

Of boek direct een 1-op-1 Mission Briefing als je snel advies en strategie nodig hebt. Vertrek met een concreet situatie rapport & actieplan.
Boek hier direct in onze agenda

Direct Duidelijkheid

Boek een 1-op-1 Mission Briefing. Ontdek in 1 uur je score op de 8 belangrijkste zakelijke pijlers.
Krijg een concrete kwartaalmissie mee, inclusief top-3 prioriteiten, kerncijfer en KPI's om wekelijks op te sturen.

coachcall
bedrijfsvoering

Complete Coaching

Tactische Bedrijfsvoering & Bulletproof Life

Wij geloven niet in 100% zakelijke en rationele trajecten. Omdat mensen geen zakelijke en rationele wezens zijn. Daarom wordt er zo veel geld en tijd verspild in training & coaching land: een eenzijdige benadering, zonder oog voor die irrationele mens.

Je kan een leider die thuis in scheiding ligt en de pijn daarvan verdooft met coke en alcohol de beste strategische training geven, hij zal de executie van de inhoud verprutsten.

Tegelijkertijd geloven we niet in 100% mindset, 'geloof in jezelf' en life-coaching trajecten. We leven in het westen. Prestaties doen er toe. Meditaties en visionboards zullen je niet helpen als de rekeningen moeten worden betaald.

Daarom combineren wij de boel. In al onze trajecten. En werken we alleen met mensen die beseffen dat een eenzijdige benadering vrij kansloos is. 

Tactische Bedrijfsvoering™

Voor zakelijke groei implementeren we Tactische Bedrijfsvoering™: Het snijvlak van 3 elementen: winnende principes van special-forces, succesvolle strategieën van start-ups en wetten op het gebied van persoonlijk leiderschap uit het stoïcisme.

 • bulletpoint beeldmerk
  5 PIJLERS

  Publiek, Producten, Pitch, Positie en Partners

 • bulletpoint beeldmerk
  4 PRINCIPES

  Eenvoud, Zichtbaarheid, Ritme & Procedures

 • bulletpoint beeldmerk
  3 PRIORITEITEN

  Relevantie, Superieuriteit & Aanwezigheid

 • bulletpoint beeldmerk
  2 PROCESSEN

  Elite-Teams & Elite Leiderschap

 • bulletpoint beeldmerk
  1 PLAN

  Een meetbare missie

Tibor model Tactische bedrijfsvoering TEKST

Bulletproof Life Protocol™

Voor persoonlijke groei ga je aan de bak met de 5 pijlers van een zinvol leven: gezondheid, mindset, relaties, zingeving en weerbaarheid. Tijdens je traject heb je gratis toegang tot Project Hemera en gebruik je het systeem van de Hemera Journal als basis voor je dagplanning.

Bulletproof - GEZONDHEID - wit PNG
Bulletproof - MINDSET - wit PNG
Bulletproof - RELATIES - wit PNG
Bulletproof - ZINGEVING - wit PNG
Bulletproof Life coaching logo - witte letters PNG

Wie zijn onze klanten?

Onze huidige klanten bestaan uit DGA’s, CEO’s, Olympisch topsporters, leidinggevenden en succesvolle ZZP’ers.

De focus van ons coachtraject ligt op tactische bedrijfsvoering en zakelijke groei. Wij eisen daarnaast van onze coachees dat ze onder onze begeleiding werken aan hun gezondheid, relaties en plezier. Die drie pijlers zijn in onze overtuiging een vereiste voor duurzaam zakelijk succes.

De trajecten vragen een tijdsinvestering van ~8 uur per week.
(Bij Legende komen daar nog 3 workouts per week bij, waarvan 2 in Amsterdam)

Het is onze missie om een nieuwe generatie leiders te begeleiden richting top-prestaties terwijl ze ondertussen genieten van hun dagen.

groepsfoto
Richard de Leth

Richard de Leth

Oersterk.nu

"Ik heb afgelopen maanden gelachen en gehuild en ben gevallen en opgestaan. Mijn omzet is drastisch verhoogd, mijn takenlijst is drastisch verlaagd en mijn werkplezier is nog nooit zo groot geweest. Daarnaast heb ik een ongelooflijke groei in mijn Business-IQ doorgemaakt. Ik had deze groeiprocessen voor geen goud willen missen, omdat het me een berg goud heeft opgeleverd. Deels op mijn bankrekening, maar vooral in mezelf."

tibor coach

Vincent Schot

CEO Solve Innovations

"Ik heb de afgelopen jaren vele euro’s stukgeslagen op coaching. Vaak waren dit charlatans, huisvaders en mensen met de beste bedoelingen. Dit leidde alleen niet tot de resultaten die ik als mens en ondernemer nodig had.
Ik kan Tibor van harte aanbevelen als coach. Hij is een no-nonsense coach die in twee, drie vragen tot de kern komt. Hij heeft mij op alle vlakken: relaties, persoonlijk, gezondheid en als ondernemer vooruit geholpen. Het is ook de eerste en enige coach waar ik een beetje ‘bang’ voor was, ik had namelijk meteen door dat hij mij doorzag en ik niet met bullshit ging wegkomen."

businesscoach tips
8 geheime tips waarmee je als businesscoach wegkomt met bullshit

Hoe je als 'businesscoach' snel veel geld kunt verdienen, zonder enige vorm van inhoudelijke ervaring!

Het leven als businesscoach is al zwaar genoeg. De hele tijd die schijn hoog houden en dan ook nog de rekeningen zien te betalen. Zo hoeft het niet te zijn.

Dit zijn 8 simpele, direct toepasbare maar vooral in de praktijk bewezen tips waarmee je snel een boel geld verdient als coach, zelfs zonder enige vorm van ervaring!

Vul hieronder je emailadres in:

*Je komt hiermee ook op onze emaillijst en ontvangt de beruchte emails van tibor. Zodra het je te veel wordt allemaal kun je je met één klik uitschrijven.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Onze trajecten

Wij adviseren coachingtrajecten altijd te combineren met een van onze Operaties. Zo staat de volledige fundering en is er een concreet 100 dagen plan na de Operatie, en kun je tijdens het coaching traject volledig focussen op de executie.

Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
Traject

Bulletproof

Voor (door)startende ZZP'ers

 • Businessmodel
 • Waardepropositie
 • Communicatie
 • Marketing Funnel
 • Sales
 • Financieel meesterschap

Investering: €3.000,-
Duur: 3 maanden

icoon marktleider
Traject

Marktleider

Voor DGA's en CEO's

 • Nr. 1 in je industrie
 • Tactische Bedrijfsvoering
 • Bulletproof Life
 • Marketing & Sales
 • Branding & Storytelling

Investering: €10.000,-
Duur: 6 maanden

icoon legende
Traject

Legende

Voor Gekkies

 • High Performance
 • Fysieke transformatie
 • Tactische Bedrijfsvoering
 • Bulletproof Life
 • Sociaal Meesterschap

Investering: €25.000,-
Duur: 6 maanden

Snel advies en strategie nodig? Krijg een situatie rapport op maat + actieplan.
Boek hier direct een Mission Briefing in onze agenda

deborah

Deborah de Poorter

Deborahdepoorter.nl

"Mijn investering in een persoonlijk business coaching traject met Mark Soons en Tibor Olgers is de beste keuze die ik tot nu toe heb gemaakt in mijn ondernemerschap. Je omringen met mensen die al zoveel verder zijn dan jij, potentie in jou zien en je vervolgens helpen deze te benutten. Goud waard.
Zakelijk was mijn grootste vraag hoe ik op een andere manier kon werken, mijn klanten het beste van mezelf kon geven en daarbij ook een gezond bedrijf kon laten groeien. Met het idee om later ruimte te hebben voor een eventueel gezin. Dat mijn hele leven en bedrijf op zijn kop zouden worden gezet had ik niet kunnen voorzien. Niet alleen is mijn bedrijf volledig omgebouwd, in mijn persoonlijke leven is ook nogal wat op de schop gegaan. Ik ben Mark en Tibor enorm dankbaar en voel me erg rijk met deze mannen in mijn leven. Ze staan nog steeds naast me, laten me niet zomaar los en ik kijk uit naar alles wat onze samenwerking nog mag brengen!"

Edwin Selij

Edwin Selij

Directeur Hypnose Instituut Nederland

"Mensen die weten waar ze het over hebben en werken met plannen, strategieën en bewezen businessmodellen. Ik heb daar zoveel aan gehad dat is ongelofelijk.

Concreet. Ik heb een kwartalenplan voor mijn bedrijf. Ik ga werken volgens een enkele KPI en een enkel doel. Mijn merk is helder, mijn methode is helder en mijn communicatieplan en levensplan is helder. En daarnaast heb ik qua omzet het tienvoudige eruit gehaald, letterlijk."

Interesse?

Vul hieronder de intake in en we onderzoeken samen of je geschikt bent voor een van onze trajecten.

Scroll naar top