De raad - pantheon

[ De raad ]

Een sessie op CODE49 met Tibor Olgers en Bernd Mintjes waar je na 1.5 uur vertrekt met een winnende jaarstrategie en een 100-dagen actieplan op maat. Gevolgd door 3 maanden businesscoaching.

icoon rood

Snel

Direct na het boeken starten wij met de analyse van je bedrijf. Vaak kan de kantoorsessie binnen 2 weken ingepland worden. 1.5 uur later loop je de deur uit met een concreet actieplan.

icoon rood

Duidelijk

Een helder overzicht, duidelijke targets, KPI's en deadlines. Prioritering in je actielijst. Je weet exact wat je wanneer moet doen, en tot welke resultaten dat zal leiden.

icoon rood

Maatwerk

Geen algemeen advies maar laser-precisie maatwerk. Daarbij kijken we niet alleen naar de huidige situatie in je bedrijf, maar ook naar de gewenste situatie in je privé-leven.

_Een snelle intervisie voor DGA's

De Raad is ideaal voor DGA's die op een kruispunt staan en snel knopen moeten doorhakken.

Misschien denk je na over een exit. Of wil je de boel juist verder doorschalen en twijfel je over de te nemen (personeels)beslissingen. Misschien draait je bedrijf mooie cijfers, maar drukt het je priveleven weg. Kortom: je loopt vast en ziet even niet wat de beste vervolgstap is.

Een sessie met De Raad brengt je helderheid. Geen lang traject tussen de bedrijven door, maar een snelle interventie die direct duidelijkheid geeft en een concreet plan voor de komende 100 dagen en verder.

Vooraf nemen Bernd en Tibor je cijfers en huidige situatie door. Om vervolgens tijdens een sessie van 1.5 uur op CODE49 in Lage Vuursche een plan voor je te maken waarmee je krijgt wat je verlangt.

Daarna lever je wekelijks je situatierapport in en heb je 3 maanden lang elke 4 weken een coachsessie via zoom.

Investering: €3.000 excl.

2

"Ik heb de afgelopen jaren vele euro’s stukgeslagen op coaching. Vaak waren dit charlatans, huisvaders en mensen met de beste bedoelingen. Dit leidde alleen niet tot de resultaten die ik als mens en ondernemer nodig had.
Ik kan Tibor van harte aanbevelen als coach. Hij is een no-nonsense coach die in twee, drie vragen tot de kern komt. Hij heeft mij op alle vlakken: relaties, persoonlijk, gezondheid en als ondernemer vooruit geholpen. Het is ook de eerste en enige coach waar ik een beetje ‘bang’ voor was, ik had namelijk meteen door dat hij mij doorzag en ik niet met bullshit ging wegkomen."

Vincent Schot
Directeur Solve Innovations

_LEUN OP DE ERVARING VAN BEWEZEN PRAKTIJK

Wie zijn je mentoren?

Tibor Olgers

Tibor Olgers

Oprichter Tibor.nl. Jaarlijks komen honderden mensen naar events en retreats om Tibor te horen spreken over ondernemen en beter leven. Hij is een veel gevraagd consultant in het bedrijfsleven. Als oud teamleider van een speciale politie-eenheid integreert hij de winnende principes van Special Forces met de succesvolle strategieën van start-ups.

Hij heeft honderden mensen gecoacht richting meer winst en een beter leven.

berndt

Bernd Mintjes

Bernd was "Dragon" in het televisie programma The Dragons Den, (mede)oprichter van meerdere groeiversnellers zoals NL groeit en docent ondernemerschap. Hij heeft in meer dan 250 bedrijven geïnvesteerd en tientallen start-ups succesvol verkocht.