icoon meesterschap

Operatie Meesterschap

Van ondernemer naar eigenaar

Meesterschap

Groei Karakter. Draag Succes.

Des te meer je bedrijf groeit, des te meer jij moet beheersen. Systemen, processen, maar zeker ook jezelf. Als je tot hier bent gekomen begint het nu waarschijnlijk te kraken: Gedoe met sales, gedoe met cijfers, gedoe met teamleden; heel veel gedoe en maar weinig vooruitgang! Tijdens deze Operatie vind je helderheid, focus en daadkracht. Na afloop weet je exact wat de drie actiepunten zijn die je bedrijf naar de volgende fase brengen. Je beheerst de benodigde vaardigheden als leider en misschien het allermooiste: je bent jezelf meester waardoor je voortaan doet wat je je voorneemt.

Terug naar de kern

Geen telefoon. Geen afleiding. Goed eten. Goed slapen. Vroeg op. Trainen. Mediteren. Studeren. Verbinden. Vlammen. Ontspannen. Groeien.

Onderdompeling

Een compleet team van mentoren en coaches met maar één doel: zorgen dat jij wint. Dagelijks masterclasses, 1-op-1 sessies en focusblokken.

Sterker terugkomen

Met een heldere missie. Met een duidelijke strategie. Met een concreet plan. Met meer zelfkennis. Gefocust. Gestructureerd. Krachtig.

De nacht waarin je kennismaakt met jezelf

Helnacht

In stilte kun je zeker dingen over jezelf leren hoor. Maar wij denken dat wanneer je moe, geïrriteerd en en een beetje bang samen ergens voor moet knokken, je een hele nieuwe kant van jezelf ontdekt. Een rauwe kant. Een pure kant. Een echte kant. En die echte kant, is wellicht het grootste cadeau dat we je kunnen geven.

Direct de eerste nacht zijn de borden voor de kop kapot en de opgebouwde façades gesloopt zodat je de rest van de week veel beter kunt verbinden: met jezelf, met de groep en met het grotere geheel.

Lopende deelnemers

De week waarin het gebeurt

Maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus 2019 in Sitges (Barcelona)

Leiderschap

Mentale Modellen
Productiviteit
Fitness

Strategie

Concurrentievoordeel
Verdienmodellen
Concept & Communicatie

Innovatie

Business Model Canvas
Onderscheidend Vermogen
BHAG

Executie

90 dagen plan
A-Team
Workflow

Deelnemer aan het werk op bank

Win de worsteling

Je worstelt om de controle te houden omdat je geen overzichtelijke en betrouwbare cijfers hebt. Het is lastig om de goede mensen te vinden. Elke maand het salesproces laten functioneren en de targets halen zorgt voor stress.

Je werkt keihard zonder dat zaken structureel verbeteren. Je ligt er soms wakker van. Je maakt lange dagen. Je bent moe, afgeleid en soms gefrustreerd. Op je slechtste momenten voel je je alleen en heb je niet het idee dat anderen jouw wereld begrijpen.

Het is tijd om de controle terug te pakken. Om te voorkomen dat dit bedrijf een monster wordt dat je leven overneemt. Het is tijd om meester te worden over jezelf. Het is tijd om de essentiële bedrijfsprocessen te leren beheersen. Het is tijd voor meesterschap.

De waarheid maakt vrij

Er is een reden waarom je bedrijf draait zoals het nu draait. En die reden ben jij. Het is tijd om de realiteit onder ogen te komen, zodat je die realiteit kunt veranderen. Want die invloed heb je. Dat gaat je niet lukken met een doorsnee weekje van email checken, fastfood en 'ontspannen' met alcohol en schermen. 

Hier sta je om 05:00 op. Samen trainen. Mediteren. Studeren. Werken aan je One Thing. Als om 08:00 het programma start heb je de dag al gewonnen. Masterclasses van ervaren mentoren, 1-op-1 sessies en focusblokken om de boel direct te implementeren. Want niks is zo irritant als iemand die alles weet maar het niet doet.

Meesterschap is het resultaat van gefocust hard werken aan de juiste dingen onder begeleiding van ervaren leermeesters. En dat is exact wat je hier gaat doen.

"If people knew how hard I worked to get my mastery, it wouldn't seem so wonderful at all."

-Michelangelo

Je bent je omgeving

Dus omringen we je een week lang met goed eten, voldoende slaap, de beste mentoren en een unieke vibe met gelijkgestemden die het beste van je verwachten, en je het beste gunnen.

Geen generalist die alles een beetje kan

Maar een team van specialisten

Ex-teamleider speciale eenheid. 11 jaar ervaring als businesscoach en Bulletproof Life coach.

Tibor Olgers
De ziener

Bernd is universitair docent ondernemerschap, heeft meerdere start-ups succesvol verkocht en als business angel in meer dan 250 bedrijven geïnvesteerd.

Bernd Mintjes
De strateeg

Auteur van het boek ‘Stop met verkopen, start met helpen’, COO & hoofdcoach tibor.nl

Mark Soons
De gids

Naast zijn carrière als top-sporter heeft Erwin de beste van de beste van de politie opgeleid: Het Nederlands Arrestatieteam. Erwin maakt mensen sterker.

Erwin van Beek
De generaal

Ron Immink is a Dutch/Irish serial entrepreneur and author in business, strategy, innovation and SME engagement. His books have sold over 125,000 copies.

Ron Immink
De ontsteker

Volcmar laat mensen beter bewegen. Vandaar dat Volcmar 2x per dag kort met de deelnemers aan de slag gaat om gedurende de lange werkdagen lichaam en geest soepel en vrij te houden.

Volcmar Hellendoorn
De sifu

Jan Thomassen

Jan Thomassen

"Fantastisch wat hier gebeurt en ontstaat. Niet uit te leggen in woorden. Staat nu al in de top 3 van mijn beste persoonlijke ervaringen ooit! Antwoorden en inzichten op heel vragen gekregen en veel boeiende mensen leren kennen. Zowel business, prive en spiritueel. Tibor en team erg bedankt voor alles."

Edwin Selij

Edwin Selij

Hypnose Instituut Nederland

"Mensen die weten waar ze het over hebben en werken met plannen, strategieën en bewezen businessmodellen. Ik heb daar zoveel aan gehad dat is ongelofelijk.

Concreet. Ik heb een kwartalenplan voor mijn bedrijf. Ik ga werken volgens een enkele KPI en een enkel doel. Mijn merk is helder, mijn methode is helder en mijn communicatieplan en levensplan is helder. En daarnaast heb ik qua omzet het tienvoudige eruit gehaald, letterlijk."

John & Jeanet

John & Jeanet

The Lifestyle of Business

"5 dagen lang 1 op 1 aandacht van geweldige coaches en mentoren, 5 dagen lang beweging en training, masterclasses waar wij nooit genoeg van krijgen en die altijd weer inzichten en vervolg acties geven.

Alle puzzelstukken vielen op de plek. Dankzij de mentoren, dankzij de masterclasses, dankzij alles in zijn geheel. Investeringslessen, branding, onderscheidend zijn, opvallen, slimme verdienmodellen, verbeteren van alle breukjes in je huidige businessmodel. En kijken naar jezelf. Het gebeurde er allemaal."

De investering

€7.500 excl. BTW en transport, inclusief de rest:

 • lijst icoon
  Eigen suite + badkamer
 • lijst icoon
  Alle maaltijden en drankjes
 • lijst icoon
  Masterclasses
 • lijst icoon
  Workouts
 • lijst icoon
  1-op-1 sessies
 • lijst icoon
  1-op-1 Kantoor Sessie 1 maand voor de retreat
 • lijst icoon
  1-op-1 Skype Sessie 1 week na de retreat
 • lijst icoon
  90 dagen accountability programma na de retreat
 • lijst icoon
  Terugkom dag in Amsterdam met de hele groep 90 dagen na de retreat

Aantal beschikbare plaatsen: 14

Voor je investering krijg je naast je verblijf en maaltijden, 50+ contacturen, waarvan een groot gedeelte 1-op-1