KRIJG AF WAT ER TOE DOET

De sleutel naar succes is een concreet plan op maat waarbij je dagelijks zichtbaar stappen zet richting die mooie dromen van je.

Met dit project helpen we ondernemers zoals jij aan zakelijke groei en een beter leven. Je ziet elke dag wat er moet gebeuren, zowel zakelijk als privé. Door de opbouw en de duidelijkheid krijg je dat ook af. En niks voelt zo fijn als een dag afsluiten waarop je alles hebt gedaan dat je belangrijk vond.
Hemera (spreek uit als Hemmerrah) was de Griekse godin van de dag. Van zonsopkomst tot zonsondergang om precies te zijn. Dit project helpt je om meer uit vandaag te halen. Doe dit elke dag en je krijgt vanzelf een buitengewoon leven…

Hoe werkt Project Hemera?

Project Hemera bestaat uit drie onderdelen: Maandelijkse input door de Hemera Brief die je thuis ontvangt. Dagelijkse focus door het systeem van de Hemera Journal die je elk kwartaal ontvangt. Inspiratie en verbinding in de online omgeving waar elke maand een nieuwe missie wordt gepost die aansluit op de Hemera Brief van die maand.

Winnende Inzichten
De Brief

Nergens los te koop. Nooit online te vinden. Niet na te bestellen. Elke maand geschreven door Tibor en bij jou thuis bezorgd. Terwijl de massa vluchtig scrolt en swiped zet jij een goede espresso of een mooie kop thee. Je neemt plaats in je favoriete stoel en je dompelt jezelf onder in principes en inzichten op het gebied van je business, je gezondheid, je relaties en je gemoedstoestand.

Een systeem dat werkt
De Journal

Niet los te koop. Gemaakt voor afwijkers die willen winnen. Een compact productiviteit systeem waarbij je focust op vandaag. Een perfecte partner voor de Hemera Brief. Zichtbare targets. Meetbare progressie. Niet alleen voor je business, maar juist ook voor de andere aspecten van je leven. Zie wat er moet gebeuren. En krijg het af.

De Journal bestaat uit 4 onderdelen:

De Start Sterk Ochtendroutine

Hoe je je dag begint, bepaalt hoe je je dag eindigt. Start je dagen sterk met deze krachtige ochtendroutine.

Het ‘Een, Drie & De Rest’ Productiviteit Protocol

Pas elke dag opnieuw het Pareto Principe toe: Zie wat de grootste impact maakt en krijg dat af.

De Vier Groei Gewoonten

Plan en log je training, voeding, ontspanning en momenten van verbinding zodat je blijft groeien in deze essentiële gebieden.

De Eindig Voldaan Avondroutine

Leer van vandaag en plan voor morgen. Eindig je dagen voldaan met deze eenvoudige en effectieve avondroutine.

EEN GOEDE DAG

Gebaseerd op een bende recent wetenschappelijk onderzoek, gecombineerd met eeuwenoude principes. Je wordt gedwongen om puur te focussen op wat er echt toe doet voor jou.

Vervolgens maak je een militaristisch plan. Niet alleen voor je werk zoals velen doen, maar juist ook voor de liefde, je gezondheid en het plezier in je leven.

Tibor
Zelfs als je maar 70% van je plan uitvoert, heb je alsnog een 10x betere dag dan wanneer je je laat leiden door je inbox, notificaties en agenda’s van anderen.
Wil je een beter leven? Plan dan betere dagen.

Elke Hemera Journal is een levend 90 dagen plan

Een Hemera Journal gaat 3 maanden mee. Elke 3 maanden ontvang je weer een nieuwe journal. Het geeft je structuur zonder beperking. Het geeft je vrijheid zonder dat je focus verliest. En als je er na een paar jaar een stel in de kast hebt staan, zijn het waarschijnlijk de meest waardevolle boeken die je bezit.

Old School principes voor een moderne wereld

Het belangrijkste project van je leven

  • Direct toegang tot de eerste online missie: Life Assessment
  • Elke maand ontvang je de Hemera Brief
  • Elk kwartaal ontvang je de Hemera Journal
  • Elk jaar ontvang je een ticket voor de Hemera Summit
ONLINE GEMAK MET PERSOONLIJK CONTACT

Een maandelijkse missie om je op 'Het Pad' te houden

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de bijbehorende online omgeving van Project Hemera. Je kunt meteen aan de slag met je Life Assessment. Zo weet je nu waar je staat en zie je over 3 maanden wat je voortgang is geweest. Elke maand wordt er een nieuwe missie gepost die je samen met de andere leden van Project Hemera zal helpen om zakelijk te groeien en beter te leven.

VOOR DE AFWIJKERS

Dit is belangrijk: Project Hemera is voor mensen die aan inhoud genoeg hebben. Als je op zoek bent naar een prachtig vormgegeven glossy magazine of hippe hebbedingetjes, moet je verder zoeken.

De Hemera Brief bestaat elke maand uit ~10 pagina’s (steengoede) tekst zonder opmaak. Het dwingt je om te gaan zitten. Je telefoon weg te leggen. Te bladeren. Aantekeningen te maken. Te peinzen. De verdieping te zoeken. En die te vinden.

WORD LID

Je krijgt de kennis om een topdag te ontwerpen. Je krijgt de structuur om een topdag te leven.

Doe mee aan Project Hemera.

Alleen vandaag.
Jackson Brown jr.
De beste voorbereiding voor morgen, is het maximale halen uit vandaag.

De twee meest gestelde vragen:

Jezus Tibor, wat krijg ik nou precies??

  • Elke 8ste vd maand de Hemera Brief ~12 kantjes niet opgemaakte maar steengoede copy waarmee jij zakelijk gaat groeien en beter gaat leven. (hiervoor moet je meer doen dan het alleen lezen..). Deze brief is de kern van dit project. Hier zou je het voor moeten doen. En de rest als bonus zien. Als je meer nodig hebt dat 12 pagina’s aan goede en exclusieve content, moet je geen lid worden.
  • Binnen twee dagen na inschrijven ligt de Hemera Journal bij je op de mat. Elke 3 maanden ontvang je een nieuwe. (want ze gaan 3 maanden mee).
  • Direct na inschrijven ontvang je een mail met inloggegevens voor je persoonlijke account in het online gedeelte. Hier staat een Life Assessment voor je klaar. Elke maand komt daar een video + missie bij die aansluit op de brief van die maand.
  • Een keer per jaar wordt je uitgenodigd voor de Hemera Summit. Een event in Amsterdam dat in het teken staat van gezondheid, productiviteit, geld, relaties en zingeving.

Hoelang zit ik hier aan vast?

Zolang als jij wilt. Je gaat dit project aan met jezelf voor onbepaalde tijd. Zolang jij lid blijft, blijven de brieven, journals en online missies komen. Zodra je opzegt, niet meer. En opzeggen kan gewoon elke maand. Wij binden onze klanten met kwaliteit, niet met nare contractjes.