BREEK UIT DE MASSA. WEES BUITENGEWOON.

BUITENGEWOON LEIDERSCHAP

Wat wil jij bereiken in 2019?

Reserveer je Buitengewoon Leiderschap tickets voordat dit unieke event is uitverkocht!
RESERVEER TICKET
In een wereld waarin de norm niet best is, kun je maar beter buitengewoon zijn

Jij weet dat je veel meer uit jezelf en uit je leven zou kunnen halen dan je de afgelopen periode hebt gedaan. Wij mensen presteren het best en voelen ons het gelukkigst als we simpelweg doen wat we ons voornemen. Hoe lukt dat bij jou de laatste tijd? Er zijn meer ongezonde mensen dan gezonde mensen. Er zijn meer mensen die vreemd gaan dan mensen die trouw zijn. Er zijn veel meer mensen die financieel worstelen dan mensen die financieel vrij zijn.

Wat normaal is, is niet best.

Deze dag is er voor jou als je naar de norm kijkt en denkt: “Ik wil meer van het leven dan dat.” Wat doen de mensen die zo veel voor elkaar krijgen nou anders? Hoe kan je presteren op je werk én ook nog tijd vrij maken voor je gezondheid? Zijn er bepaalde mentale modellen waardoor je niet alleen meer invloed hebt, maar ook meer geniet van je dagen?

Op deze dag krijg je de antwoorden.

De sprekers

Thijs Lindhout

BUITENGEWOON GELUK

Waarom zoeken naar succes en geluk kansloos is, als je op zoek bent naar succes en geluk (en het verrassend simpele ‘ding’ waar je wél naar moet zoeken).
De #1 gemaakte fout van mensen die zich verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en het maximale uit het leven willen halen.
De 3 acties waarmee je jezelf in een ‘piek-staat’ brengt, elke keer opnieuw.

Tibor Olgers

eventBUITENGEWOON GEDRAG

Waarom doelen voor verliezers zijn en de 2 dingen die er voor zorgen dat je bereikt wat je wilt.
‘Het geheim’ van het leven. Beheers dit principe en je hebt het leven zowel zakelijk als privé uitgespeeld.
Waar de afkorting B.O.R. voor staat en hoe high-achievers die inzetten voor een buitengewoon leven (en hoe veel mensen exact het tegenovergestelde doen).

Richard de Leth

gezondheid coachBUITENGEWOON GEZOND

Waarom je niet naar je (huis)arts moet luisteren als je vragen hebt over gezondheid (en welke twee vragen je altijd moet stellen als je gezondheidsadvies van iemand aanneemt).
Een bang-makend effectief plan waarmee je per direct je bloedwaarden, hormoonbalans en gezondheid verbetert.
Hoe je door te focussen op afvallen ongezond wordt, en waar je juist wél op moet focussen.

Het Event
Waar & Wanneer
Zaterdag 13 april 2019

09:30 uur – 17:30 uur

Het Zonnehuis

Zonneplein 30

1033 EK Amsterdam

Buitengewoon Leiderschap
Wees buitengewoon

Het leven kan gaaf zijn. Het leven geeft gedoe. Gegarandeerd. Een omgeving die niet meewerkt. Je ego die te veel schreeuwt of juist te veel dwars ligt. Verwachtingen van anderen. Verwachtingen van jezelf. Hoe maak je de juiste keuzes? Hoe houd je koers? We hebben er nooit les in gehad. Daarom deze dag.

Doe jezelf een plezier en bezoek een event van tibor.nl. Inhoudelijk events zonder poespas, een strakke organisatie met een enthousiast team van professionals. Bevat veel handvatten voor effectieve persoonlijke ontwikkeling. Geloof me, voor veel mensen is dit event pas het begin. Dus, kom in actie!

Michiel SchoutenInstant Magazine

Het is als een schop onder mijn kont en tegelijk een steun in mijn rug. Ik heb grote keuzes gemaakt: goed eten, stoppen en roken en een vriendschap verbroken. Een trainingsdag voelt als een 'warm bad' omdat je optrekt met gelijkgestemden. Het maakt niet uit dat je niemand kent. Eigenlijk geeft dat juist een gevoel van vrijheid. Ik ben benieuwd hoe ik er in november bij zal zitten. Want dan zit ik natuurlijk weer in die zaal!

Emmy van Wolven

Tibor, Richard en Thijs wisten zo tot de kern te komen, dat ik met life changing inzichten naar huis ben gegaan. Ik weet precies wat mij te doen staat, waar mijn groei als persoon ligt, en welke angsten mij tegenhouden. Zeker niet comfortabel, wel noodzakelijk om verder te kunnen groeien. Ik heb mij heel kwetsbaar durven opstellen, en dat kwam door de super mooie connectie die de zaal met elkaar had. Het was zo'n veilige en positieve setting met elkaar, dat zal ik niet snel vergeten. Heel bijzonder en ik ben ontzettend dankbaar dat ik hierbij aanwezig heb mogen zijn.

Rianne BakkerSUPspirit.nl
Buitengewoon Leiderschap is de handleiding van het leven die je nooit hebt gehad

Als je wilt bereiken wat je belangrijk vindt én ondertussen wilt genieten van de reis heb je drie dingen nodig: Een correct wereldbeeld, een correct zelfbeeld en een juiste strategie.

Daarvoor zijn de juiste input, voldoende introspectie en veel concrete actie vereist.

En dat is exact wat wij je gaan geven tijdens dit unieke event.

MELD JE AAN
Standaard

€100

excl. btw
 • 1 Ticket
 • Werkboek
 • Paleo Lunch
Business

€400

excl. btw
 • 1 Business Ticket
 • Stoel voorin de zaal tijdens Buitengewoon Leiderschap op 13 april
 • Foto met Thijs, Tibor & Richard
 • Paleo Lunch
 • Werkboek
 • Exclusieve toegang tot dag 2: Buitengewoon Leiderschap + Tactische Bedrijfsvoering met Tibor
 • 1-op-1 business strategie sessie met een tibor.nl business coach
Platinum

€1.500

incl. btw
 • 1 Platinum Ticket
 • 1-op-1 business strategie sessie met een tibor.nl business coach
 • Stoel op eerste rij
 • Foto met Thijs, Tibor & Richard
 • Paleo Lunch
 • Werkboek
 • ‘Inner-circle’ mastermind + lunch met Thijs, Richard, Edwin en Tibor. De heren zullen, elk vanuit hun eigen expertise, samen uitgebreid ingegaan op jouw persoonlijke casus en vragen (max. 6 deelnemers).