Contact Informatie

Velden met een * zijn verplicht

Je Producten

Betalen

Alle transacties zijn beveiligd en versleuteld. Er wordt nooit betaalinformatie/creditcardgegevens opgeslagen op onze servers.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wij zijn bereikbaar op hallo@tibor.nl en 020-2101082
 • Wij beschermen je privacy

 • 100% Tevredenheid Garantie

 • Je betaalgegevens zijn veilig

KLANTENSERVICE

Bij vragen staan we 7 dagen per week voor je klaar
Kelly Tji
Koningin Klantrelaties
 • Email

  hallo@tibor.nl

 • Bel

  7 dagen per week van 08:00-22:00
  (we nemen je boodschap aan en je wordt terug gebeld door de juiste persoon)

Je winkelmand is momenteel leeg.
Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Subtotaal 0.00
Totaal 0.00

JOUW VOORDELEN

 • Verbinding. Energie. Focus. Vastberadenheid.
 • 100% Inhoud. 0% Pitches.
 • Leren van de besten. Direct toepassen.
 • 4 verschillende visies vanuit dezelfde kernwaarden.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Life changing inzichten

“Tibor, Richard en Thijs wisten zo tot de kern te komen, dat ik met life changing inzichten naar huis ben gegaan. Ik weet precies wat mij te doen staat, waar mijn groei als persoon ligt, en welke angsten mij tegenhouden. Ik heb mij heel kwetsbaar durven opstellen, en dat kwam door de super mooie connectie die de zaal met elkaar had. Het was zo’n veilige en positieve setting met elkaar, dat zal ik niet snel vergeten. Heel bijzonder en ik ben ontzettend dankbaar dat ik hierbij aanwezig heb mogen zijn.”

Rianne Bakker

Zo'n dag gun je iedereen

“Wat je van Tibor krijgt of beter, wat hij je geeft, is de investering dubbel en dwars waard! Zo’n dag gun je iedereen, je leven zal vanaf dan niet meer hetzelfde zijn. Met geweldige aanvulling van Richard de Leth en Thijs Lindhout. Ik ben meteen aan de slag gegaan, zowel zakelijk als privé. Super, die dag vloog voorbij en zal ik niet snel vergeten. Thanks!”

Wendy Rientjes

Inhoudelijk event zonder poespas

“Doe jezelf een plezier en bezoek een event van tibor.nl. Inhoudelijk events zonder poespas, een strakke organisatie met een enthousiast team van professionals. Bevat veel handvatten voor effectieve persoonlijke ontwikkeling. Geloof me, voor veel mensen is dit event pas het begin. Dus, kom in actie!”

Michiel Schouten

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Jij neemt al genoeg risico’s in het leven, klant worden bij tibor.nl moet er niet nog een zijn. Als jij na afloop van het event zwaar teleurgesteld bent, hoef je het maar aan te geven en je krijgt je geld terug. Wellicht zullen sommige mensen hier misbruik van maken. Maar die prijs betalen we met liefde, want de prijs van wantrouwend door het leven gaan is vele malen hoger.