Praktische Coaching

Mentoren die je helpen winnen

VRAAG ASSESSMENT AAN

Op zoek naar motivatie?

Moet je niet bij ons zijn.

Wij geven je een winnende strategie. We vertellen wat we zien dat jij niet ziet. We houden je scherp. We dagen je uit tot groei. Maar we werken alleen met mensen die uit zichzelf die ring in willen.

Ervaren mentoren
Al onze mentoren hebben een ruime ervaring en bewezen track-record. Daarnaast hebben ze een vast wekelijks overleg waarbij jouw coach je casus met de rest van het team bespreekt.

Bewezen methode
De trajecten zijn methodisch opgebouwd, wetenschappelijk onderbouwd en in de praktijk bewezen. Gebaseerd op principes van special forces en strategieën van start-ups.

Compleet maatwerk
Van branding tot concurrentievoordeel. Van mindset tot cashflow. Van procedures tot strategie. Je traject is compleet en altijd volledig afgestemd op de situatie van jou en het bedrijf.

Je karakter is niks anders dan de optelsom van je gewoonten. Het zijn die gewoonten, die je resultaten bepalen. Op het gebied van je productiviteit, je gezondheid, je relaties en je voldoening.

En gewoonten, kun je verbeteren.

Terwijl de rest van de wereld zich blindstaart op gewenste resultaten, focus jij op het ontwikkelen van het juiste karakter. Met focus, rust en kracht als gevolg.

4 maanden traject met wekelijkse sessies. Kosten: €3.000

Bewezen principes en strategieën om je bedrijf te groeien, je team te versterken en de winst te vergroten.

Een bedrijf schalen komt in de praktijk vaak neer op bizar veel uren draaien, continu brandjes blussen en veel aan mensen trekken.

Zo hoeft het niet te zijn.
Onze Tactische Bedrijfsvoering Methode geeft je helderheid en richting voor elke mijlpaal, elk obstakel en elke overwinning.

4 maanden traject met wekelijkse sessies. Kosten: €5.000

Onze huidige klanten bestaan uit DGA’s, CEO’s, Olympisch topsporters, leidinggevenden en succesvolle ZZP’ers.

De focus van ons coachtraject ligt op tactische bedrijfsvoering en zakelijke groei. Wij eisen daarnaast van onze coachees dat ze onder onze begeleiding werken aan hun gezondheid, relaties en zingeving. Die drie pijlers zijn in onze overtuiging een vereiste voor duurzaam zakelijk succes.

Het is onze missie om een nieuwe generatie leiders te begeleiden richting top-prestaties terwijl ze ondertussen genieten van hun dagen.
Voor je bedrijf beginnen we met een uitgebreide assessment van je:
 • Huidige Businessmodel
 • Marktpositie
 • Cashflow
 • Team
 • Klanten
 • Interne processen
Hierna gaan we aan de slag met oa:
 • Het aanscherpen van je concurrentievoordeel
 • Het toevoegen van verdienmodellen
 • Het verbeteren van je cashflow
 • Het versterken van je team
 • Het optimaliseren van de volledige waardeketen
 • Marketing & Communicatie
 • Het borgen van schaalbaarheid
Met je integratiecoach werk je tijdens het traject aan:
 • Je zelfbeeld
 • Je wereldbeeld
 • Je (communicatief) leiderschap
 • Je interne aandrijving
 • Je productiviteit
 • Je veerkracht
WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik heb afgelopen maanden gelachen en gehuild en ben gevallen en opgestaan. Mijn omzet is drastisch verhoogd, mijn takenlijst is drastisch verlaagd en mijn werkplezier is nog nooit zo groot geweest. Daarnaast heb ik een ongelooflijke groei in mijn Business-IQ doorgemaakt. Ik had deze groeiprocessen voor geen goud willen missen, omdat het me een berg goud heeft opgeleverd. Deels op mijn bankrekening, maar vooral in mezelf.

Richard de Leth
OERsterk.nu

Ik heb de afgelopen jaren vele euro’s stukgeslagen op coaching. Vaak waren dit charlatans, huisvaders en mensen met de beste bedoelingen. Dit leidde alleen niet tot de resultaten die ik als mens en ondernemer nodig had.

Ik kan Tibor van harte aanbevelen als coach. Hij is een no-nonsense coach die in twee, drie vragen tot de kern komt. Hij heeft mij op alle vlakken: relaties, persoonlijk, gezondheid en als ondernemer vooruit geholpen. Het is ook de eerste en enige coach waar ik een beetje ‘bang’ voor was, ik had namelijk meteen door dat hij mij doorzag en ik niet met bullshit ging wegkomen.

Vincent Schot
CEO Solve Innovations
TOM LANDRY
Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their own performance. It’s helping them to learn rather than teaching them.
Bewezen Praktijk

Het team waar je mee gaat werken heeft zich stuk voor stuk bewezen in de praktijk. Samen hebben ze in meer dan 300 bedrijven geïnvesteerd en laten groeien, tientallen overnames begeleid en leiding gegeven onder de meest extreme omstandigheden.

ondernemerscoach

Tibor is de koning van de structuur en het overzicht. Structuur in je denken en in je doen. Tibor ziet wat jij niet ziet.

TIBOR OLGERS
DE ZIENER

Bernd adviseert ondernemers en investeert als business angel middels zijn eigen investeringsfonds. Businessmodel/Strategy en waardepropositie.

BERND MINTJES
DE STRATEEG

Mark is hoofdcoach en opleider bij Tibor.nl
Persoonlijk Leiderschap / Productiviteit
Veerkracht / Integratie / Sales

MARK SOONS
DE GIDS

Life Coaching
Business Coaching
Mentor

GLANCY VAN ELST
Businesscoach Voor Starters, Lifecoach Voor Vrouwelijke DGA’s en CEO’s

Ron Immink is a Dutch/Irish serial entrepreneur and author in business, strategy, innovation and SME engagement. His books have sold over 125,000 copies.

RON IMMINK
DE ONTSTEKER

Interesse?

Vul hieronder de intake in en we onderzoeken samen of je geschikt bent voor het groeiprogramma.

De (business) coaching van Tibor en Mark heeft zowel mijn prive als mijn zakelijke leven zeer positief beïnvloed. Ik heb niet alleen zeer waardevolle inzichten gekregen maar heb ook de begeleiding gekregen om het daadwerkelijk te integreren. Zakelijk heb ik nu duidelijk voor ogen waar ik me op moet focussen om succesvol te zijn, maar nog veel belangrijker is dat ik als mens weet waar mijn uitdagingen liggen en waar ik me wil/moet ontwikkelen.

Sylvester van Bakkum
phisicum.nl

Mijn ervaring met Tibor en Mark? Heb je even? 😉
Mijn investering in een persoonlijk business coaching traject met Mark Soons en Tibor Olgers is de beste keuze die ik tot nu toe heb gemaakt in mijn ondernemerschap. Je omringen met mensen die al zoveel verder zijn dan jij, potentie in jou zien en je vervolgens helpen deze te benutten. Goud waard.

Ik ben Mark en Tibor enorm dankbaar en voel me erg rijk met deze mannen in mijn leven. Ze staan nog steeds naast me, laten me niet zomaar los en ik kijk uit naar alles wat onze samenwerking nog mag brengen!

Deborah de Poorter
deborahdepoorter.nl