Code49 - Patch - Higher common ground (1)

UNIEK EVENT: Vertraag veroudering, word fit en bescherm jezelf tegen gif

[ HEALTHY FEST ]

Midden in de natuur aan de bak met je ademhaling, hormoonbalans en algehele gezondheid onder leiding van Kasper van der Meulen, Iris de Goede en Tibor Olgers

unnamed

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Geweldige organisatie met een hartverwarmende, eerlijke spiegel! Precies datgene wat je moet hebben als je vooruit wil in het leven, op alle vlakken! Mocht je een keer de kans krijgen om mee te doen aan een bijeenkomst (zakelijk/persoonlijk), DOEN!"

Şeyma Sungur

DIEPTE IN ZELFSTURING

Alles wat je doet is een poging om je staat te verbeteren. Onze opvoeding, scholing en de maatschappij als geheel leren ons om constant op zoek te gaan naar externe factoren om ons net even beter te voelen. We leren patronen van denken en doen die ons steeds dezelfde resultaten geven. Zo leven we in een kooitje van verwachtingen, verlangens, denkbeelden en gedrag (dat we meestal niet eens zelf hebben gekozen.)

Wanneer je je welzijn wilt optimaliseren is het dus zaak om die patronen te leren kennen, onderzoeken en transformeren.

In deze sessie neemt Kasper van der Meulen je mee door een transformatieve reis waarin je met behulp van intense en innovatieve tools jezelf op een dieper niveau leert begrijpen en sturen.

DE WORTEL: Diepgaande Ademsessie met Live Muziek

Start je reis met een diepgaande ademsessie begeleid door live muziek in combinatie met ceremoniele cacao.  Kasper leidt je door een innerlijke reis waarin visualisatie en ademhaling centraal staan. Met een uitgebreide muzieksetup creëert hij een ademconcert dat je helpt om de wortels van je innerlijke blokkades aan te pakken en te transformeren.

DE VRAAG: Intense fysieke uitdaging

In de middag stel je jezelf fysiek en mentaal op de proef. We duiken hier de somatische intelligentie van het lichaam in met een fysieke uitdaging in het bos. Terwijl de fysieke intensiteit toeneemt, onderzoek je deze vraag steeds dieper. Deze oefening helpt je om met nieuwe inzichten en een sterker gevoel van zelfsturing terug te keren.

DE OVERWINNING: Advanced IJsbadsessie

Sluit de cursus af met een geavanceerde ijsbadsessie. Dit is niet zomaar één keer erin en klaar, maar een serie van diepgaande onderdompelingen, gecombineerd met mentale technieken. De meeste mensen zijn bekend met het ijsbad, maar tijdens deze sessie introduceert Kasper geavanceerde technieken die weinig mensen kennen of toepassen, waardoor je je patronen kunt doorbreken en transformeren.

HET INZICHT: Extra Inspiratie en Lezingen

Gedurende de twee dagen worden de sessies afgewisseld met inspirerende lezingen en verhalen over de filosofie en integratie van de principes. Leer een filosofisch raamwerk om je mentale en emotionele vrijheid te cultiveren in de moderne maatschappij, en hoe je door diepe innerlijke verbinding je meer thuis kan voelen bij een groep gelijkgestemde vrije denkers.

73x73

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"De masterclass was voor mij een diepgaande ervaring waar de nadruk ligt op het ademwerk, maar de dagen waren meer dan dat. Voor mij dagen die bijdragen in mijn ontwikkeling als mens. Waarbij Kasper en zijn team een fijne setting bieden om te doen, te voelen en te ervaren. Kasper slaat de brug tussen theorie en spiritualiteit..."

Niels Scholten

Een stralende huid, een kalme geest en een laag vetpercentage

De massa is met zalfjes en trucjes aan het dweilen met de kraan open.
Tijdens deze dagen leer jij hoe je de 3 belangrijkste krachten vóór je laat werken. Van binnenuit.

Geen nieuwe hypes. Maar terug naar de basis.

1. Zenuwstelsel

Je zenuwstelsel is de grote baas in je lichaam. Jij kunt voor je gevoel alles goed doen, als je zenuwstelsel in de verkeerde stand staat word je alsnog nooit fit en vitaal.

Het mooie is dat jij een afstandsbediening bezit van je eigen zenuwstelsel. Een afstandsbediening waar de meeste mensen overheen kijken: je ademhaling.

Kasper gaat je niet leren hoe je die afstandsbediening moet gebruiken. Hij gaat het je laten ervaren.

2. Hormonen

Een gezonde man barst van de testosteron. Een gezonde vrouw heeft een mooie balans tussen oestrogeen en progesteron. En beide zaken zijn de afgelopen 30 jaar in bangmakend tempo steeds zeldzamer aan het worden.

Zowel Kasper als Iris zijn experts op dit gebied en geven je een mega concreet raamwerk om je hormoonhuishouding te laten floreren. Met als gevolg oa meer energie, een lager vetpercentage en een stralende huid.

3. Darmen

Optimaal werkende darmen zijn een voorwaarde voor vitaliteit. En onrustige of zelfs beschadigde darmen een belangrijke oorzaak van een bende aan fysieke klachten (zowel bij mannen als bij vrouwen).

Iris de Goede leert je kort je eigen lijf beter begrijpen, maar vertelt je vooral exact wat je wel en niet moet eten, welke producten je in de supermarkt moet kopen en wat je verder kunt doen om je darmen in optimale vorm te brengen.

iris en kasper
Iris de Goede

Jouw experts:

Iris de Goede

Kasper-van-der-Meulen-1

Kasper van der Meulen

Kasper van der Meulen is een bestsellerauteur, biohacker en wetenschapsdocent. Met meer dan tienduizend uur ervaring als leraar, trainer en spreker, vindt hij altijd de leukste en makkelijkste manieren om krachtige boodschappen om te zetten in praktische toepassingen voor zijn publiek. Kasper reist nu de wereld rond met de missie om anderen te leren de gezondste, gelukkigste en sterkste versie van zichzelf te worden door middel van transformerende ervaringen, wetenschappelijk inzicht en levendige verhalen.

Jij verdient een organisatie met het beste track-record:

Meer dan 500 lyrische 5-ster Google recensies

Scherm­afbeelding 2024-03-22 om 13.43.40

Wereldkampioenen en topondernemers als klanten

performance coaching

Al meer dan 8 jaar uitverkochte events, retreats en coaching

zakelijk event

Een organisatie die weet hoe je een feestje moet organiseren én hoe je diepgang creëert:

gala tuschinski
47597711-CA69-49B5-A530-F223555D325D
verbinding masterclass
nieuwjaarsduik wappies
masterclass
tibor podium tuschinski

Een kalme geest en krachtig lijf

HEALTHY FEST

Datum: 18 & 19 juli
Tijdstip: 09:30 - 17:00
Locatie: Landgoed CODE49 te Lage Vuursche
Tickets vanaf: €200 excl. btw

Het event is exclusief eten en drinken.
Op het terrein is er een simpel lunchcafé (in de piramide) waar je in de pauze oa biologische zuurdesemtosti's, bio acaibowls, bio rundergehaktballen en bio rauwpower kefir smoothies kan bestellen. Als dit niet je ding is dus zelf een lunchpakketje meenemen.

18 juli - Deep Dive

€200 excl. btw
 • Opening door Tibor Olgers
 • Kasper vd Meulen: Diepgaande Ademsessie met live muziek
 • Kasper vd Meulen: Advanced IJsbadsessies
 • Kasper vd Meulen: Fysiek+Mentale Proef
 • Kasper vd Meulen: Mentale modellen voor vrijheid en verbinding

19 juli - Praktische Integratie

€200 excl. btw
 • Kasper vd Meulen: Zenuwstelsel Meesterschap
 • Kasper vd Meulen: Integratie Ademwerk & Meditaties
 • Iris de Goede: Etiketten Lezen
 • Iris de Goede: Gifvrij Leven
 • Tibor Olgers: Winnende denkgewoonten

18 & 19 juli - All-In

€300
 • Toegang tot beide dagen

Neem voldoende kleding mee: voor ademwerk, fysiek werk buiten en het IJsbad.