Training

Tactische Bedrijfsvoering

Intensieve middagtraining om je business IQ te verhogen
LIVE ONLINE TRAINING - Interactief, alle ruimte voor vragen.

Training Tactische Bedrijfsvoering

Doel van de training

Deze korte, intensieve en inhoudelijke trainingen zijn gericht op ondernemers die minder dan 10K/mnd omzetten. Het is best raar: als je wilt ontspannen pak je een lesje yoga. Als je je Spaans wilt opvijzelen boek je een paar lessen. En als je een goede workout wilt pakken, loop je een CrossFit box binnen. Maar wat doe je als je je business kennis op peil en up to date wilt houden, zonder je direct vast te moeten leggen in een jaarprogramma? Omdat daar geen goede opties voor waren, hebben we deze middagtrainingen in het leven geroepen. Laagdrempelig, hoge ROI.

Regel je shit. Tactisch.

Je bent hier omdat er waarschijnlijk iets niet lekker loopt. De markt die maar niet snapt hoe geweldig je product is, omzet die lijkt te verdampen zodra die je zakelijke rekening raakt of je partner die het langzaam zat is dat je van 09:00 tot 17:00 in loondienst naar 05:00 tot 21:00 in je eigen bedrijf bent gegaan voor "meer vrijheid schat, echt!"

Tijd om je shit te regelen. Tijd om beter te worden. Tijd om te trainen. Maar dan wel tactisch.

In deze intensieve training zoomen we in op de enige juiste volgorde van prioriteiten voor het opschalen van je bedrijf.

Het grootste verschil tussen deze training en ander aanbod voor zzp'ers?

Inhoud. Geen "geloof in jezelf en verhoog je prijzen" geneuzel. Gewoon dat wat voor groei zorgt: Een kloppend businessmodel, een winnende strategie en de juiste waardepropositie.

 

positie linkedin
Tibor model Tactische bedrijfsvoering TEKST

Aan het einde van de training heb je antwoord op deze vragen:

  • Het raarste geheim voor het opbouwen van een groot en trouw publiek
  • Hoe een verdubbeling van je winst zit verstopt in je product eco-systeem
  • De allerbelangrijkste vraag die je als ondernemer scherp moet kunnen beantwoorden (en vrijwel niemand is überhaupt bezig met deze vraag..) Zodra je antwoord klopt staan klanten in de rij.
  • De top 20% in jouw industrie pakt 80% van de totale omzet. En er is één simpele strategie die er voor zorgt dat je binnen een jaar in die top 20% komt (hint: het heeft iets te maken met mensen).
  • De meest gemaakte fout waardoor het ondernemers vrijwel nooit lukt om winnende ketenpartner relaties op te bouwen. Terwijl één juiste ketenpartner je groei kan laten exploderen.
Waarom we doen wat we doen:

Het is onze missie om ondernemers te laten winnen met hun bedrijf, zonder dat ze verliezen in hun leven.

business training

Training Tactische Bedrijfsvoering

Actie is alles.

Klaar om je zakelijke shit te regelen? Om de bijl te slijpen in plaats van door te hakken met dat botte ding? Voor de duidelijkheid: dit is 4 uur lang strategisch vlammen. Als je op zoek bent naar tips om meer in je kracht te staan of "high end te ondernemen" moet je niet bij ons zijn. Bereid om hard te werken aan de juiste zaken?

Zorg dat je er bij bent:

Vrijdag 22 mei 2020, 13:00 - 17:00
Achter je computer.
Werkboek krijg je per post thuis opgestuurd.

Scroll naar top