Training

Bulletproof Business

Trainingsdag om te groeien als ondernemer en als mens

Training Bulletproof Business

Doel van de training

Deze korte, intensieve en inhoudelijke trainingen zijn gericht op ondernemers die minder dan 2K/mnd omzetten. Starten is namelijk lastig. Nadat de euforie van je KvK inschrijving is weggeëbd en je nieuwe visitekaartjes op zijn omdat je ze bij iedereen die je tegenkwam in de handen hebt geduwd begint de realiteit te dagen. Hoe kom je aan klanten? Lastig. Hoe vraag je de juiste prijzen? Lastig. Hoe combineer je je nieuwe avontuur met de rest van je leven en je gezondheid? Lastig. Hoe onderscheid je je van de massa? Lastig. Deze training heeft als doel om zowel jou als je bedrijf weerbaarder te maken. Zodat je al die lasten veel beter kunt dragen. Jij het juiste karakter. Je bedrijf de juiste strategie.

Start Sterk.

Niks is zo frustrerend als keihard werken aan iets dat niet werkt. En toch is dat wat veel starters doen. Het is als een ingewikkelde chocoladetaart te maken zonder het juiste recept en de benodigde ingrediënten. Zelfs met gezond verstand en een boel wilskracht zal het geen taart worden waar je indruk mee maakt.

Je moet het juiste karakter ontwikkelen om succesvol te kunnen ondernemen. Je hebt een kloppende strategie nodig. En je moet de vaardigheid bezitten om een plan ook uit te voeren in dat drukke leven van je.

BULLETPROOF BUSINESS
Waarom we doen wat we doen:

Het is onze missie om ondernemers te laten winnen met hun bedrijf, zonder dat ze verliezen in hun leven.

tony missie

Training Bulletproof Business

Ontwikkel karakter. Groei zakelijk.

Orden je ideeën. Krijg focus op de juiste prioriteiten. En creëer een duidelijk plan waarmee je krachtig van start gaat en een weerbaar bedrijf bouwt.

Koop je ticket (LAATSTE KEER LIVE):

Datum: 2 augustus 13:00 - 17:30.
Lokatie: Kantoor tibor.nl Nieuwendammerkade 28C2 Amsterdam
Investering: €50 excl. 
Trainer: Tibor Olgers

BELANGRIJK: Check je inbox en spamfolder nadat je je ticket hebt gekocht voor de bevestigingsmail. Klik op de knop in die mail zodat we je up-to-date kunnen houden mbt de details en eventuele bijzonderheden van de training.

Scroll naar top