Business Bootcamp

In 2 uur een winnend bedrijfsplan

LIVE ONLINE TRAINING - 12 deelnemers. Interactief. Alle ruimte voor vragen.

Business Bootcamp

Doel van de training

Deze korte, intensieve en inhoudelijke meeting is gericht op ondernemers die minder dan 3K/mnd omzetten. Een concreet plan voor groei van publiek, omzet en autoriteit. Laagdrempelig, hoge ROI. Je draagt direct bij: 100% van de ticket opbrengsten gaan naar stichting 1Mens.

Start Sterk.

Niks is zo frustrerend als keihard werken aan iets dat niet werkt. En toch is dat wat veel starters doen. Het is als een ingewikkelde chocoladetaart te maken zonder het juiste recept en de benodigde ingrediënten. Zelfs met gezond verstand en een boel wilskracht zal het geen taart worden waar je indruk mee maakt.

Je moet het juiste karakter ontwikkelen om succesvol te kunnen ondernemen. Je hebt een kloppende strategie nodig. En je moet de vaardigheid bezitten om een plan ook uit te voeren in dat drukke leven van je.

BULLETPROOF BUSINESS
Waarom we doen wat we doen:

Het is onze missie om ondernemers te laten winnen met hun bedrijf, zonder dat ze verliezen in hun leven.

business training

Business Bootcamp

Regel je shit. Tactisch.

Krijg focus op de juiste prioriteiten. Structureer je bedrijf. En creëer een duidelijk plan waarmee je krachtig van start gaat en een weerbaar bedrijf bouwt.

Koop je ticket:

Datum: Vrijdag 21 augustus 14:00 - 16:00
Lokatie:
Online
Investering: €20 excl.*
Trainer: Mark Soons

*Het volledige bedrag gaat naar Stichting 1Mens

BELANGRIJK: Check je inbox en spamfolder nadat je je ticket hebt gekocht voor de bevestigingsmail. Klik op de knop in die mail zodat we je up-to-date kunnen houden mbt de details en eventuele bijzonderheden van de training.