Tibor - Antibranding - beelmerk los - rood
Online Training

[ ANTIBRANDING ]

Word het aantrekkelijkste merk
van jouw industrie

icoon rood

Bizar simpel

Als je de verschuiving in je denken van branding naar antibranding eenmaal hebt gemaakt, is het bangmakend simpel om een merk te bouwen waarvoor mensen in de rij gaan staan, zelfs als ze bij je concurrent nu al terecht kunnen.

icoon rood

Direct toepasbaar

Geen complexe of zweverige theoretische modellen, maar direct toepasbare actiepunten. Het raamwerk dat je krijgt zal per direct meer volgers, klanten, referenties en recensies opleveren.

icoon rood

Vol praktijkvoorbeelden

Naast dat we zelf toepassen wat we prediken en een van de sterkste merken in onze industrie hebben neergezet, hebben meerdere van onze klanten hetzelfde gedaan. En dat ga ja allemaal ontdekken.

_Ontdek een revolutionaire manier van merkbouwen

We staan op de vooravond van een van de grootste revoluties.
Een revolutie die onze samenleving drastisch zal veranderen, en dus ook de manier waarop we zaken doen.

Terwijl jouw concurrenten doorslapen en wakker schrikken als het te laat is, kun jij nu al klaar zijn voor die revolutie. Waardoor je bedrijf in deze tijden van verandering niet alleen zeker weten zal overleven, je bedrijf zal floreren als nooit te voren.

Je maakt een compleet raamwerk voor je branding en marketing waarmee je een oneerlijke voorsprong krijgt op je concurrenten.

_Gemaakt voor jou: De afwijkende ondernemer

Als jij een ervaren ondernemer bent en een merk wilt bouwen dat aantrekt, impact maakt en een nalatenschap achterlaat, dan ben je op de juiste plek.

🚨 We snappen hoe druk je bent. Hoe hard je werkt. En dat je nauwelijks toekomt aan het bouwen van je merk en het verspreiden van je visie. Deze masterclass is zo ontworpen dat je het raamwerk direct kunt toepassen. Je kunt vervolgens stoppen met jagen omdat je bedrijf al aantrekt. Waardoor jij opeens veel meer tijd over hebt voor strategie, visie en wellicht het allerbelangrijkste: genieten van het goede leven.

🔥 Word een merk waarvan klanten trots een sticker op hun laptop en auto plakken

🔥 Verlaag je marketingkosten drastisch doordat klanten zelf naar je toe komen

🔥 Word gevraagd door (nationale)media en ketenpartners omdat je zo opvalt

🔥 Creëer niet alleen veel meer winst, bouw ook een groter nalatenschap

En dat allemaal ver voordat je concurrenten doorhebben dat de oude manier niet meer werkt.

Waarom we doen wat we doen

Het is onze missie om ondernemers te laten winnen met hun bedrijf, zonder dat ze verliezen in hun leven.

unnamed

"Mensen die weten waar ze het over hebben en werken met plannen, strategieën en bewezen businessmodellen. Ik heb daar zoveel aan gehad dat is ongelofelijk.

Concreet. Ik heb een kwartalenplan voor mijn bedrijf. Ik ga werken volgens een enkele KPI en een enkel doel. Mijn merk is helder, mijn methode is helder en mijn communicatieplan en levensplan is helder. En daarnaast heb ik qua omzet het tienvoudige eruit gehaald, letterlijk."

Edwin Selij
Directeur Hypnose Instituut Nederland

_WAT JE GAAT ONTDEKKEN TIJDENS DE TRAINING:

✅ Wat zijn de 7 niveau's van marketing (en waar zit jij)

✅ Wat is het 8ste niveau 😉

✅ Welk woord (dat 90% van de ondernemers continu gebruikt in hun uitingen) moet je nóóit gebruiken als je een sterk merk wilt bouwen.

✅ De top 20% in jouw industrie pakt 80% van de totale omzet. En er is één simpele strategie die er voor zorgt dat je binnen een jaar in die top 20% komt (hint: het heeft iets te maken met mensen).

✅ De meest gemaakte fout waardoor het ondernemers vrijwel nooit lukt om winnende ketenpartner relaties op te bouwen. Terwijl één juiste ketenpartner je groei kan laten exploderen.

Investering: €100 excl.

Je krijgt een kant-en-klaar raamwerk dat je direct kunt invullen en toepassen.

Na betaling ontvang je direct per mail een bevestiging en login gegevens.
Wij zijn altijd te bereiken op hallo@tibor.nl

Tibor logo 2019 wit en rood PNG

_VOOR DE AFWIJKERS DIE WILLEN WINNEN