Krijg de winnende principes op het gebied van verbinding, energie, focus en vastberadenheid van 4 top-experts in één wervelende show

Breek uit de massa. Wees buitengewoon.

Krijg een oneerlijke voorsprong op de massa

Ervaar een buitengewone dag van onderdompeling en verdieping. Geef je denken een upgrade. Vertrek met een concreet persoonlijk plan. Krijg meer controle, ontwikkel meer daadkracht en haal meer uit je dagen.

In een wereld waarin de norm niet best is, kun je maar beter buitengewoon zijn.

Jij weet dat je veel meer uit jezelf en uit je leven zou kunnen halen dan je de afgelopen periode hebt gedaan. Wij mensen presteren het best en voelen ons het gelukkigst als we simpelweg doen wat we ons voornemen. Hoe lukt dat bij jou de laatste tijd? Er zijn meer ongezonde mensen dan gezonde mensen. Er zijn meer mensen die vreemd gaan dan mensen die trouw zijn. Er zijn veel meer mensen die financieel worstelen dan mensen die financieel vrij zijn.

Wat normaal is, is niet best.

Deze dag is er voor jou als je naar de norm kijkt en denkt: “Ik wil meer van het leven dan dat.” Wat doen de mensen die zo veel voor elkaar krijgen nou anders? Hoe kan je presteren op je werk én ook nog tijd vrij maken voor je gezondheid? Zijn er bepaalde mentale modellen waardoor je niet alleen meer invloed hebt, maar ook meer geniet van je dagen?

Op deze dag krijg je de antwoorden.

De sprekers:

thijs-lindhout
Verbinding

Thijs Lindhout

Oprichter DeCO2adviseurs.nl, host van de 100% inspiratie podcast.

Alles is verspilde moeite als je niet verbonden bent. Je herkent mensen die een krachtige verbinding hebben met zichzelf direct: ze zijn relaxed met zichzelf en stralen dat uit. Thijs neemt je op zijn wervelende manier langs de stappen voor een ijzersterke verbinding met jezelf, waardoor verbinden met anderen veel makkelijker wordt.

gezondheid coach
Energie

Richard de Leth

Oprichter oersterk.nu, schrijver van 7 boeken, bekend van tv en diverse media.

Alles wat jij wil doen, moet je doen met het lijf dat je hebt. Richard brengt je het beste van het westen gecombineerd met het beste van het oosten. Een mega praktisch plan voor een gezond lijf dat barst van de energie en een krachtige geest waar jij controle over hebt.

event
Focus

Tibor Olgers

Oprichter tibor.nl. Oud-teamleider speciale eenheid.

Tibor geeft je deze dag de 3 pijlers van datgene wat vrijwel niemand meer heeft: focus. Hoe zorg je er voor dat je je niet meer laat afleiden en verleiden door dingen die je weghouden van dat wat jij werkelijk wil? Als jij evenveel zou werken als je nu doet, maar dan met focus, krijg je 10x zo veel voor elkaar. Tibor vertelt je hoe.

Edwin Selij
Vastberadenheid

Edwin Selij

Oprichter Hypnose Instituut Nederland. Schrijver 'Breek je vrij'.

Oké je bent in verbinding. Je barst van de energie. Je hebt focus. Maar dan komt er tegenslag. Wat doe je dan? Edwin geeft je een mega praktisch model om koers te houden, juist wanneer het moeilijk wordt. Hoe ontwikkel je een ijzeren mindset? Want uiteindelijk is je mate van consistentie dat wat je succes bepaalt.

Het event:

Waar en wanneer

Zaterdag 9 november 2019
09:30 uur – 17:30 uur

Zonnehuis
Zonneplein 30
1033 EK Amsterdam

www.linkfotografie.nl
spreker-bedrijfsleven
Buitengewoon Leiderschap

Wees buitengewoon

Het leven kan gaaf zijn. Het leven geeft gedoe. Gegarandeerd. Een omgeving die niet meewerkt. Je ego die te veel schreeuwt of juist te veel dwars ligt. Verwachtingen van anderen. Verwachtingen van jezelf. Hoe maak je de juiste keuzes? Hoe houd je koers? We hebben er nooit les in gehad. Daarom deze dag.

Michiel

Michiel Schouten

foleon.com

"Doe jezelf een plezier en bezoek een event van tibor.nl. Inhoudelijk events zonder poespas, een strakke organisatie met een enthousiast team van professionals. Bevat veel handvatten voor effectieve persoonlijke ontwikkeling. Geloof me, voor veel mensen is dit event pas het begin. Dus, kom in actie!"

download

Emmy van Wolven

"Het is als een schop onder mijn kont en tegelijk een steun in mijn rug. Ik heb grote keuzes gemaakt: goed eten, stoppen met roken en een vriendschap verbroken. Een trainingsdag voelt als een 'warm bad' omdat je optrekt met gelijkgestemden. Het maakt niet uit dat je niemand kent. Eigenlijk geeft dat juist een gevoel van vrijheid. Ik ben benieuwd hoe ik er in november bij zal zitten. Want dan zit ik natuurlijk weer in die zaal!"

18222014_1428534610536495_773296842506518657_n-170x170

Rianne Bakker

SUPspirit.nl

"Tibor, Richard en Thijs wisten zo tot de kern te komen, dat ik met life changing inzichten naar huis ben gegaan. Ik weet precies wat mij te doen staat, waar mijn groei als persoon ligt, en welke angsten mij tegenhouden. Zeker niet comfortabel, wel noodzakelijk om verder te kunnen groeien. Ik heb mij heel kwetsbaar durven opstellen, en dat kwam door de super mooie connectie die de zaal met elkaar had. Het was zo'n veilige en positieve setting met elkaar, dat zal ik niet snel vergeten. Heel bijzonder en ik ben ontzettend dankbaar dat ik hierbij aanwezig heb mogen zijn."

Buitengewoon leiderschap is

De handleiding voor het leven die je nooit hebt gehad

Als je wilt bereiken wat je belangrijk vindt én ondertussen wilt genieten van de reis heb je drie dingen nodig: Een correct wereldbeeld, een correct zelfbeeld en een juiste strategie.

Daarvoor zijn de juiste input, voldoende introspectie en veel concrete actie vereist.

En dat is exact wat wij je gaan geven tijdens dit unieke event.

Tibor Olgers:

"Dat wat je niet kunt aanraken.
Maar wel kunt voelen.
Daar zit al het goud."

www.linkfotografie.nl
www.linkfotografie.nl
business event

Wat je onder andere gaat leren:

 • De gevaarlijk effectieve 'succes-formule' waarmee Thijs Lindhout binnen een jaar de grootste podcast op het gebied van persoonlijk leiderschap bouwde, ondertussen een miljoenen business runde én een volledige theatertour uitverkocht.
 • Waarom sporten voor veel mensen juist averechts werkt als ze deze twee essentiële andere stappen niet eerst op orde hebben.
 • Waarom jagen op succes en geluk zo gevaarlijk is en op welke twee dingen je wél moet jagen .
 • Het verrassend simpele antwoord op de vraag "Wat is het doel van het leven?" en het raamwerk waarmee je dat doel bereikt.
 • Waarom mindfulness weinig zin heeft als je geen fit lijf hebt.
 • De methode waarmee je elke dag af krijgt wat er toe doet voor jou.
 • Wat de nr. 1 oorzaak is van 95% van alle ziekten en welke 3 (gratis) dingen je kunt doen die het grootste tegengif zijn.
 • Het ene ding waar je eerst meedogenloos naar moet zoeken en vervolgens aan moet werken voordat je aan al het andere begint.
 • Hoe je controle pakt over de stem in je kop.
 • Hoe je aantrekkelijker wordt voor anderen.
 • Welke 4 zaken je continu moet blijven doorbreken als je wilt blijven groeien.
 • Wat de allergrootste test van het leven is en hoe je kunt slagen voor die test.
www.linkfotografie.nl
www.linkfotografie.nl
www.linkfotografie.nl

Bestel jouw ticket

Voor dagtrainingen van één spreker en zonder pitches betaal je vaak richting de €1.000. Wij hebben de tickets zo goedkoop mogelijk gehouden. Wat je op deze dag gaat meemaken moet voor iedereen beschikbaar zijn. (en eigenlijk zou het onderdeel moeten zijn van ons onderwijssysteem. Wat een ellende zou dat besparen...) Hoe eerder je bestelt, des te meer korting je hebt op de standaard prijs van €300. Reserveer je Buitengewoon Leiderschap tickets voordat dit unieke event is uitverkocht!

Tickets 1-50: €150 excl. UITVERKOCHT
Tickets 51-100: €200 excl. UITVERKOCHT
Tickets 101-150: €250 excl.
Tickets 150-225: €300 excl.

Standaard €300

Early bird: €250,- excl. BTW

 • 1 Ticket
 • Werkboek
 • Paleo Lunch

Business €500

Early Bird: €450,- excl. BTW

 • 1 Business Ticket
 • Stoel voorin de zaal
 • Foto + Meet & Greet met Thijs, Tibor & Richard
 • Paleo Lunch
 • Werkboek
 • Exclusieve toegang tot dag 2 op 10 november: Buitengewone Business. In een kleine groep met Tibor
 • 1-op-1 business strategie sessie met een tibor.nl business coach
zzp assessment
Scroll naar top