Tibor - OPERATIE EXIT - beeldmerk los

[ EXIT ]

Een traject waarin Tibor Olgers en Bernd Mintjes je bedrijf verkoopklaar maken en op jouw voorwaarden voor de beste prijs verkopen.

icoon rood

De beste prijs

Met een plan op maat optimaliseren we de cijfers waardoor je bedrijf veel meer waard wordt en je krijgt waar je al die jaren zo hard voor hebt gewerkt.

icoon rood

Op jouw voorwaarden

Een goede exit betekent niet alleen een grote zak geld, het betekent ook een goed gevoel over de overname. En dat laatste is onbetaalbaar. 

icoon rood

Transparant & Flat fee

€2.500 voor het plan, alle gesprekken en onderhandelingen. 5% over het exitbedrag tot 1MIO, 3% over alles daarboven. Wij doen alles, jij mag overal bij zijn.

_Een exit waar je blij van wordt

Operatie Exit is voor DGA's die door willen naar het volgende hoofdstuk.

Het leven is een doorlopende cyclus van ontvangen, genieten en doorgeven.
Pas als je doorgeeft, kun je weer opnieuw ontvangen en genieten.
Hou te lang vast en je loopt zelf vast.

Operatie Exit draait niet om zo veel mogelijk geld, maar om een zo goed mogelijke deal.
Waarbij je een zak geld krijgt waar je blij van wordt onder voorwaarden waar je blij van wordt.

Vooraf nemen Bernd en Tibor je cijfers en huidige situatie door. Om vervolgens tijdens een sessie  bij ons op kantoor in Amsterdam een plan voor je te maken waarmee je krijgt wat je verlangt.

We begeleiden je tijdens het verkoopklaar maken van je bedrijf en voeren alle gesprekken en onderhandelingen. Jij kunt je zo veel betrekken in het proces als dat je zelf wilt.

• Optimalisatie  • Onderhandelingen  • Begeleiding

Investering: €2.500 excl. + 5%

Operatie Exit:

Cash op de bank. Ruimte in je agenda. Zin in je dag.

2

"Ik heb de afgelopen jaren vele euro’s stukgeslagen op coaching. Vaak waren dit charlatans, huisvaders en mensen met de beste bedoelingen. Dit leidde alleen niet tot de resultaten die ik als mens en ondernemer nodig had.
Ik kan Tibor van harte aanbevelen als coach. Hij is een no-nonsense coach die in twee, drie vragen tot de kern komt. Hij heeft mij op alle vlakken: relaties, persoonlijk, gezondheid en als ondernemer vooruit geholpen. Het is ook de eerste en enige coach waar ik een beetje ‘bang’ voor was, ik had namelijk meteen door dat hij mij doorzag en ik niet met bullshit ging wegkomen."

Vincent Schot
Directeur Solve Innovations

_LEUN OP DE ERVARING VAN BEWEZEN PRAKTIJK

Wie zijn je mentoren?

Tibor Olgers

Tibor Olgers

Oprichter Tibor.nl. Jaarlijks komen honderden mensen naar events en retreats om Tibor te horen spreken over ondernemen en beter leven. Hij is een veel gevraagd consultant in het bedrijfsleven. Als oud teamleider van een speciale politie-eenheid integreert hij de winnende principes van Special Forces met de succesvolle strategieën van start-ups.

Hij heeft honderden mensen gecoacht richting meer winst en een beter leven.

berndt

Bernd Mintjes

Bernd was "Dragon" in het televisie programma The Dragons Den, (mede)oprichter van meerdere groeiversnellers zoals NL groeit en docent ondernemerschap. Hij heeft in meer dan 250 bedrijven geïnvesteerd en tientallen start-ups succesvol verkocht.

Operatie Exit

Cash op de bank. Ruimte in je agenda. Zin in je dag.

Tibor logo 2019 wit en rood PNG

_VOOR DE AFWIJKERS DIE WILLEN WINNEN