event productiviteit

HEMERA SUMMIT 2020

WERK SLIMMER. HACK JE GEZONDHEID. LEEF BETER.

Zaterdag 7 november • 10:00 - 17:00 • Amsterdam

Een event om je te inspireren op het gebied van je productiviteit, je gezondheid en de manier waarop je je dagen leeft.

Een oproep aan alle afwijkers

Kom samen met 120 andere afwijkers die geen genoegen nemen met gemiddelde dagen, gemiddelde relaties en gemiddelde productiviteit.

Deze dag is voor mensen die weten dat er maar één dag belangrijk is: vandaag.

Terwijl de rest uitstelt tot morgen, is er een kleine groep die zeker hard werkt aan een betere toekomst, maar als eis heeft dat vandaag ook klopt.

Daarvoor moeten we ontsnappen aan de waan van de dag én aan onze eigen instincten.
We hebben een systeem nodig voor top-prestaties, zonder dat we onszelf opbranden.

 • Hoe gebruiken we de laatste wetenschappelijke inzichten voor een lijf dat barst van de focus, creativiteit en energie?
 • Hoe zorgen we er voor dat we werk doen dat volledig in lijn ligt met wie we zijn en waar we voor staan?
 • Wat kunnen we leren van de manier waarop stammen al eeuwenlang gezond en gelukkig leven?
 • Hoe kunnen we onze productiviteit exponentieel toe laten nemen? Niet zodat we nóg meer kunnen werken, maar zodat we meer tijd overhouden voor de rest.

Oftewel: oude wijsheden en de nieuwste inzichten voor betere dagen, en daarmee een beter leven.

De sprekers:

Tibor Olgers
Exponentiële Productiviteit

Tibor Olgers

Tibor deelt de exacte denkwijze en strategie waarmee hij een miljoenenbedrijf, een gelukkig huwelijk en een gezond lijf heeft gebouwd.

vind je passie
Ontdek JE GOUDEN UIL

Frank Boon

Ontdek jouw 'Gouden Uil'. Jouw zingeving. Datgene wat al in je zit en wat van enorme waarde is. Datgene waar alles samenkomt en waarmee jij een positieve impact maakt. Datgene waar jij je betekenisvol door voelt.

wiggert
Find Your Tribe

Wiggert Meerman

Ontdek de lessen die Wiggert leerde bij een van de meest primitieve indianenstammen die hem omarmden als een van hun. Word voortaan wakker met heldere focus, een sterk zelfvertrouwen en daadkracht in je beslissingen.

kasper
High Performance

Kasper vd Meulen

Word gezond, blij en sterk met de concrete methodiek van Kasper. Biohacking en kleine veranderingen waarmee je je lijf en mind transformeert in iets onstopbaars.

Waar & Wanneer

De Locatie

Zaterdag 7 november 2020 10:00 uur – 17:00 uur

Het Zonnehuis
Zonneplein 30
1033 EK Amsterdam

hemera event leiderschap
Hemera Summit 2020

Alleen Vandaag

Waarbij ons andere event - Buitengewoon Leiderschap - focust op persoonlijke ontwikkeling en groei, focussen we tijdens dit event op productiviteit, werkplezier en betekenis.

Slimmer werken. Beter leven.

Waarbij we telkens op zoek gaan naar de exponentiele factor: Welke kleine verandering zal voor een maximale transformatie zorgen?

Michiel

Michiel Schouten

Instant Magazine

"Doe jezelf een plezier en bezoek een event van tibor.nl. Inhoudelijk events zonder poespas, een strakke organisatie met een enthousiast team van professionals. Bevat veel handvatten voor effectieve persoonlijke ontwikkeling. Geloof me, voor veel mensen is dit event pas het begin. Dus, kom in actie!"

download

Emmy van Wolven

"Het is als een schop onder mijn kont en tegelijk een steun in mijn rug. Ik heb grote keuzes gemaakt: goed eten, stoppen en roken en een vriendschap verbroken. Een trainingsdag voelt als een 'warm bad' omdat je optrekt met gelijkgestemden. Het maakt niet uit dat je niemand kent. Eigenlijk geeft dat juist een gevoel van vrijheid. Ik ben benieuwd hoe ik er in november bij zal zitten. Want dan zit ik natuurlijk weer in die zaal!"

18222014_1428534610536495_773296842506518657_n-170x170

Rianne Bakker

SUPspirit.nl

"Tibor, Richard en Thijs wisten zo tot de kern te komen, dat ik met life changing inzichten naar huis ben gegaan. Ik weet precies wat mij te doen staat, waar mijn groei als persoon ligt, en welke angsten mij tegenhouden. Zeker niet comfortabel, wel noodzakelijk om verder te kunnen groeien. Ik heb mij heel kwetsbaar durven opstellen, en dat kwam door de super mooie connectie die de zaal met elkaar had. Het was zo'n veilige en positieve setting met elkaar, dat zal ik niet snel vergeten. Heel bijzonder en ik ben ontzettend dankbaar dat ik hierbij aanwezig heb mogen zijn."

Bestel jouw ticket

Reserveer je Hemera Summit tickets voordat dit unieke event is uitverkocht!

Standaard Mega Early Bird

€100,- (ipv €200) excl. BTW

 • 1 Ticket
 • Werkboek

VIP Mega Early Bird

€200,- (ipv €300) excl. BTW

 • 1 Business Ticket
 • Stoel voorin de zaal
 • Meet, Greet & Picture met de sprekers
 • Werkboek
 • 1-op-1 sessie met een tibor.nl life- & business coach
Scroll naar top