Maatwerk missies voor teams

Operatie Eenheid

Samen Winnen.

Eenheid

Het aanvalsplan voor jullie team

Elk succes begint met een goed plan. En een plan maak je op basis van de – soms pijnlijke – uitkomsten van een eerlijke assessment. Het leiderschapsteam trekt zich 3 of 4 dagen terug: Onderdompeling, verdieping en vernieuwing. Zowel van de strategie als van de mens. Gebaseerd op dezelfde principes waarmee speciale eenheden wereldwijd top-prestaties leveren. Om sterker terug te kunnen keren dan ooit.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Wat is Operatie Eenheid?

Operatie Eenheid is een exclusieve leiderschapsretreat voor organisaties. Wees voorbereid op intensieve dagen waarin thema’s als Tactische Bedrijfsvoering, (persoonlijk) leiderschap, gezondheid en communicatie elkaar afwisselen.

De masterclasses worden verzorgd door internationaal erkende experts in hun vakgebied. Tijdens deze dagen geen pijnlijk ongemakkelijke ‘teambuilding oefeningen’ op de hei, maar uitdagende praktijkopdrachten en casuïstiek waarvan de resultaten direct implementeerbaar zijn.

De groep vertrekt met een concreet operationeel kwartaalplan voor het bedrijf en/of team. Daarnaast heeft elke deelnemer een persoonlijk groeiplan met een heldere strategie richting zakelijke- en persoonlijke doelstellingen.

Tibor aan het spreken
A night to remember...

HELNACHT

Je kunt alleen maar iets veranderen aan de realiteit. Maar dan moet je die realiteit wel kunnen zien. Meditatie, goede gesprekken en persoonlijke ontwikkeling zijn hartstikke prima. Maar wat blijft er over als jij 's nachts in een bos moe, hongerig en onzeker bent over wat gaat komen? Als we op al je knoppen gaan drukken, welke werkelijke aard van het beestje komt dan boven? 

Als je ontkoppeld door het leven gaat, kom je wel ergens, maar nooit daar waar je wilt zijn. Als je niet weet wie je bent, wat je wilt en vooral: als je gedrag niet in lijn is met wie je wilt zijn, is succes onmogelijk. Sterker nog: je zal de beste strategie verprutsen. Je zal relaties beschadigen. Je zal elke avond zonder voldoening je bed in stappen.

Het doel van helnacht is niet om je te pesten. Niet om je pijn te doen. Het doel is om jezelf weer goed te leren kennen. Hoe ga je om met autoriteit? Pak je de leiding onder druk? Hoe ga je om met die irritante gozer in de groep?

Het mooie van helnacht? We gaan het zien. De waarheid. Direct ontdaan van de bullshit. Zodat we de rest van de week lekker kunnen werken.

Tijdens deze nacht ga je jezelf écht leren kennen. Het wordt zeker zwaar. Maar je komt er met veel meer van jezelf weer uit. (en je hebt een zak sterke verhalen voor op verjaardagen erbij)

business retreat

Wat wij garanderen is dat het team na afloop:

 • Een Manifest heeft opgesteld waar iedereen achter staat en voor wil gaan.
 • Een concreet 100 dagen strategisch actieplan in handen heeft.
 • De kennis heeft om m.b.v. het SitRap Canvas de progressie in de organisatie te meten en zichtbaar te maken.
 • Een gigantische sprong heeft gemaakt in zowel zakelijk- als persoonlijk leiderschap.
 • De tools heeft om de kennis en inzichten te verspreiden in de rest van de organisatie.
 • Nog jaren over de retreat zal napraten met een weemoedige glimlach op het gezicht.
 • Het niet bij een éénmalige interventie blijft, maar de boel meetbaar geborgd wordt door de juiste coaching.

Ja, wij zijn echt anders!

Al onze trainingen vinden plaats in retreat-vorm waarbij wij alles regelen. In principe in het buitenland. Als het moet in Nederland. Volledige onderdompeling.

 • Telefoon-loos.
 • Internet-loos.
 • Omringd door een team van experts.

Zodat dat brein eindelijk weer eens kan doen waarvoor het ooit is ontworpen: geïnspireerd raken, diep nadenken, focussen en produceren. Alles af en op orde tijdens de retreat, begeleiding en borging na afloop.

teambuilding leiderschap

Tactische bedrijfsvoering

Tijdens deze retreat werk je met bewezen principes van speciale eenheden voor effectief leiderschap, sterke teams en winnende resultaten.

bedrijfsvoering

Het is niet jullie schuld

De boel draait niet lekker. Het loopt stroef. Ach, komt vanzelf wel weer goed. Even de boel op scherp zetten, dan zullen de cijfers het volgende kwartaal wel weer beter zijn. Medewerkers zijn nou eenmaal complex. Bij andere bedrijven is dat ook zo. Geeft niks. Workshopje volgen, dan staan de neuzen vast weer de goede kant op.

Da's onzin. Het is 100% jullie schuld.

Als medewerkers niet betrokken zijn bij de missie. Als targets niet worden behaald. Als er geen fijne vibe is. Dan ligt dat aan de leiding. Het komt niet door de economie. Het komt niet door de overheid. Het komt niet door je medewerkers. Het komt door sub-optimaal leiderschap. Hoe sneller dit wordt geaccepteerd, des te sneller er progressie geboekt kan worden.

Het paradijs

Geen generalist die alles een beetje kan

Maar een team van specialisten

Ex-teamleider speciale eenheid. 11 jaar ervaring als businesscoach en Bulletproof Life coach.

Tibor Olgers
De ziener

Bernd is universitair docent ondernemerschap, heeft meerdere start-ups succesvol verkocht en als business angel in meer dan 250 bedrijven geïnvesteerd.

Bernd Mintjes
De strateeg

Auteur van het boek ‘Stop met verkopen, start met helpen’, COO & hoofdcoach tibor.nl

Mark Soons
De gids

Naast zijn carrière als top-sporter heeft Erwin de beste van de beste van de politie opgeleid: Het Nederlands Arrestatieteam. Erwin maakt mensen sterker.

Erwin van Beek
De generaal

Ron Immink is a Dutch/Irish serial entrepreneur and author in business, strategy, innovation and SME engagement. His books have sold over 125,000 copies.

Ron Immink
De ontsteker

Volcmar laat mensen beter bewegen. Vandaar dat Volcmar 2x per dag kort met de deelnemers aan de slag gaat om gedurende de lange werkdagen lichaam en geest soepel en vrij te houden.

Volcmar Hellendoorn
De sifu

De nr. 1 businesscoach en overname adviseur van Nederland. Bestseller auteur en investeerder.

Eelco Smit
De mentor

Over 20 years of international entrepreneurial experiences. Eddy is attached to FortKnoxster as CEO. Active as an investor and mentor, advises startups around the globe.

Eddy de Heij
De specialist

Jan Thomassen

Jan Thomassen

"Fantastisch wat hier gebeurt en ontstaat. Niet uit te leggen in woorden. Staat nu al in de top 3 van mijn beste persoonlijke ervaringen ooit! Antwoorden en inzichten op heel vragen gekregen en veel boeiende mensen leren kennen. Zowel business, prive en spiritueel. Tibor en team erg bedankt voor alles."

Edwin Selij

Edwin Selij

Hypnose Instituut Nederland

"Mensen die weten waar ze het over hebben en werken met plannen, strategieën en bewezen businessmodellen. Ik heb daar zoveel aan gehad dat is ongelofelijk.

Concreet. Ik heb een kwartalenplan voor mijn bedrijf. Ik ga werken volgens een enkele KPI en een enkel doel. Mijn merk is helder, mijn methode is helder en mijn communicatieplan en levensplan is helder. En daarnaast heb ik qua omzet het tienvoudige eruit gehaald, letterlijk."

De investering

Vanaf €800,- per medewerker per dag. Meesterschap assessment voorafgaand. 

 • lijst icoon
  Alle Masterclasses
 • lijst icoon
  Alle 1-op-1 sessies
 • lijst icoon
  Overnachting in privésuite
 • lijst icoon
  Alle paleo/biologische maaltijden
 • lijst icoon
  Terugkomdag
 • lijst icoon
  Meesterschap Monitor

Minimum aantal deelnemers: 10
In Nederland: 3 dagen
In Spanje: 4 dagen


Doe de intake en we nemen binnen 48 uur contact met je op. 

Scroll naar top