Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
Operatie Bulletproof: Speciaal ontwikkeld voor startende ondernemers

In 9 weken een goedlopend bedrijf

Een 90-dagen coachingtraject waarin je stap voor stap een ijzerksterk bedrijf neerzet. Met een niet-goed-geld-terug-garantie zonder voorwaarden.

Operatie Bulletproof

Een intensief coachingtraject voor starters

Deze Operatie is ideaal voor ondernemers die minder dan 3K per maand omzetten. Operatie Bulletproof is ons antwoord op het huidige aanbod van online luchtkastelen die de internetmarketing-gekkies startende ondernemers voorhouden. Het programma bestaat uit 9 modules die je helpen een ijzerksterk business fundament neer te zetten. Dat gaat veel verder dan alleen inzetten op marketing of een simpele 'funnel': je bouwt een gezond en onafhankelijk bedrijf. Als je de modules hebt doorlopen is je bedrijf onderscheidend in de markt en de superieure optie voor je doelgroep. Jij hoeft niet meer te leuren aan leads. Je bedrijf trekt mensen aan. Je bedrijf zorgt voor volgers, leads en sales. Geen tijdelijke trucs. Maar een weerbaar en wendbaar bedrijf.

Cash op je rekening. Rust in je kop. Plezier in ondernemen.

Wat je krijgt:

programma

Duidelijkheid

Verlies je niet meer in die onoverzichtelijke zee van taken. Krijg een mega concreet stappenplan. Je weet elke week exact wat je moet doen. Je ziet waar je naartoe bouwt. Het is nog steeds veel werk, maar je weet nu zeker dat je aan de goede dingen werkt. Elke week zie je de progressie. En dat geeft rust en vertrouwen.

elite performance coach

Competentie

Mark en Tibor hebben 300+ ondernemers naar meer winst gecoacht. Ons eigen bedrijf draait ~100K/mnd. In tegenstelling tot wat je vaak ziet is dit programma dus het werk van zeer ervaren ondernemers en coaches.

personal coach

Intensiteit

Geen ellenlang programma. 9 modules, waar je in 2 maanden doorheen gaat. En dat staat de essentie. 

bussinescoaching starters

Verhoogd Business IQ

Het doel van een eigen bedrijf is onafhankelijkheid. Doel van Operatie Bulletproof is dan ook om jou onafhankelijk te maken: je bouwt niet alleen een sterk bedrijf, je ontwikkelt vaardigheden, leert strategisch denken en verhoogt je business IQ.

Je leert geen losse trucjes. Je ontwikkelt jezelf als ondernemer. Zo voorkom je dat je investeert in een training, en dat wanneer er zaken veranderen binnen je bedrijf (en als er een ding zeker is, dan is het dat alles blijft veranderen) je weer moet investeren in een nieuwe training.

Dit is dan ook het grootste probleem bij veel worstelende ondernemers: ze zijn goed in hun vak, maar hebben nooit leren ondernemen. De harde realiteit is dat zelfs wanneer je uitblinkt in wat je doet, je geen stabiele winst zal draaien als je businessfundament niet klopt en je zakelijke intelligentie onvoldoende ontwikkeld is.

De combinatie van het gemak van digitale training en online praktijkcauïstiek, het werkboek en de richting van het wekelijkse ritme zorgen er voor dat je in 8 weken meer progressie boekt dan de meeste ondernemers in 2 jaar tijd.

betrouwbare coaching
Jacqueline Evers:

"Tibor en zijn team zijn to the point en werken met hart en ziel om alles te geven wat ze in huis hebben. Het levert mij enorme versnelling op en helpt mij keuzes maken die ik al jaren uitstel."

Het probleem

Voor een succesvolle start als ondernemer heb je drie elementen nodig die maar weinig mensen bezitten: Een juiste strategie, het juiste karakter en een juiste uitvoering.

Als je start is er maar één ding waar je meedogenloos op moet focussen: het valideren van je product. En dat doe je door mensen te vinden die er geld voor willen betalen. In de praktijk zie je dat starters tijd en geld investeren in de zaken die er het minst toe doen in deze fase: Een logo, een huisstijl, prachtige social media profielen en visitekaartjes die op netwerk bijeenkomsten gretig worden uitgewisseld met andere starters die niks omzetten maar wel een prachtig logo hebben.

De tendens in startersland is als het drinken van cola: Het voelt heerlijk maar het is giftig.

Coachingtrajecten zijn vaak te duur voor startende ondernemers. De meeste online programma's focussen puur op marketing en mindset: ze missen fundamentele zaken als strategie, businesmodel generatie en waardepropositie creatie. 

De oplossing

De meeste wannabe ondernemers starten nooit. Van degenen die starten is binnen 1 jaar 30% gestopt. Na 5 jaar is 60% gestopt. Het meest voorkomende inkomen onder zzp'ers is €23.100 bruto op jaarbasis...

Wat doe je als iedereen hetzelfde doet en daar bizar slechte resultaten mee bereikt?

Afwijken.

Schijt aan je logo, huisstijl en visitekaartjes. Een bijzonder product aan klanten verkopen die er om geven. Zo snel mogelijk zodat je ook zo snel mogelijk kunt bijsturen. Dat is waar het om gaat. 

Produceren zodat je positie krijgt. Om leren gaan met een omgeving die het maar niks vindt, dat ondernemerschap van je. Omgaan met die stem in je kop die het moeilijk vindt om de juiste prijs te vragen of om überhaupt iets de wereld in te trappen.

Stoppen met hard werken aan randzaken. Focussen op dat wat het verschil maakt.

Operatie Bulletproof: Vele malen goedkoper dan een regulier coachingtraject doordat je de modules zelf online doorloopt. Vele malen effectiever dan een normale online training door zowel de focus op inhoud als de wekelijkse persoonlijke feedback.

1. Relevantie

Je wil relevant zijn voor je doelgroep. Ze moeten het gevoel hebben: "He he, eindelijk iemand die mij begrijpt." Als je dat voor elkaar krijgt (met de juiste waardepropositie en communicatie) is er voor jouw doelgroep maar één optie: jouw producten en diensten.

2. Superieuriteit

Je wil dat jouw bedrijf met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Dit doe je absoluut niet door de grootste te worden voor de hele markt. Dit doe je door de beste en de meest onderscheidende te worden voor een specifieke doelgroep.

3. Omni-Aanwezig

Niks zo zuur als onzichtbare competentie. Je wil niet alleen goed zijn in wat je doet, je wil dat dat ook zichtbaar is. Door 'overal aanwezig' te zijn voor je doelgroep, blijf je on-top-of-mind, maak je meer sales en verstevig je je positie in de markt.

Communicatie. Concurrentievoordeel. Zichtbaarheid.

In 9 weken een continue stroom van leads, sales & cashflow

 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  Het KvK Kerkhof: De rare reden waardoor 96% faalt
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  Het verrassend simpele scorebord voor grip op je cijfers
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  De 2 zaken die jouw producten onweerstaanbaar maken
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  Hoe je door klein te blijven meer omzet kunt draaien
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  De MVP Marketing Strategie: Nooit meer zonder leads en sales
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  De 3+1 soorten producten die je MOET hebben voor meer sales
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  De 3 vragen die je moet stellen aan al je klanten
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  Hoe je met één raamwerk al je copy genereert
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  De menselijke marketing methode: minder & beter
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  Een simpele formule die het denkwerk uit je prijzen haalt
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  Het vergeten principe voor het schrijven van emails die raken
 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  De omgekeerde mindset + challenge voor direct meer sales
bedrijfsvoering
MODULES.001

MISSION BRIEFING

Waarom falen zo veel ondernemers en hoe kun jij dat voorkomen? Wat hebben succesvolle ondernemers met elkaar gemeen op het gebied van hun denken? Hoe zorg je er voor dat jij jezelf niet in de weg zit? Hoe zorg je er voor dat je iets bouwt waar je niet je privéleven voor moet inleveren? In deze module antwoorden op deze vragen.

MODULES.002

HET TARGET

Een menselijke benadering van doelgroepbepaling. Praktijkvoorbeelden van bedrijven die door het scherp kiezen van hun doelgroep zeer snel zijn gegroeid. Hoe je in een volle markt toch snel de meest relevante kan worden. Na deze module kun je exponentieel veel sneller doorwerken aan je bedrijf. Qua copy, qua product eco-systeem en qua marketing: deze module maakt alles dat hierna nog komt vele malen makkelijker en duidelijker.

MODULES.003

HET CONFLICT

De enige juiste definitie van ondernemen: het oplossen van belangrijke problemen in ruil voor geld, gebruikmakend van hefbomen. In deze module leer je hoe je geen tijd en energie verspilt aan het oplossen van onbelangrijke problemen. Je identificeert de grote conflicten in het leven van je ideale klant waardoor je relevant wordt en verlangen opwekt. Ook snap je na deze module hoe je er voor zorgt dat klanten je product kopen zonder moeilijk te doen over de prijs.

MODULES.004

DE WERKWIJZE

Het gaat er niet om dat je de beste bent. Het gaat er om dat je uniek bent. Na deze module is voor je klanten direct duidelijk waarom jouw oplossing uniek is, snappen ze waarom jouw oplossing werkt en nemen ze veel meer af zodra ze klant zijn door een kloppende klantreis. Ook leg je hier de fundering om niet gevangen te raken in je eigen bedrijf: je ontdekt hoe je zorgt dat klanten verliefd worden op je product/dienst, ongeacht of ze jou daarbij krijgen of niet.

MODULES.005

HET SLAGVELD

Na deze module onderscheid je je duidelijk van de concurrentie, benut je je unieke krachten en weet je exact waar je klanten werkelijk naar verlangen (maar waar ze soms niet eens naar zoeken). Je voorkomt dat je iets bouwt waar niemand op zit te wachten (iets dat veel ondernemers doen) en kan in weinig woorden en in simpele taal uitleggen waarom jij anders bent dan de rest.

MODULES.006

HET COMMUNICATIEPLAN

Geen algemene en nietszeggende copy meer! In deze module ga je aan de slag met een strak raamwerk waarmee je voortaan al je communicatie snel genereert: voor je website, voor je salesgesprekken, voor je emails en voor je marketingcampagnes. Potentiele klanten zullen zich herkennen in je verhaal en geraakt worden door je woorden. De USPs die je na deze module hebt opgesteld geven je een oneerlijke voorsprong op je concurrenten.

MODULES.007

DE CIJFERS

Niks zo zuur als keihard werken zonder wat over te houden. Of lekkere omzet draaien en je vervolgens de pleuris schrikken van de belastingaanslag. Met het financieel scorebord creëer je niet alleen overzicht, je kunt strak sturen op cijfers, weet exact welke prijzen je moet vragen en waar je moet bijsturen om de winst en cashflow te laten groeien. Na deze module snap je ook waarom zo veel (ervaren) ondernemers blijven kloten op het gebied van winst en betrouwbare cashflow: ze missen de juiste structuur en hebben geen overzicht. Jij hierna wel.

MODULES.008

DE VERSTERKING

Een veel gemaakte fout is te investeren in marketing terwijl de fundering niet staat. Marketing is versterkiing van dat wat er is. Nu het fundament staat is het tijd om aan de bak te gaan met marketing: geautomatiseerd voor leads en aanvragen, en de 'Sluipschutter Methode' voor het bouwen van een merk en het maken van directe sales. Je ontdekt de 5 wetten van sales en gaat deze direct gebruiken tijdens de '10x nee challenge'.

MODULES.009

DE VEROVERING

Verover de markt en de harten van je volgers en klanten. In deze module zet je de marketing machine aan en gebruik je 'de productie challenge' om je positie in te nemen en te verstevigen. Je bent aanwezig op diverse platformen en zorgt voor zowel betaald als organisch verkeer richting je product eco-systeem.

Voorkom verspilling van tijd, geld en energie

Benut onze 20+ jaar ervaring en voor €100.000 aan investeringen en ondernemerslessen

kennis

Tijdens Operatie Bulletproof benut je de inzichten en ervaring van:

3000+ 1-op-1 coaching sessies
1000+ sales van fysieke producten
2000+ ticket sales voor evenementen
350+ sales van diensten (2K-10K)
50+ sales van grote projecten (>10K) 
€2.000.000+ aan gemaakte sales
€100.000+ aan gevolgde trainingen en coaching
1.000+ shares van onze blogposts
506.000+ verstuurde emails met een gemiddelde openrate van 41,95%
140+ 5 ster recensies op Google
€50.000+ aan geïnvesteerd marketing budget (FB & Insta)

Bespaar jezelf de valkuilen waar wij zijn ingetrapt en de duizenden euro's die we hebben verspild.
Geen theoretische trucjes maar bewezen praktijk. Zodat jij alleen maar focust op dat wat werkt.

Als je vandaag inschrijft krijg je ook:

Waarschijnlijk denk je nu: "Oké dit ziet er indrukwekkend uit. Maar wat nou als ik alle opdrachten heb uitgevoerd, maar de klanten toch wegblijven?"

Goed nieuws. We hebben dit voor je geregeld met de volgende bonus als je je vandaag inschrijft:

BONUS 1

Complete Website Analyse

Heb je het hele traject doorlopen en alle opdrachten uitgevoerd? Dan analyseren wij je volledige website en krijg je een uitgebreide, persoonlijke video met 5 concrete verbeterpunten aan je website die direct voor meer leads en sales zullen zorgen.

Leun op de ervaring van bewezen praktijk

Wie zijn de instructeurs?

Tibor Olgers

Tibor Olgers

Tibor is oprichter van tibor.nl. Jaarlijks komen honderden mensen naar events om Tibor te horen spreken over ondernemen en beter leven. Hij is een veel gevraagd consultant in het bedrijfsleven. Als oud teamleider van een speciale politie-eenheid integreert hij de winnende principes van Special Forces met de succesvolle strategieën van start-ups. Hij heeft honderden ondernemers gecoacht: van startende ZZP'ers tot zeer ervaren CEO's van grote multinationals. De online training van Operatie Bulletproof is door Tibor opgenomen.

tony missie
keynote spreker leiderschap
Tibor-retreat-ondernemers-dga

Mark Soons

Mark is algemeen directeur bij tibor.nl en auteur van het boek "Stop met verkopen, start met helpen'. Daarnaast runt hij nog twee bedrijven en teert hij op 10+ jaren ervaring in het beroepsonderwijs. Mark heeft meer dan 100 ondernemers intensief begeleid naar het verdubbelen van hun winst en het beter indelen van hun leven.

mark spreken
Mark-Soons-in-gesprek-met-Richard-de-Leth
persoonlijke aandacht coach
Mark Soons

Anderen over Mark & Tibor:

gezondheid

Richard de Leth

Oprichter OERsterk.nu

"Ik heb afgelopen maanden gelachen en gehuild en ben gevallen en opgestaan. Mijn omzet is drastisch verhoogd, mijn takenlijst is drastisch verlaagd en mijn werkplezier is nog nooit zo groot geweest. Daarnaast heb ik een ongelooflijke groei in mijn Business-IQ doorgemaakt. Ik had deze groeiprocessen voor geen goud willen missen, omdat het me een berg goud heeft opgeleverd. Deels op mijn bankrekening, maar vooral in mezelf."

deborah

Deborah de Poorter

deborahdepoorter.nl

"Mijn investering in een persoonlijk business coaching traject met Mark Soons en Tibor Olgers is de beste keuze die ik tot nu toe heb gemaakt in mijn ondernemerschap. Je omringen met mensen die al zoveel verder zijn dan jij, potentie in jou zien en je vervolgens helpen deze te benutten. Goud waard. 
Niet alleen is mijn bedrijf volledig omgebouwd, in mijn persoonlijke leven is ook nogal wat op de schop gegaan. Ik ben Mark en Tibor enorm dankbaar en voel me erg rijk met deze mannen in mijn leven. Ze staan nog steeds naast me, laten me niet zomaar los en ik kijk uit naar alles wat onze samenwerking nog mag brengen!"

kim

Kim Rietvink

kimrietvink.nl

"Tibor is, samen met zijn team, echt geweldig! Ik twijfelde eerst wel even, omdat ik al aardig wat geïnvesteerd heb in coaching, maar ik voelde aan alles dat ik behoefte had aan een Business Retreat waarin ik mijn plannen helder zou krijgen. En dat is meer dan gelukt! Geweldige opbouw, eerlijke en directe coaching, kraakheldere plannen en gegarandeerd resultaat als je opvolgt gaat implementeren wat je leert."

Voorkom frustraties en verspilling

Start Sterk. Bouw een weerbaar fundament. Op naar die 3k/mnd.

Iedereen kan beginnen. Maar weinigen hebben de weerbaarheid om door te gaan. Daarom draait deze Operatie om weerbaarheid en snelheid. Veel persoonlijke aandacht. Geen theorie maar bewezen praktijk. En daardoor direct resultaat.

Elk jaar maken duizenden starters zichzelf wijs dat ze het zelf (moeten) kunnen. Dat is hetzelfde als een huis bouwen zonder daar verstand van te hebben: met hard werken alleen kom je er niet. Sterker nog, je werkt dan keihard aan iets dat alleen maar voor frustraties zal zorgen.

Een duidelijk stappenplan en wekelijkse begeleiding zorgen voor rust en zekerheid op een reis die je spanning en vrijheid zal opleveren. Bespaar jaren aan tijd en duizenden euro's aan verspilde investeringen. En elke maand dat je de boel niet op orde hebt, loop je een paar duizend euro aan omzet mis.

Wat zou het voor jou concreet betekenen als je zo €3.000 per maand aan extra omzet draait?
Wat zou het voor jou betekenen als dat idee waar je al zo lang mee rondloopt eindelijk een succesvolle realiteit is geworden?

Pak nu door. Kies voor jezelf en bouw een sterk bedrijf. Doe mee met Operatie Bulletproof.

Laten we samenvatten wat je vandaag krijgt voor je inschrijving:

 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  De 9 Modules van Operatie Bulletproof

  In 9 weken doorloop je de lessen die ons jaren aan tijd en meer dan €100.000 aan lesgeld hebben gekost. Terug gebracht tot de essentie, vol praktijkvoorbeelden en concrete opdrachten.

  (€2.000)

 • Tibor BULLETPROOF beeldmerk ROOD png
  BONUS : Complete Website Analyse

  Heb je alle opdrachten uitgevoerd en je website ge-update? Na afloop van de Operatie analyseren we je complete website. Je krijgt 5 concrete zaken die je kunt verbeteren en die er voor zullen zorgen dat je in de periode na de Operatie door zal groeien.

  (€250)

Totale waarde Operatie Bulletproof: €2.250 excl.

Totale investering Operatie Bulletproof: €300 excl.

Enter description text here.

Tibor logo BULLETPROOF - schild - tekst zwart PNG
operatie bulletproof

Operatie Bulletproof

€300 excl. btw

 • 9 Modules Operatie Bulletproof
 • Digitaal werkboek
 • Direct starten
garantie

Onze "Zou je dat nou wel doen?" Garantie

Dat is wat collega ondernemers tegen ons zeggen als we vertellen over onze garantie:

Probeer Operatie Bulletproof voor 30 dagen...

100% zonder risico.

Kijk, het leven bestaat al uit genoeg risico's. Investeren in een groeitraject moet daar niet nog eens bovenop komen.

Wij staan voor de inhoud en kwaliteit van ons programma. Helemaal als je dit prijspunt vergelijkt met de rest van de markt.

Heb je de modules doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd, de principes toegepast in je bedrijf en ben je niet onder de indruk van de resultaten? Stuur binnen 30 dagen een mailtje naar hallo@tibor.nl en je krijgt je geld terug. Het werkboek en alle opgedane kennis mag je houden. (oftewel, de enige die risico loopt zijn wij)

Zo kan jij zonder risico ontdekken wat Operatie Bulletproof voor je kan betekenen.

"Maar daar gaan mensen toch misbruik van maken?"

Waarschijnlijk een enkeling wel.
Maar daar hoeft die andere 99% niet de dupe van te worden.

Na betaling heb je direct toegang tot week 1 en kun je aan de slag.
We adviseren om vanaf level 2 minstens 1 week (of 7 uur) per module te werken.

In principe 9 weken. Daarna hou je gewoon toegang tot de online modules zolang de training blijft bestaan (en als deze geupdate wordt, heb je automatisch toegang tot de nieuwe versie).

Heb je:

 • een uitgeschreven en kloppend businessmodel?
 • een compleet product eco-systeem?
 • korte, concrete en rakende communicatie?
 • voldoende leads en sales?
 • een scherpe waardepropositie?
 • een sterk concurrentievoordeel?
 • een simpel en effectief financieel scorebord?
 • hoge conversies?

Alles met ja beantwoord? Operatie Bulletproof is niks voor jou.
Meerdere nee's? Na Operatie Bulletproof heb je dat op orde.
En dat gaat je omzet, groei en plezier opleveren.

Waarschijnlijk de oorzaak van je huidige situatie.
Maar no worries: wij staan voor je klaar.
Mail je twijfels naar hallo@tibor.nl (ben je er meteen vanaf) en we komen vandaag nog bij je terug.

Mark & Tibor hebben 100den mensen begeleid naar meer winst in hun bedrijf en privéleven

doorbraak 2
businesscoach
Doorbraak 3
Bulletproof 1
Doorbraak #1
Sylvester van Bakkum:

"De (business) coaching van Tibor en Mark heeft zowel mijn prive als mijn zakelijke leven zeer positief beïnvloed. Ik heb niet alleen zeer waardevolle inzichten gekregen maar heb ook de begeleiding gekregen om het daadwerkelijk te integreren."

Operatie Bulletproof

€300 excl. btw

 • 9 Modules Operatie Bulletproof
 • Digitaal werkboek
 • Direct starten
Als je tot hier bent gekomen ben je het verplicht aan jezelf om door te pakken...

Want de inzet is hoog

Je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat je er wel komt met simpelweg hard werken. Dat jij anders bent dan die overgrote meerderheid die aan het ploeteren is en er nooit komt.

Sommigen van jullie zullen denken dat iedereen deze kennis aan het implementeren is. Ik bedoel, met Google en YouTube kom je een heel eind. Maar gebeurt dat ook daadwerkelijk? Hoeveel ondernemers nemen de tijd om de juiste mensen en kennis op te zoeken en deze ook echt toe te passen? De meeste niet. Wat betekent dat als jij dat wel doet, je direct een voorsprong hebt.

Wat zou het voor jou betekenen als Operatie Bulletproof je helpt een winstgevend bedrijf neer te zetten, op weg naar financiële vrijheid en ruimte in je agenda?

Wat zou het voor jou betekenen als Operatie Bulletproof je helpt om structureel leads en klanten aan te trekken?

Wat zou het voor jou betekenen als de extra inkomsten en de geimplementeerde systemen je 5-10 uur per week aan tijd besparen? Wat zou dat voor impact hebben op je relaties, gezondheid en gemoedstoestand?

Wat zullen al die verandering bij elkaar opgeteld betekenen over 10 jaar? €10.000? €50.000? Of meer?

Stop met uitstellen. Stop met afwachten. Help meer klanten. Groei je bedrijf. Pak de leiding.

Scroll naar top