Tnx voor je vertrouwen

Verdere info vind je binnen een paar minuten in je inbox.
Ik hoop je op een dag te kunnen ontmoeten op een van onze retreats.

Maar daarvoor moeten we elkaar eerst rustig leren kennen. Onze relatie is nog pril. Ik zal je met regelmaat mailen met praktijkcasuïstiek, verhalen die raken en concrete actiepunten voor een betere business en een toffer leven.

Vuur nu: Dit zijn de 3 populairste YouTube video's van mij. Alles van wie ik ben en wat ik heb geleerd zit er in. Terug gebracht tot de essentie. Je leert mij kennen, wat niet zo relevant voor je is. Maar je leert ook over de zin van het leven, het doel van het leven, waarom jagen op succes en geluk tot ellende leidt en wat je wel moet doen. Van 5 minuten als je haast hebt, tot 36 minuten als je de verdieping wilt.

Klik op de plaatje's en abonneer je direct op mijn YouTube kanaal. 

Groet,

Tibor