Training

Tactische Bedrijfsvoering

Intensieve middagtraining om je business IQ te verhogen

Training Tactische Bedrijfsvoering

Doel van de training

Deze korte, intensieve en inhoudelijke trainingen zijn gericht op ondernemers die minder dan 10K/mnd omzetten. Het is best raar: als je wilt ontspannen pak je een lesje yoga. Als je je Spaans wilt opvijzelen boek je een paar lessen. En als je een goede workout wilt pakken, loop je een CrossFit box binnen. Maar wat doe je als je je business kennis op peil en up to date wilt houden, zonder je direct vast te moeten leggen in een jaarprogramma? Omdat daar geen goede opties voor waren, hebben we deze middagtrainingen in het leven geroepen. Laagdrempelig, hoge ROI.

Regel je shit. Tactisch.

Je bent hier omdat er waarschijnlijk iets niet lekker loopt. De markt die maar niet snapt hoe geweldig je product is, omzet die lijkt te verdampen zodra die je zakelijke rekening raakt of je partner die het langzaam zat is dat je van 09:00 tot 17:00 in loondienst naar 05:00 tot 21:00 in je eigen bedrijf bent gegaan voor "meer vrijheid schat, echt!"

Tijd om je shit te regelen. Tijd om beter te worden. Tijd om te trainen. Maar dan wel tactisch.

In deze intensieve training zoomen we in op je concept, je concurrentievoordeel en je communicatie.

Dit zal bijdragen aan een completer plan, een betere pitch en een sterkere positie. Met meer sales en bedrijfsgroei als onvermijdelijk gevolg.

model tactische bedrijfsvoering
Waarom we doen wat we doen:

Het is onze missie om ondernemers te laten winnen met hun bedrijf, zonder dat ze verliezen in hun leven.

tony missie

Training Tactische Bedrijfsvoering

Actie is alles.

Klaar om je zakelijke shit te regelen? Om de bijl te slijpen in plaats van door te hakken met dat botte ding? Voor de duidelijkheid: dit is 4 uur lang strategisch vlammen. Als je op zoek bent naar tips om meer in je kracht te staan of "high end te ondernemen" moet je niet bij ons zijn.

In september focussen we volledig op alle retreats die we draaien.
Zet jezelf hieronder op de pre-registratie lijst en je hoort het als eerste als Tibor dit jaar nog een training tactische bedrijfsvoering gaat geven.

BELANGRIJK: Check je inbox en spamfolder nadat je je ticket hebt gekocht voor de bevestigingsmail. Klik op de knop in die mail zodat we je up-to-date kunnen houden mbt de details en eventuele bijzonderheden van de training.

Tickets uitverkocht/nog geen nieuwe data? Vul hieronder je naam & e-mail in om op de wachtlijst te komen.
Something went wrong. Please check your entries and try again.